|
Teknosa üzerinden tavsiye rica ediyorum
-
-
Güncel 😔 -
Almadıysanız hala tavsiye verebilirim aldıysanız da hayırlı olsun zaten çok da seçenek olmuyor malum yerlerde.
-
Almadım hocam -
Bütçe belirtmemişsiniz eğer bütçeniz var ise Acer Aspire 7 A715-42 NH.QBFEY.001 modeli Teknosa da en uygun orta segment diyemeyiz fakat türkiye standartlarında orta segment karta sahip bir dizüstü, işlemci olarak da güncel bir işlemciye sahip bütçeniz daha fazlasını kaldırabiliyor ise rtx3050Ti ekran kartıan sahip dizüstülere bakabilirsiniz, bütçeniz daha düşük ise mx350 ekran kartına sahip moddelerden başlayarak mx330 ekran kartıan kadar düşebilirsiniz sims4 ve benzeri oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız genelde intel işlemciye sahip oluyorlar zaten fakat dikkat edin Ram ve SSd arttırımı düşük bütçeli dizüstülerinde artık olmayabiliyor direk anakartla gömülü olabiliyor ona dikkat etmenizi tavsiye ediyorum ileriye dönük düşünürseniz. Bütçe daha düşük ise Ryzen serisi Apu bir işlemci bakmanızı tavsiye ederim işlemciyi seçerkende benchmark testlerine bakıp bütçenize ve performansınıza en uygun işlemciye sahip dizüstünü seçebilirsiniz.
-
Merhaba,
Günlük yoğun kullacaksanız vede oyunlar için en az İ5 işlemcili vede RTX 3050 ekran kartı vede üstü olan modellere bakmalısınız.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama yoğun kullacaksanız İ3 serisi Laptoplardan verimli bir sonuç alamazsınız.Isınma problemleri ile sık sık karşılaşırsınız. İ3 işlemcili yada U serisi işlemcili laptoplar sadece günlük kullanıma daha uygundur.
Ama her şey bütçe meselesi maalesef..!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X