Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.teknosacell.com/teknosacellden-kacirilmayacak-okula-donus-kampanyasi-/
    Bu tarifeye herkes geçebilir mi. Şu anda bimcell deyim aylık 12 tl çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler iyiymiş. Ama dolaşırken taraftar tarifesi gördüm tt. De faturasizdan geçişe açık 19 TL ye 3 gb

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Link var mı 3gb için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O tarife kapalı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteriyim seçerseniz tarife seçenekleri çıkıyor
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Taraftar Tarifeler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/taraftar-tarifeler.aspx

Şu anda aktif gibi.

TEKNOSACELL [ANA KONU]

TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bunlara geçiş yok,öyle olsa bu fiyatlardan orayı yıkarlardı

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bimcell den geçiş olmuyor mu acaba. Bugün telekom. Bayisine gittim.bunlar bitti dedi ama sitede aktif 🤔

Siteyi güncellememişlerdir ,şu anda o fiyatlara mümkün değil zaten

• Geçen yazmıştım buraya, gittiğim Teknosa mağazası,konudan bi haber olduğu için geçiş yapamamıştım,neyse başka bir mağazaya gidip taşıdık hattı..gelen mesaja göre bugün açılması gereken hat, hâlâ açılmadı, Teknosacell müş.hizmetleri sistem güncellenmemiş daha diyor,yahu bu ne demek? Şu tarih ve saatte açılacak diye gelen mesaja göre açılması gerekmiyor mu..ee..işin yoksa uğraş şimdi bunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mayıs 2022; 17:46:11 >
    Benim ne suçum var ya2.5 saat oldu hâlâ açılmadı hat..yalnız müşteri hizmetleri çok kötü..Turk Telekomla hiç ilgisi yok..bakalım nolcak

Selamlar,

Hocam bu teknokids tarifesinde, 1gb internet var ,ayrıca whatsapda kullanacağın 1gb mı veriliyor.

Okuduğum kadarıyla internet bitince paket aşım ücreti olmuyormuş, yani süpriz fatura yok anlaşılan.

Esas sormak istediğim, 1gb hakkımız bitince internet tamamen kesilmiyormuş, hız düşürülüyormuş. Hız çok mu düşüyor, video izlenmez mi yada whatsapp kullanımı falan sıkıntı oluyor mu?

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Normal internet duruyor. Sadece WhatsApp internetinde olan 1gb bitince 128 kbps WhatsApp devam ediyor. Normal internet yok yani.

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki ifadeye göre sanki internet durmuyor, ama hız düşüyor gibi yazılmış.Yada ben mi yanlış anlıyorum.

1 gb üzeri ek ücret alınmayacak-demekki kullanım olacak

Hız düşümü bildirilecek- demekki kapanma yok hız düşümü olacak

• Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 1 GB’a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar durdurulacaktır. 1 GB üzeri kullanımlarda ek ücretlendirme yapılmayacaktır. Müşterilerin hız düşümü gerçekleştiğinde SMS yoluyla bilgi verilecektir.

Bu tarifeye yurt dışındaki 50 MB whatsapp kullanımı için bir hat taşımayı düşünüyorum.

Yurt dışında geçerli olan ülkeleri yazmış ama o ülkelerdeki hangi operatörlerde geçerli olduğunu yazmamış. Örneğin Maceristana gittik ama oradaki hangi operatörde bu hakkı kullanabiliyoruz?

Alıntı

metni:
    ABD, Andora, Arnavutluk, Almanya, Avusturya, Belçika, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Litvanya, Lichtenstein, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldovya, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn, KKTC
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    1 gb dolduktan sonra giremiyorsun zaten,hız o kadar düşüyor..sonraki cümleye takılmayın.. Ayrıca whatsApp yurtdışı 50 mb dolduktan sonra ve paketteki dakika ve sms dolduktan sonra ,dikkat normal tarife ücreti alınıyor, aşımsız değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Mayıs 2022; 11:44:45 >
  • Çocuğumun takip saati için TT faturasızdan Tekno Kids tarifesine 24 ay taahhüt ile 12 TL ye geçtim. Saat için ilaç gibi geldi.☺️

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.