< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (17. sayfa)

-
-
Arkadaşlar teknokids 24 ay 1gb 300dk 300sms 12TL tarifesine halen geçiş var mı? Vestelcell 6gb 35TL veya bu tarifeye geçiş yapmayı düşünüyorum bir kaç gün içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben TT den direk geçtim hocam. Sadece sim kart değişti, online işlemlerde direk TT gitti Teknosa geldi.
Evet pttcell'in cayma bedelini de göze alarak 25gb'tan bu tarifeye geçtim. Bana uygun çok memnun oldum 24 ay unutmuş olduk. Lazım olduğunda ek paket yaparım.
Hocam teknokids tarifesine mi taşıdınız? Eğer devam ediyorsa Ben de yedek hattımı taşıyacam da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben mesajı yazdığım gün pttcellden teknokids 1gb'a 12TL 24 ay taahhütle geçtim. Turk telekom ve sanal operatorlerinden ayni dakikada gecis oluyor.
Cevap için teşekkür ederim hocam, saat aldınız mı peki?
bazı mağazalar saat alma şartını söylemişler
Almadım saat, 50 lira indirim çeki verdiler. Normalde verebiliyorlar da burası Türkiye işte. Bence arabanız varsa çok üstelemeyim bir şube saat olmadan olmaz derse öteki olur der.
bugün teknosaya gidip, numaramı taşımak istedim. geçiş yapamazsınız, yeni hat almanız gerekiyor dediler. bir de bunu sadece saatte kullanabilirsiniz dediler. bu konuda bilgisi olan var mı?
300 dk gitmiş,
600 dk, 1gb, 24 ay tarifesi gelmiş. 25 tl.
Hayırlı olsun.
arkadaşlar bizimkiler cepte net kullanmıyor emekli tayfası teknocell e taşıyıp sadece 500 dk 15 dk paketini alsak olurmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2022; 20:43:59 > -
Bilmem sence olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmem orasını sen bilicen artık bilirkişi sensin
konuşma paketi olarak görünüyor ama şartlarında ana paket alma şartı varmı göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2022; 21:18:50 > -
Pazar günü bimcell den geçiş yapmıştım. Gün içinde hemen açıldı. Şimdi bu fiyat olsa asla yapmazdım. Tam zamanında geçmişim demekki. Forumda bilgilendiren arkadaşlara selam olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu ekpaket olarak veriyor dediler, ben de alacaktım yoksa
Hangi pakete gectiniz?
ok sağol ozaman kids paketine geçicez bizim emekliler için ondada veled olma şartı aramıyorlar herhalde
-
Öyle bir şart henüz yok :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X