Şimdi Ara

TEKNOSA PIONEER (S-ES3TB) HOPARLOR (teşhir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
3.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amfisi olmayan arkadaşlar iade etsinler biz alalaım :D
  • Benim kargo geldi 1 tane kula tarzı bişey 2 tane de ufak hoparlör geldi kutu kapalı olarak geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Bu set, anfili ses sistemidir, yani ses kaynağından kendisine gelen sesi çalar, anfilerde genel olarak görüntü kaynaklı player özelliği olmaz, ancak bazı modeller usb'den ses çalabilirler.

Bende pio vsx-921 ve s-31 kolonlar var mesela, bu cihaz usba den ses çalabiliyor ancak o kadar, görüntü için bir player olması gerek.

TEKNOSA PIONEER (S-ES3TB) HOPARLOR (teşhir)

ayrıca htp-073 alt seviye bir sistemdir, ancak çok bir beklentiniz yoksa yeterli gelecektir.

pasif bass, içinde yükselticisi olmayan sadece hoparlör içeren bass'tır. Aktif olanları hangisi derseniz, elektrik kaynağına bağlananlar diyebiliriz kısaca.

Hocam yani mkv oynatmıyor mu tam anlayamadım peki önerir misiniz yoksa ikinci el şu daha iyi alınabilir dediğiniz ürün var mı

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz video oynatmaz,
    Öneriye gelince, bu iş tamamen ne istediğine ve ne kadar bütçe ayrıldığına bağlı olarak değişir

• Arkadaşlar teknosadan bu ürünü almak istiyorumhttp://www.teknosa.com/urunler/110100862/pioneer-htp-073-5-1-600w-ev-sinema-sistemi#url
    peki bu hoparlorle arasında çok fark varmıdır? ürün buhttp://www.teknosa.com/urunler/110020599/pioneer-s-es3tb-hoparlor#product-features

• Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi cihazi bende almayi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp92

benimki henüz gelmedi! ama söylenene göre anfi olmadan bir işe yaramıyormuş, gerekirse iade ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp92

Ürünü ertesi gün kurup test ettim, sesi başta ayarlayamadığım için canım sıkıldı ama sonra doğru ayarı yapınca bu paraya bedava bir ürün aldığımı anladım,

olay tamamen beklentiyle alakalı, zamanında mağazada 1000w lık htp 329 setini satıyordum 1299 tl ye ondaki sesi elbette vermiyor ama aile apartmanında oturduğumu göz önüne aldığımda 600w benim işimi fazlasıyla görüyor, hatta sesi açmama rağmen hiçbir şekilde bozmadan temiz vermesi hayran bıraktı, bass ın pasif olması başta içime sinmemişti ama büyük kabinli olduğundan ps4 te oyun oynarken çok iyi bass vuruyor. benim derdim ortalığı inletmesi değil zaten, film izlerken surround ses almak ve beni fazlasıyla mutlu etti

@keb@nlı23 sizin aldığınız farklı bir set sanırm, htp-073 te amfi geliyor çünkü.

• TEKNOSA PIONEER S-ES3TB HOPARLORü arkadaşlar iade etmeyi düşünen varsa ben alayım.
    bende PIONEER VSX-808RDS anfi var. anfide kullanmak için almayı düşündüm. bulamassam
    ANFİİYİ satarım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 4 Temmuz 2016; 22:21:52 >

• kargom nihayet geldi arkadaşlar
    alırken ürün açıklama sayfasında teşhir ürünü kutu hasarlı kullanılmamış sıfır ürün yazıyordu
    şansımı denemek istedim en kötüsü iade ederim diye düşündüm ama ürün gerçekten sıfır belki kolisi dahi açılmamış.
    tüm bantlarını ben açtım kolonlar üzerinde zerre toz yok. bu fiyata bu temizlikte ürün tamamen şans. alan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun TEKNOSA PIONEER (S-ES3TB) HOPARLOR (teşhir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafaran -- 9 Temmuz 2016; 19:22:50 >

• tafaran T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim.
    biz alamadık.
    anfi resiver boşta kaldı.
    diyer alar içinde; alıb kullanmıyacak varsa ben talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 9 Temmuz 2016; 20:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

Hayırlı olsun kardeşim.
    biz alamadık.
    anfi resiver boşta kaldı.
    diyer alar içinde; alıb kullanmıyacak varsa ben talibim.

https://forum.donanimhaber.com/m_119280292/tm.htm
  • isteyen olursa kapalı kutu sıfır 350 tl pazarlıksız havale ile satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 29 Ağustos 2016; 23:53:54 >
  • arkadaşlar ses 3tb alamyan arkadaşlara yamaha ns50 serisi hop takımı vardır. 2 ad. ns-50f /2 ad. ns-e55 /1 ad. ns-c55.
    5 ad hoparlörden + 1 ad Pioneer s21 w aktif wooferden oluşmaktadır.
    kozmetik olarak iyi komple çalışır durumdadır. isteyene woofer olmadanda satabilirim.
    başlangıç seviyesindeki arkadaşları memnun edecek bir settir.
    yerim yok kuleler büyük diyenlere Pioneer s 11 5 li set te mevcuttur.
    ürünler 2. el dir fakat çok az kullanılmışlardır. konya içi dileyen dinleyip alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkiraz -- 16 Eylül 2016; 14:18:50 >
  • satmak istiyen varsa, ben talibim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.