< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Kesinlikle doğru. Sadece teknosacell tarifeleri değil tüm operatörlerin faturalı tarifeleri şuan faturasızdan 1000 kat daha mantıklı.
Çekmiyormuş, Turkcell en iyisiymiş demeyin. Hangisi olursa olsun hepsi yine internete girer arama yapar. Yeterki güzel tarifelere sallayın kendinizi.
BKZ : Ben. 20GB 29TL Turk Telekom'dan cayma gibi bir hata yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil tarafta da sabit internet tarafında da taahhüt veya Dev 80 gibi şeyler kovalıyorum ben de. Bu devirde mantıklı olan bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmakta olduğum Türktelekom taahhütüm 1 ay sonra bitiyor.
Mevcut paketim 1000 dk+1000 sms+ 25 gb 53 tl
Aynı tarifeyi 89 TL teklif ettiler kabul etmedim.
Biraz araştırınca da keşke kabul etseydim diyorum.
Bu tarifeye ve fiyat aralığına emsal diğer operatörlerden var mıdır.
-
Hocam ben Bimcell e geçtm de, hattımın hem net hem de ses kalitesi düştü, acaba diyorum T.Telekom, bu pttcell, teknocell gibi aracılara daha kalitesiz hizmet mi veriyor? Böyle bir durum olabilir mi sizce?
Çünkü normal TT hattında sorun yoktu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O tür 2.plana atmanın Turkcell de uygulandığını yazmışlardı forumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknosacell ve Pttcell şuan bu durum için biçilmiş kaftan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni ise normaldir, ama geçeli bayağı zaman olduysa müşteri hizmetlerine sorun veya yedek hat alıp, bir de onunla deneyin derim.
Neden faturasıza göre daha mantıklı faturali?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, Teknosacell Premium 25 uygun geldi.
Bu operatörü daha önce kullanmadığım için kaygılarım var.
İstanbul içi ve özellikle şile tarafında sorun yaşar mıyım,4 Sene önce Vodafone ile şile merkez de internet sorunu yaşıyordum(şuan durum nasıl bilmiyorum) bu sebeple TT geçmiştim.
-
Rica ederim hocam.
Türk Telekom ne ise Teknosacell de odur.
Sil Süpür var, sınırsız WhatsApp, sınırsız YouTube gibi avantajları var, tarifeniz bittiğin de durmakta ve de aşım olmamaktadır, telefon da Teknosacell yazan yeri Türk Telekom veya başka bir isim ile de değiştirebilirsiniz, son olarak ise; Bölgeniz de Türk Telekom ne kadar hız veriyorsa, Teknosacell de aynısını verecektir.
Anladım hocam,
Platinum Aşmaz 24 ile Premium 25 arasında kaldım.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
-
Bölgem de hangisi daha güçlü, kaliteli hız veriyor ise onu tercih ederdim hocam.
İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim,Türkcell de karar verdim. Önce futurasıza geçiş yapıp sonra Platinum Aşmaz 24 tarifesine geçiş yapacağım.
Kalın sağlıcakla.
-
Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdi den
Turuncu 10 ile teknoplus 10 tarifesi arasındaki fark sınırsız whatsapp olması mı ? Türk Telekom faturasızdan turuncu 10 a geçirmeyi düşünüyorum bütün aileyi. Turuncu 10 49 TL , teknoplus 10 72 TL
Bu tarifeler sanırım eski ve kapanmış tarifeler hocam.
Çünkü araştırınca dediğiniz fiyatlar çıkmadı karşıma, 122₺ gibi bir fiyattan söz ediliyor Türk Telekom’un resmi web sitesin de ve de Teknosacell resmi web sitesin de bu tarifeler yer almamaktadır.
İlginç teknosacell sitesinden baktım bende. Gözüküyor , müşteri alımına kapanmıştır diye bir ibarede yok. Çocuk tarifesi açık mı acaba müşteri alımına ?
Akıllı saat tarifesini diyorsanız, o hala açık hocam.
Telekom faturasız dan , transfer plus 15 paketine geçiş yapabilen var mı ?
Benim anladığım bu tarifeye geçebilmek için Vodafone veya Turkcell abonesi olmak gerekli değil mi ?
Transfer plus 15 paketi şartlarından alıntı :
Şirketimizce hizmete sunulacak olan tarifelere sadece numara taşıma yoluyla kayıt yapılacak olup, yeni aktivasyon ve Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile kayıt yapılamayacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X