< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Yaşadığınız durum o mağaza ile ilgili direkt olarak BTK müdahil olamıyor önce Türk Telekom size cevap veriyor sonra şikayet devam ederse BTK müdahil oluyor diye biliyorum.
Bu arada forumdaki dostlara duyuruyorum;
Diğer operatörden Teknosacell faturalı TRANSFER PLUS 30GB tarifesi 99 TL fakat önümüzdeki aydan itibaren fiyat garantisi veremiyorlar bilginize.
Yanında 300 TL bedava alışveriş şifresi geliyor bilginize.
Bu tarife VestelCell 18gb 55 TL'den sonra ki en ideal 2.tarife.
18gb yetmeyecekse kesinlikle değerlendirin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 22 Ağustos 2022; 18:34:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosacell bimcell vs ucuz ama sorun olunca kimsenin bilgisi yok birbirinden haberi yok. Muhtemelen teknosacell genel merkezinin bile eksik belgeden haberi yok... Hat kapanırsa thh ile filan para alınır şuan sadece teknosaya baskı yapmak dışında yapacak bir şey gelmiyor aklımda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18gb tarifesi icin link paylaşabilir misiniz bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VestelCell 18gb tarife linkidir:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
17 ağustosta online üzerinden arandım ancak ne bir AGT kurye linki verdiler ne de bir arayan soran var anlamadım şu an ne durumda olduğunu nereye sormam gerekiyor?
-
0850 222 55 99 Teknosacell müşteri hizmetleri.
0850 480 76 AGT kurye müşteri hizmetleri.
Aynen hocam AGT ile görüşün dedi orada gönderi gözüktü ama bir bilgilendirme mesajı atmıyorlar çok garip.
-
Gönderi takip numarası varsa buradan sorgulama yapabilirsiniz.
Yok hocam agtyi aradım numarama kargo var dedi yalnızca kapattı yüzüme sistem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknosacelle geçmeyi düşünüyorum. Hız konusunda nasıl, ani kesilmeler yavaşlamalar oluyor mu?
1 yıl önce faturasız kullanıyordum hiçbir sıkıntı görmedim.
Yarın sabahtan itibaren tekrar dönüyorum bu sefer FATURALI görüşlerimi aktaracağım yine bu konudan..
Online üzerinden başvurum hala işkenceli bir şekilde devam ediyor.
AGT kuryesine ulaşamıyorum. AGT kargomu yaklaşık 10 gündür getirmiyor.
Teknosa ise bambaşka bir olay. Ne başvurumun durumunu biliyorlar ne de ellerinden bir şey geliyor. Hatta online başvuruma teknosalara gidip evraklarınızı verin dediler.
Ben pes ediyorum. Bu kadar macera yeterli benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 29 Ağustos 2022; 19:2:8 > -
TeknosaCell Faturalı Transfer Plus 30 GB tarifesindeki ilk haftam bitti.
Sil süpür'den Haftalık 2GB Net hediyesi verdi.
Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
Geçen senede Faturasız TeknosaCell kullanmıştım hiç bir fark yok Türk Telekom ile birebir. (Şebeke,hizmet ..)
Bi dünya kampanyaları var prime benzeri birşeyler veriyor.
Merhaba,
Ablamı Teknocell faturalıya geçirdik, bir kaç ay önce. Ama sürekli bilgi SMS leri gelmeye başladı. Önce önemsemedik ama faturaları 3-4 katına çıktı. İnternetten aynı sıkıntıları olanları görüp iptal SMS leri gönderdik. Daha sonra Teknosa dan bir yetkili ile görüştüğümüzde bu tür mesajları iptal için Teknosa müşteri hizmetlerini arayın dediler.
Ben de Teknocell geçmek istiyorum, bu sorunla karşılaşmamak için başlangıçta ne gibi bir önlem almak gerekir , ikinci olarak da Turkcell de 1100 dk 16 GB kullanıyorum,
bana bu civarda olabilecek bir Teknocell paketi önerir misiniz (GB daha düşük olabilir 10 GB gibi)
Sağlıcakla
-
-Dakika ve SMS paketiniz bitince aşım ücreti gelir.
-İnternet içinde sizin tarifenizin detayinda aşımli veya Aşımsız yazar dikkat edin aşmış olabilirsiniz.
-Mobil ödemeyi kapatın.
-yurtdışı servisleri kapatın.
-arayanı bil ve güncel fatura SMS servislerine dikkat edin.
Yeni gelenlere benim kullandığım tarife avantajlı.1000 dakika + 30 GB 99TL.
Ayrıca size ne tür SMS mesajları geldi neler yaptınız paylaşabilirmisiniz.
Ablaniz hangi tarifede acaba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 31 Ağustos 2022; 13:52:59 >
Merhaba,
Ablam Tekno Kids 300 DK tarifesinde aylık 12 TL. Haziran ayında 7,25 TL, Temmuz 81,25 TL, Ağustos 32,5 TL ödedik. Ben farkında değilim, hesabına para yatırmıştım oradan ödenmiş. Bizi istemeden Eğlence paketlerine üye yapmışlar, o paketler üzerinden saçma sapan bilgiler gönderiyorlardı. Sonradan uyanıp iptal ettik, ama onda da SMS paketi olmamasına rağmen SMS kullandık. Anlayacağınız her yönden sömürüldük. Bizim iznimiz olmadan bu eğlence paketlerine nasıl üyelik yaptılar bunu da anlamadık. Ama sonradan internette araştırınca benzer sorunlarla karşılaşılan çok kişi olduğunu gördük. Özellikle emekli ve yaşlı kişilere uygulanmış gözüküyor, takip edemeyeceklerini düşündüler sanırım.
Bana 30 GB çok. 10 GB paketler yeterli olur. 99 TL ödeme de kullanımıma göre bana fazla gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 31 Ağustos 2022; 15:12:53 > -
Mobil ödeme açıksa tehlikeli hocam. Çıkan pop up reklamlar vs bile böyle yapıyor.
Ucuz etin yahnisi olmuş hocam sizinkisi
biz tukcellde ne dolandırıldık ondan rahat 350 tl vardır haberleri olmadan o pakete bu pakete üye yapıyorlar yaşlıları birkere farketmeden 5 boyunca soyulduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ağustos 2022; 17:31:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X