Şimdi Ara

Teknosa Goldamaster Kablosuz Oyun Konsolu 24,99tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
6.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç video, kullanıcı yorumları falanda yok ki ne aldığımızı bilemiyoruz nasıl olduğu hakkında bir bilgi sahibi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

hiç video, kullanıcı yorumları falanda yok ki ne aldığımızı bilemiyoruz nasıl olduğu hakkında bir bilgi sahibi olan varmı?

Bu şekilde hizlial' dan 15 liraya benzer bir oyuncak aldım geçen ay. 2 yaşındaki kızım çok sevdi hatta 7 yaşındaki yeğenim ona almadım diyenüzüldü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    işte ben alıcı değil bakıcıydım da bulamadım hiç kulanıcı yorumu olsun unboxing olsun :) ama çocuklar için böyle şeyler cidden iyi oluyor kesinlikle :)
  • ne mal firma bu teknosa
    magza stoklarındakini neden satmıyor?
    illaki magzaya gidecez. bide ordakilerler ugras pehh
    kargo gelir alır nasilsa sen al siparisi kargo dusunsun
  • turneva ülke ekonomisine can veriyor. :)
    her sıcak fırsatı alıyor sonra da ya hediye ediyor ya satıyor :)
  • Aksaray Park Site ve Efor mağazalarında ikişer adet stok mevcutmuş, ne kadar gerekli bir ürün orası tartışılır ama kenarda dursun, çocuk vs. misafir geldiğinde oyalamalık bir şey olmuş olur. Yarın büyük ihtimalle Efor mağazasına uğrarım ve ürünlere bakarım, buraya da yazarım durumu.
  • Tuvnera "Allah razı olsun sevgili kardeşim" dediyse o fırsat sıcaktır. Ama geç kaldık kaçırdık tabii.
  • Böyle birşey galiba
    MIWI 1 (32 bit wireless console)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

Böyle birşey galiba

sokağa at 25 tl yi daha iyi fibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

Böyle birşey galiba

Kartlı değil görsellerden anladığım kadarıyla. Aşağıdaki videodaki konsolun benzeri galiba:

• 4 yıldır psp 2000 elimi sürmüyorum bile
    bazıları hala atari benzeri şeylerle nasıl vakit geçiriyor anlamış değilim

hadi kendiniz oynamıyorsunuz da artık zamane çocuklarını bile böyle şeylerle kandıramıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyemez -- 20 Ocak 2014; 4:19:40 >
  • Bu fiyata nes, snes, master system veya genesis(mega drive) klonu bulunabilse ne güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmiş
  • Bu ürün çoğu mağazada satılıyor aynı fiyata ekranın sağ üst köşesinde satılan mağazaları görebilirsiniz. Bizim burada var. Okul çıkışı gidip oğluma alacağım karne hediyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadnazzar

bitmiş

Şuan stokta var görünüyor ama ürün ile ilgili hiç bir yerde ayrıntılı bir açıklama göremedim.

Youtubeda filan videosu olsa az çok fikir edinirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: Hadnazzar

bitmiş

Şuan stokta var görünüyor ama ürün ile ilgili hiç bir yerde ayrıntılı bir açıklama göremedim.

Youtubeda filan videosu olsa az çok fikir edinirdik.

yok hocam stokda gözükmüyor bende. haberdar et diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

hiç video, kullanıcı yorumları falanda yok ki ne aldığımızı bilemiyoruz nasıl olduğu hakkında bir bilgi sahibi olan varmı?

Bu şekilde hizlial' dan 15 liraya benzer bir oyuncak aldım geçen ay. 2 yaşındaki kızım çok sevdi hatta 7 yaşındaki yeğenim ona almadım diyenüzüldü

Oda bişey mi benim 1 yaşındaki yeğenim hayran kaldı ama grafikler biraz daha iyi olmalıydı diye not düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Allah razı olsun sevgili kardeşim, kaptım 1 adet

kolpa kral seni

stouuiop 3 ay önce, 22:53
    hocam 999luk S4 ten almış mıydınız siz ? öyle hatırlıyorum
    aldıysanız geldi mi
    arkadaşınki çakma geldi de, sizde durum nedir merak ettim

TuVNeRa 3 ay önce, 09:56
    Orjinal Samsung TR garantili geldi
    Üzerine yazmışlar "Samsung TR garantisindedir" diye

sonuç olarak gg satıcısı gg üzerinden mesaj atarak tüm telefonları geri aldı. ÇAKMA yolladığını kabul etti
    bu zamandan beri arkadaşı ciddiye almıyorum
    bence siz de almayın

• quote:

quote:

bizim oğlan 4 yaşında pek hoşuna gitmedi. çözünürlük berbat aletin kullanımı da oludukça yavaş . yani bi nevi çöp oldu bizimki. acaba bu teknosanınki nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Aksaray Park Site ve Efor mağazalarında ikişer adet stok mevcutmuş, ne kadar gerekli bir ürün orası tartışılır ama kenarda dursun, çocuk vs. misafir geldiğinde oyalamalık bir şey olmuş olur. Yarın büyük ihtimalle Efor mağazasına uğrarım ve ürünlere bakarım, buraya da yazarım durumu.

stokta kaç tane olduğunu nasıl görebiliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.