Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 000hasan

quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

arkadaşlar Teknosa'dan kargom geldi bugün. Kurulum için başvuru yapacağım. Hangi uydu cihazını önerirsiniz ? Teknik servisten ona göre isteyeceğim.

Söylediklerine göre HM 9505 istemek gerekiyormuş

Hocam çok sağol teşekkür ederim. Peki bayi bu cihazı vermek zorunda mı ? Yani ben bunu istiyorum dediğimde, bu yok bizde X bir cihazı kuracağız derse Digiturk üzerinden hakkımı arayabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 000hasan

quote:

arkadaşlar Teknosa'dan kargom geldi bugün. Kurulum için başvuru yapacağım. Hangi uydu cihazını önerirsiniz ? Teknik servisten ona göre isteyeceğim.

Söylediklerine göre HM 9505 istemek gerekiyormuş

Hocam çok sağol teşekkür ederim. Peki bayi bu cihazı vermek zorunda mı ? Yani ben bunu istiyorum dediğimde, bu yok bizde X bir cihazı kuracağız derse Digiturk üzerinden hakkımı arayabilir miyim?

Açıkcası bu konu hakknda bir bilgim yok. Bayinin elindeki stoğa göre hareket ediliyor herhalde. Eğer yok ise müşteri hizmetleri ile görüşerek belki değişim sağlanabilir. Benimki sadece fikir yürütmek tecrübeli arkadaşlar daha kesin bilgi verebilir.

• Bayi ile görüştüm şimdi, ellerinde Humax 9503 varmış. Bunu verebilirim dedi. Humax 9505'te diretmeme gerek var mı ? Yoksa 9503 işimi görür mü ?
  • quote:

Bayi ile görüştüm şimdi, ellerinde Humax 9503 varmış. Bunu verebilirim dedi. Humax 9505'te diretmeme gerek var mı ? Yoksa 9503 işimi görür mü ?

direk Mh ile görüş illa o cihazı yada sagemcomu verin diye söyle. ellerinde yok derlerse başka bayii yönlendirmesini iste. bence ellerinde vardır ama hep yok derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj geldi digitürk'den.

quote:

Sn. XXX, uyeliginizin ilk uc ayinda yayin problemleriniz ile ilgili cozum noktaniz XXX olarak belirlenmistir. XXX numaralı telefondan ulaşabilir, uyeliginizin ilk 3 ayi boyunca ucretsiz hizmet alabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor yahu 4. ayda bir problem çıktığı zaman paralı mı olacak servis ücreti. Daha önceden de böyle miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Mesaj geldi digitürk'den.

quote:

Sn. XXX, uyeliginizin ilk uc ayinda yayin problemleriniz ile ilgili cozum noktaniz XXX olarak belirlenmistir. XXX numaralı telefondan ulaşabilir, uyeliginizin ilk 3 ayi boyunca ucretsiz hizmet alabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor yahu 4. ayda bir problem çıktığı zaman paralı mı olacak servis ücreti. Daha önceden de böyle miydi?

uzun süredir böyleydi 3 ay servis ücretsiz işlem yapıyor...
  • Bana Vestel kutu geldi..

Küçük bir kutu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

quote:

Bayi ile görüştüm şimdi, ellerinde Humax 9503 varmış. Bunu verebilirim dedi. Humax 9505'te diretmeme gerek var mı ? Yoksa 9503 işimi görür mü ?

direk Mh ile görüş illa o cihazı yada sagemcomu verin diye söyle. ellerinde yok derlerse başka bayii yönlendirmesini iste. bence ellerinde vardır ama hep yok derler

Humax'ın 9503'ün dezavantajı nedir peki hocam ?
  • Yani arkadaşın açıklamasına göre o zaman turksat üzerinden paket alan farklı bir paketi alıyor ben receiverı turksatta olan br yerr götürsem sadece sd izleyebiliyorum ama turksat paket alan hd izleyebiliyor yani iki farklı paket türü var sonuç bu mu

• Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bugün bu kampanyadan Dt nin yeni kutusu hm 9505 aldım, bağlantıları yaptım, eutelsat kolay kurulumda lnb türlerini gösterdi mdu 2,3,4 ... gibi. Ama hiçbir kanalı bulamadı. Halbuki kutuyu ilk takmadan önce 3 uydu da (türksat, hotbird, eutelsat) sinyal seviyelerim en az %80 lerde idi. Sonra normal uydu cihazımı taktım, hiçbir uyduda sinyal yok. Bu niye böyle olmuş olabilir arkadaşlar. ?Oturduğum bina merkezi sistem ve MDU 4 lnb var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 3 Kasım 2016; 13:46:20 >
  • travers kullanıcısına yanıt
    ben 12 ay taahhütlü aylık 20tlden aldım başka çözüm bulamadım
  • Mağaza fiyatları hala 397₺ mi? Son aktivasyon tarihi ile ilgili de birkaç farklı şey söylenmiş. Tam olarak son tarih nedir?

• fatih_z kullanıcısına yanıt
    Yazlığına kurdur sen onu

• Konuya lütfen satış amaçlı yazı yazmayınız arkadaşlar konu sıcak fırsat konusudur ve sıcak fırsat sona ermiş ürünün fiyatında güncellemeye gidilmiştir alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullansınlar.

• Arkadaşlar spor extra paketini yıllık kredi kartıyla eklemek istediğimizde ne kadar oluyor acaba?
  • Arkadaşlar son aktivasyon tarihi nedir? birkaç kişi sormuş ancak net cevap veren olmamış
  • Arkadaşlar benim taahütüm yok. taahütüm bitmiş normal bir şekilde aylık ödeme yaparak izliyorum. kod bugün ulaştı bana, müşteri hizmetlerini aradım. bana bu kampanyadan yararlanamazsınız siz eski üyesiniz yeni üyeler yararlanabilir dediler.

ayrıca bu ayın faturasıda kesilmiş zaten. daha önce görüştüğümde 3 kasımda akşam saatlerinde faturanız kesilir . 3 kasımda akşama kadar arayın gerekli işlemleri yaparız demişlerdi.

ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar benim taahütüm yok. taahütüm bitmiş normal bir şekilde aylık ödeme yaparak izliyorum. kod bugün ulaştı bana, müşteri hizmetlerini aradım. bana bu kampanyadan yararlanamazsınız siz eski üyesiniz yeni üyeler yararlanabilir dediler.

ayrıca bu ayın faturasıda kesilmiş zaten. daha önce görüştüğümde 3 kasımda akşam saatlerinde faturanız kesilir . 3 kasımda akşama kadar arayın gerekli işlemleri yaparız demişlerdi.

ne yapmam gerekiyor

hocam benim de üyeliğim vardı ekleyeceklerdi. başka biriyle tekrar görüş

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    hocam bilmiyorm ben sadece sizin isteğinizin olabileceği yöntemi söyledim. bende sagemcom var. bu paketi eklettirecektim cihazı değiltircez dediler kabul etmedim hala bekliyorm. ama kullananlar 9505 i öneriyorlar.

• İlk görüştüğümde yeni üyelik açtırmanız gerekli dediler 2.aradığımda şifrenizi söyleyin aktive edelim dediler 2.aradığımda üyelik iptaline bağlanmıştım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.