Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütün numara taşımalarda TKU yıllık kesilir. Faturasız hat ise faturasız hattın TL hesabından, faturalıysa son faturaya yılın kalan ödenecek TKU miktarı faturaya yansır. Ancak hat faturasız ise ve yılın kalan TKU miktarı için gereken bakiye yoksa, kalan tutar geçiş yaptığınız operatör tarafından tahsil edilir. O da maksimum 1-2 ay olur az bir miktar kalmışsa. Ancak bazen sistemsel sıkıntılar nedeniyle mükerrer ödemeler olabiliyor ya da TKU tahsil edilmesi gereken kişiden TKU tahsil edilmiyor geçtiği operatöre. Geçiş yapıldıktan sonra incelemeniz lazım bunu birkaç ay. Kendi tahminim sizden TKU almazlar gibi geliyor Teknosacell'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Fakat burdaki teknosa yanlış biliyor sanırsam saat istemiyorum dememe rağmen 30tl dedi. Neyse hala vodafone deyim idare ediyorum az çok ama çekmiyor ve çekmediği gibi şarjımı da su gibi içiyor o yüzden uçak modundan çıkaramıyorum mecbur az gitsin diye.

Uçak modunda kullanırsam sabahtan akşama kadar yetiyor akşam 5 e kadar okulda bakamıyorum zaten 6 7 saat kullanım yapabiliyorum gün içinde saat olarak. 1 kere takmam yetiyor. Eğer şebeke açıksa günde 2 kere falan takmak gerekiyor zannımca akşam 7 8 gibi bitmiş oluyor şarjı tam bilmiyorum ama. Velhasılı burda çekmediği için aramayla işim olursa çıkarıyorum sonra geri alıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam her numara taşımada TKU alınma olayı 1-2 yıldır var. Ondan önce her operatör değiştirdiğimizde yıl sonuna kadar TKÜ'den muaf oluyorduk. Ancak herkes bunu öğrenip sırf TKU ödememek için her yıl operatör değiştirip tekrar geri gelmeye başlayınca TKU ücretlerini geciş yapılan operatöre devretmeye başladılar. Bi nevi artık TKU'leri her türlü tahsil etmeye başladılar. Şu an geçiş yaptığınız operatorde TKU alınıp alınmamasının veya Turkcell'in eksik/fazla TKU ücreti kesmesinin ve bahsettiğiniz 3-4 aylık dönem 2-3 yıl öncesiyse bundan bu durumla pek alakası yok. Çünkü o zamanlar zaten TKU'den muaf oluyordunuz :)

Biraz karışık anlatmış gibi hissettim, hatam var ise affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 15 Mayıs 2022; 1:8:37 >
  • Evet ama artık şöyle birşey oldu. Diyelim Turk Telekom hattınız var, TKÜ borcu da 50TL, onu Vodafone'a taşırsanız borç olduğu gibi Vodafone'a devrolur. Ama Vodafone'a taşıdıktan sonra yetmeyip Turkcell'e (bir başka operatöre daha taşıdığınızda) borçtan artık muaf oluyorsunuz. Birden fazla N.T yapınca otomatik siliniyor. Onun dışında tek operatöre taşırsanız birden fazla N.T yapmazsanız borçtan muaf olamazsınız.

• O bazen yemiyor sanki hocam ya. Operatörden operatöre ve faturalıya mı faturasıza mı geçildiğine göre değişiyor. Bazen dediğiniz gibi sistem buga giriyor ve TKU ödemiyorsunuz, bazen de yine kesiyor. Anlamak zor.

Linkte,geçişler anlaşmalı teknosa mağazalarından yapılır yazıyor ,ama anlaşmalı mağazaları tabiki yazmamışlar,klasik Türk Telekom

Edit..Teknosacell müşteri hizmetleri,Teknokids tarifesi müşteri alımına kapatıldı dedi. Hocam sen uygulamadan bi kontrol et derim, yanlış pakete geçirmesinler sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Mayıs 2022; 12:46:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Biraz önce bende geçiş yaptım bı hattı tekno kids 12 TL olarak.

Ben babamla annemi de geçirmiştim bu tarifeye 20 TL nin altında olduğu için 2 ayda bı kesiliyo fatura 2 ayda bi 36 küsur oluyo fatura aşım olmazsa

• Akarsu20 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,dün gittiğim AVM içindeki Teknosada ki kız, bana olmaz dedi,yenihat almalısın dedi..ne kadar sığır varsa şu mağazalarda işe girmişler..müşteri hizmetleri zaten çok oldu o kapanalı dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Mayıs 2022; 14:33:1 >
    Tabiki Teknosaya gittim..o kadar yaşlanmadık yabu tarife bana gelmez zaten,yaşlı için düşünüyorum..bana şöyle en az-4-5 GB interneti olan ucuz bi tarife lazım..

• Teknosakids tarifesi devam ediyor degilmi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.