Şimdi Ara

Teknosa Preo Kablosuz Hoparlör 27₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
6.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arkadaş bu işin pîri dinleyin bu arkdaşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Fason ürün. Fiyatı ederi zaten. Aşağıdaki ürünü alın daha iyi

https://urun.n11.com/sarj-cihazi/bluetooth-hoparlor-g3-ses-bombasi-extra-bass-sd-kart-pc-aux-giris-P401964606
    İyi de hocam bu ürünü biz su geçirmediği için banyoda kullanmak için alıyoruz zaten. Sizin linkini verdiğiniz ürün su geçirmez değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

İyi de hocam bu ürünü biz su geçirmediği için banyoda kullanmak için alıyoruz zaten. Sizin linkini verdiğiniz ürün su geçirmez değil

Alıntıları Göster
    Konudaki ürün de su geçirmez değil ki. Sadece suya dayanıklı diyor ne sertifikası var ne bir şey. Sıçramaya karşı dayanıklı işte, suya girdiği anda mefta olur o hoparlör.

25-30 TL lik üründen böyle bir özellik beklemeyin, 100 tl altında sadece sesine odaklanın.

İllaki bu tarz bir ürün istiyorsanız yine aşağıdaki ürün daha iyi :

GittiGidiyor
    JOYGEARS SUYA VE TOZA DAYANIKLI SD KART DESTEKLİ BLUETOOTH HOPARLÖR (SES BOMBASI) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/joygears-suya-ve-toza-dayanikli-sd-kart-destekli-bluetooth-hoparlor-ses-bombasi_pdp_509993319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 31 Aralık 2019; 12:36:49 >

• Açan arkadaşa tşekkürler aldık bakalım20/10 ile 17 liraya geldi son 4 ürün

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil 1 adet aldım teşekkürler
  • farklı renklerde var stok siyah modelde baya var
    GittiGidiyor
    Preo My Music MM08 Bluetooth Hoparlör (Aqua) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/preo-my-music-mm08-bluetooth-hoparlor-aqua_pdp_516165857

GittiGidiyor
    Preo My Music mm08 Bluetooth Hoparlör (Kırmızı) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/preo-my-music-mm08-bluetooth-hoparlor-kirmizi_pdp_516135413

GittiGidiyor
    Preo My Music MM08 Bluetooth Hoparlör (Mavi) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/preo-my-music-mm08-bluetooth-hoparlor-mavi_pdp_516165861

bu üründe değerlerndirilebilir 20ye10 ile
    GittiGidiyor
    JOYGEARS SUYA VE TOZA DAYANIKLI SD KART DESTEKLİ BLUETOOTH HOPARLÖR (SES BOMBASI) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/joygears-suya-ve-toza-dayanikli-sd-kart-destekli-bluetooth-hoparlor-ses-bombasi_pdp_509993319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 31 Aralık 2019; 15:14:50 >

• quote:

Konudaki ürün de su geçirmez değil ki. Sadece suya dayanıklı diyor ne sertifikası var ne bir şey. Sıçramaya karşı dayanıklı işte, suya girdiği anda mefta olur o hoparlör.

25-30 TL lik üründen böyle bir özellik beklemeyin, 100 tl altında sadece sesine odaklanın.

Alıntıları Göster
    Hocam üstü arkadaş banyoda kullandığını söylemiş. Yani sertifikaya gerek yok o yeterli bir referans diye düşünüyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Ürünün IPX4 sertifikası var ,sıçramaya karşı dayanıklı yani direkt küvetin içine atmak yada çeşmenin altına tutmazsın da duşakabinin bir yerine montelersin su sıçrasa da bir şey olmaz

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İlla bu tarz bir hoparlör istiyorsanız aşağıdakini alın daha iyi. Konudaki ürünü kullandım, pilli radyolardan farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Ürünün IPX4 sertifikası var ,sıçramaya karşı dayanıklı yani direkt küvetin içine atmak yada çeşmenin altına tutmazsın da duşakabinin bir yerine montelersin su sıçrasa da bir şey olmaz

Alıntıları Göster
    Sertifikası yok. IPX Sertifikası almak öyle kolay bir şey değil...Kendileri uyduruyorlar onu.

Yarın bir gün nem ya da sıçramadan bozulduğunda sorumluluk almaz kimse.

Sıçramaya karşı dayanıklı olması çok bir şey ifade etmiyor. Kullanacağın herhangi bir hoparlör de aynı düzeyde koruma sağlar zaten ızgarası varsa ve açıkta delikleri yoksa...

• Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak tavsiye etmem. Şu vakumlu kısımdan kırıldığı oluyordu.(Eski bir çalışan)

• haber veren arkadaşa teşekkürler 17 tl ye aldık 1 adet. arabada konuşmak için aldım inşallah iş görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi o kadar kötü mü ya? Tabi bu paraya bangır bangır bir volüm beklemiyorum ama 17TL bile etmez mi? Teneke kutu gibi sesi yoktur umarım. Ben müzik dinlemek için alıyorum, banyoda kullanmak gibi bir fantazim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 31 Aralık 2019; 15:43:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün fiziki görüntü olarak aynısını a101 satıyordu ve şarj soketi içine kaçıp çöp oldu dayanıksız malzeme bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gg 20 10 kuponu olanlar sallasinda faydalanalim 2 ssat sonra bitecek koda 2 lira vermek zoruma gidiyor

• Papara ile 4 al 108 tl ye 25 tl iade olsun.

• nanoteknoloji N kullanıcısına yanıt
    hangi kampanya bu
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Papara kart ile teknosa mağazalarında veya teknosa. Com da 100 tl ve üzeri siparişe 25 tl iade.

• 27 TL 'lik üründen aldım. Amacım mzik dinlemek değil sadece arabada telefon görüşmesi içindi. Ürün geldi. Kutusunun rengi falan solmuş yıpranmış birşeydi. Önemsemedim. Paketi açtım malzeme kalitesi dandikti önemsemedim. içide sıfır şarj vardı. 5 dk şarja taktım. Bu arada micro Usb değil. ince uçlu nokia kablosu içi şarj oluyor. Yani yanınızda ekstra kablo taşımanız gerekiyor. Vantuzu kaliteli idi. Oda içinde gürültü yokken biraderi arayıp denedim. Mikrofon kalitesi berbat ötesi, kardeşim sesimin boğuk derinden ve anlaşılması güç olduğunu söyledi. Oda içinde olmama rağmen gürültü olmamasına rağmen çıkan sonuç rezaletti. Direk kutuya koyup aynı gün kargoya iade ettim. çöp'e 17 tl verecek kadar zengin değilim.
  • 11.11 de Migros'da Urban Sound markası olarak birebir aynı ürün 20 TL'den satıldı.3 tane aldım 2'si hediye gitti.

İçini açtım baktım üzerinde kapasite yazmayan toplasan 500 Mah zorlar bir küçük pil var. Minimal bir hoparlör ve bir PCB board.

Yüksek ses ile müzik dinleme süresi 30 DK (denedim)

Telefon ile konuşma özelliği var ama mikrofon yetersiz kalıyor. Karşı taraf sesinizi çok iyi alamıyor.

Şarj girişi ince uçlu Nokia gibi bu nedenle her zaman kablosunu taşımak lazım.

Onun dışında telefondan ses dinlemekten daha iyi iş görür.

Aslında başka bir kutuya koyulup modifiye yapılabilir. Başka bir powerbank şarj soketi bağlanıp daha büyük kapasite pil ile hem powerbank olur hem hoparlör. Hobi olarak yapacaktım vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.