Şimdi Ara

Teknosa nın Teşhir Ürün Satması ve Teşhür oldugunu nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Kasım da teknosa dan LG 42LW4500 TV sipariş ettik ellerinde olmadığı için istanbuldaki bir mağazadan getiricekler de teşhir ürün olmasından şüpheleniyorum çoğu mağazada teşhir ürün kaldı demişti 10 gün sonra elinizde olur dedi babamda sordu 2 kere teşhir ürünümü diye hayır dedi ama ne kadar doğrudur bilemem bi fikir verirmisiniz

TEŞHİR OLDUGUNU NASIL ANLARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 3 Aralık 2011; 15:53:50 >

• skoda fabia test aracını 2.000tl ucuza
    samsung led tv yi teşhir olanını 100 tl ucuza aldım
    Allah a şükr hiç bi sorun yok
    bence korkma teslim almadan bi bak gözüne bi şey çarpmazsa al gitsin
    hayrlı olsun..
  • o tv ler orda en az 12 saat açık kalıyor gelen geçen dokunuyor coluk cocuk görmedikler gibi bakıyor dokunuyor ben 2000tl veriyorsam onun hiç kullanılmamış olması lazım ki fatura kesildi parası ödendi
  • Ben de az önce 46c653 samsung gördüm teknosa da. Fiyatı 1529. Çok iyi fiyat ancak teşhir. Cocuğa sordum abi iki saat önce actık dedi. Valla öyle söyleyince pek inanamadım. Halbuki bakın beğenirseniz alın deseydi beni daha çok etkilerdi. Kolayca sallıyorlar gibime geldi. Umarım sizinki sorunsuzdur.
  • Biz yıllar önce teşhir müzik seti almıştık. Aldıktan bir müddet sonra sonrun çıkarmaya başladı. Şimdi sadece radyosu çalışıyor. Bir daha teşhir ürünü almamaya kendimize söz verdik. Sanki başka mağaza yokmuş gibi gittik o teşhir ürünü aldık, aklıma geldikçe kendimize kızıyorum. Bu arada o teknomarketlerdeki tvler mağaza açılınca çalıştırılıyor akşama kadar açık kalıyor, yeri geliyor ekran kalitesini göstermek için elemanlar ekrana şiddetlice vuruyorlar (Teknosa'da bize yaptılar) ürünün teşhir ürünü olduğunu anlamak için cihazın arkasına, havalandırma deliklerine, kablosuna ve kasa kısmına bakın. Arkası, kablosu ve delikler tozlu ise ve kasada el izleri varsa teşhirdir. Ne kadar temizleseler de mutlaka bir yerde tozlanma vardır ve yakayı ele verir. Yaşadığımız tecrübe sonucu ince eleyip sık dokuyan biri oldum, geçenlerde telefon aldım, sadece teşhir ürünü kaldı dediler, çok istediğim bir model olmasına rağmen başka bir model açılmamış ürün aldım.

• TV nin arkasındaki hoparlör ızgarasından anlarsın en güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.