< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
BİMCell'e göre daha iyi, haftalık 5 GB var mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu güncel olmadığı için bu mesajı yazıyorum, eğer yöneticiler uygun görürlerse, gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.
Sayın @Guest-842350F0A (Silinme den önceki nick adı VatanSevdalısıBozkurt) nick'li konu sahibi, konuyu forumun aktif üyelerinden olan @Yokizm nick'li üyeye yani bana, uygun görülür ise devretmenizi talep ediyorum, saygılarımı sunuyorum, bu konu benim eski sildirmiş olduğum hesabıma aittir.
Sayın @powerstorm ve diğer yöneticiler konu ile ilgilenirseniz sevinirim...
Teşekkürler yönetim
Konumuzun en baş sayfasını güncelledim arkadaşlar, inceleyebilirsiniz.
Türktelekomda taahhüdüm 6 gün sonra bitiyor. Az önce teknosacell sayfasinda turk telekom hattınızı taşımak icin teknosaya gidin deyip talebi almadı. 40gb premium piyasadaki en uygun fiyat gibi, tekno transfer de guzel duruyor. turktelekomdan geldiğim için olumsuz bir durum olmazsa geçmeyi düşünüyorum.
Ama ekşide 3 sayfa yorumdan sadece 1i olumlu yazmış. Müşteri hizmetlerinin kalitesizliği, kabalığı vs. anlatılmış hep. TT cazip bir teklifle aramazsa geçeceğim herhalde. Geçersem pişman olur muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozden -- 15 Nisan 2022; 4:25:20 >
bimcellde alınıyor. muhtemelen teknocellde de alınır.
-
istiyorsanız öncelikle müşteri hizmetlerini ariyip bir sorun. bimcellde kayınvalideye alıyoruz bimcellden ama orada daha yüksek sanırım ücret
-
Hayır hocam, pişman olmazsınız.
bimcellden farkı var mı teknocellin?
-
Bugün Teknosa mağazasına sordum. Bu paketi satın almak için çocuk akıllı saati almak zorundasınız dediler. Almak istemiyorum ihtiyacım yok dedim.
O zaman bu pakete geçiş yapamazsınız dediler. Bu konuya bi netlik kazandırmak gerekli çalışanlar saat satıp prim almak için mi böyle dediler acaba ?
teknosa çocuk tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 25 Nisan 2022; 23:9:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturalı hat, sınırsız WhatsApp, sınırsız YouTube, Sil Süpür hediyelerin de farklılık gibi, farkları bulunmaktadır.
Evet hocam
Normal de tarifeyi alabilirsiniz, akıllı saat olmasa bile.
Bu tarifeye online numara taşımayla geçilemez mi? Annemin yıllık paketi bitince bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Bir de tarifenin akıllı saatte kullanılmadığı tespit edilirse tarife iptal edilir mi diye düşünmüyor değilim.
Online taşıma ile geçiş var, ama o tarifeye yapılır mı işte ondan emin değilim hocam. Tarife’yi iptal etmezler, o konu da içiniz rahat olsun.
Yaşadığım yerde teknosa yok.Türk telekom hattını teknosa faturasıza taşıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biilisimler -- 27 Nisan 2022; 1:19:12 > -
Maalesef Teknosa da işlem olması şart, online dan sadece faturalı hatta geçiş sağlanıyor ve de Türk Telekom hattı olduğu için, sistem işlemi büyük ihtimalle red edecektir.
Bu enflasyonist ortamda. Faturasız teknosacell paketlerini satın almaktansa. 24 ay taahhüt verip faturalı Teknosa cell paketleri kullanmak daha mantıklı değil mi ? Çünkü faturasız paketin Fiyatı 2 - 3 ay sonra yine zamlanabilir.
Yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Bu arada zamanında dev 80 paketini 300 tl iyi ki almışız. Yoksa halimiz dumanmış. En azından 1 sene enflasyon telefon hattımıza dokunamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 29 Nisan 2022; 22:49:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X