Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 ay 12 tl lik pakete geçtim. 12 aylık olanı 16tl ydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayDingin -- 15 Haziran 2022; 9:34:29 >
  • Ek paket olarak geçen 500dk normal paket olarak kullanılabilir mi acaba ?
    Bimcell zammı sonrası mantıklı geldi ama ek paket demesi 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

bugün sordum hayır zaten futurasız hat almıyormuşun ,ben bizimkileri zamlansada kids paketine geçirçem yine iyi tarife yaşlı takıma yada az cep neti kullanana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2022; 18:58:22 >
  • ben bugün geçirdim bizim ihitiyarları kidse umarım memnun kalırız 12 liği kapsak iyiydi ama kaçırdık ,bu 25 tl lilik te iyi gene 600 dk 1gb interneti var bimcell bile 500 dk 35 tl yapçak diyorlar ay sonu zamlar yağmadan almak lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 20:55:8 >
  • Bugün Teknosa mağazasına gittm de,Tekno Kids paketi 25 lira olmuş
    Ama sitede hala 12 lira diyor, görevli de ‘12 lira çoktan kaldırıldı ve aylar önce zamlandı’ filan dedi
    Burdaki geçenlerden bahsettm, papağan gibi, aynı şeyleri tekrarladı, hiçbir şey demedi
    Nasıl bir saçmalıktır arkadaş
    Madem zam yaptnz siteyi güncellesenize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unuttum yazmayı
    Müşteri hizmetlerini aradım, o da 20 Haziran yani 2 gün sonra, bu tarifeye alımların kapatılacağını söyledi..doğru mu söylüyor bilemedim

• november27 N kullanıcısına yanıt

doğru olabilir 25 tl ye netli paketmi, 600 dk mı kaldı piyasada bu haliyle bile çok iyiki bir sene sabit fiyat, yağmur gibi zam yağıyor herşeye.

açıldı hat sorun yok 2 günde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2022; 14:47:54 >

Kaldırılsaydı zam yapmazlardı diye düşünüyorum, direkt olarak siteden kaldırırlardı. Ya da 20 Haziran'dan itibaren yalnızca Teknosa'dan saat alanlara özel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kolay şekilde kalan dakikayi neyle öğrenebiliriz arkadaşlar *124# demiş ordanda teknosa mobile gir öğren diyor bizim ihtiyarlara en basit yol nedir sitesine girip bakmak dışındaTEKNOSACELL [ANA KONU] 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    9333 aramak

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

telekomla aynı nomuş bende farklı bir no olabilirmi acaba diye bulamadımTEKNOSACELL [ANA KONU] sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2022; 14:49:5 >

pttcellde 2 ay sonra taahhütüm bitiyor.Bugün aradılar temmuzda zam gelecek,düzenli bir şekilde yıllardır faturalarınız ödüyorsunuz vs size teklifimiz var diye yüksek rakamlı bir paket teklif ettiler,kabul etmedim.Son günlere kadar bekliyorum.Uygun fiyat teklif ederlerse devam ederim.Yoksa başka operatöre geçeceğim.Bu paket iyiymiş ,faturalı değilmi?600 dk yeterli ,1 gb aşınca internet duruyormu? Yoksaaşan kısmı faturaya ekliyorlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Haziran 2022; 19:16:25 >
  • arkadaşlar bankalarımda tt mobil oto ödeme varda onu seçip faturaları oto ödemeye versek olurmu acaba deneyen varmı?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Olur hocam, her ay faturanın son günü faturan hesabından ödenir. Ben böyle mdüyorum bir sıkıntı olmadı

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Evet faturalı hocam, internet duruyormuş ama dakka durmuyormuş, öyle diyorlar

sağol bende teknosacelli göremedim banakada acaba olmuyormu dedim oluyorsa sorun yok sağol.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    TEKNOSACELL [ANA KONU]

• Tekno Kids paketini kullanan arkadaşlar fatura ne kadar ödüyorsunuz?Durmayan paketlerde süpriz faturalar gelebiliyor,o da insanı geriyor.

• Son donemde gecen var mı tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.