Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
30
Favori
54.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajınız da telefon numarası ve ad soyad gibi kişisel bilgiler yer aldığı için, güvenliğiniz açısından mesajınızı sildim.
  • 60 GB 500 TL pahalı mı normal mi dostlar
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Sınırsız Sosyal Medya varsa iyi, yoksa pek uygun değil hocam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Maalesef hocam yok. 30 GB artı 30 GB. Bir diğer teklifi 26 GB 400 lira.

Başkada yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Turkcell oyun oynuyor resmen. 26 GB ile 60 GB arası 100 lira fark koyarak 500 liralık faturaya yönlendiriyor psikolojik.

Tavsiyeniz var mı bildiğiniz bir numara taşıma kampanyası 30 / 40 GB arası bir tarife.
  • 80 gb + 3500 dk + 1000 sms 525 TL Sizce fiyatı nasıl.

50 gb 430 TL kullanıyorum.
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    300₺ küsürler de olsa kabul edin derdim, ama bu biraz daha pahalı.
  • 80 gb internetli tarife 300 tl ye imkansız

• Son 54 gün kaldı 15 gün önceye kadar hiç bir teklif yoktu gelmemişti bu zamana kadar heyecanla beklerken gelen teklife bak aynı tarifeyi bi %20 indirimle bi de %15 indirimle sunmuş başka teklifte yok

TEKNOSACELL [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 7 Temmuz 2024; 10:57:31 >
  • Hemen kabul ettim gelen bu teklifi, 1 yıl kafam rahat.

TEKNOSACELL [ANA KONU]
  • Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Ayrıca ben bu tarifeye geçtiğimden beri haftalık kazı kazanların hepsinde günlük GB gelmeye başladı. Eski tarifem 30 GB olandı. Onda dakika hediyesi çok geliyordu. Belki değiştirdiler sistemi bilmiyorum orasını.

• 30 gb olan paketi aldim + 1200tl.limitsiz hediye ceki verdiler.. tek sorun vodafone gibi çekmiyor pişmanım ilk ay cezasiz cayma hakkim var. TEKNOSACELL [ANA KONU]
    subelere özeldi bu kampanya bugun sordugumda bitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskysk -- 26 Temmuz 2024; 0:58:33 >
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    Vodafone’dan daha iyi olması bence. Telekom altyapılı çünkü
  • Teknosacell Dopdolu 60gb paketini kullanıyorum aylık 270 TL den, taahhüt bitimine 21 gün kaldı hala bir teklif yok.
  • The_SreT kullanıcısına yanıt
    4 gb 1000 dk bir tarife kullanıyorum 71 liraya, geçen sene 4 ay kala taahhüt bitimine teklif çıkmıştı. Kasım sonu taahhüt bitiyor bu sene bende de teklif yok. Gelen faturanın arkasında taahhütsüz kullanım 300 küsur yazıyordu. Operatör değiştiricez herhalde, teklif yapmayacaklar gözüküyor, 21 gün kalana bile teklif yoksa.
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Son 5 güne kadar beklerim, teklif gelmezse artık başka seçeneklere bakacağım bende.

• The_SreT kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı tarifeler. Geçenlerde 3 operatörün yaptığı gibi bir kampanya yok. Netgsm iyi fiyatlar fakat bazı bankalardan SMS gelmeme sorunu var. Bakalım.
  • peki arkadaşlar teknosacell telekom kullandığı için ona ait paketlerden yararnabiliyor muyuz? mesela aylık telekomun youtube paketi teknosacell kullanıcısı alabiliyor mu? yada teknosacellli musteriye bu sunuluyor mu? edit: kullanılabiliyormuş TEKNOSACELL [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 9 Eylül 2024; 18:33:16 >
  • Taahhüdü yakın zamanda bitecek olan var mı? Nasıl paketler sunuluyor?
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Kasım sonu bitiyor benim. 6 GB 1000 dk, 205 lira teklif ediyorlar. 5 GB 1000 dk pttcell'de 156 dakika cazip tarifesi var. Teknocell faturalıdan geçiş var mı anlamadım. Varsa geçicem.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.