Ben yandım öyleyse, 2.5 ay kaldı bitimine. Daha şimdiden bunu önerdilerse size yılbaşı zammıyla iyi zam yerim. 60GB 3500Dk 1500 sms mi ne var, 330 lira vergi dahil şu an. Bugün netgsm muhabbetlerini görünce aklıma geldi. Başka operatör de yok doğru dürüst. Bu geçiş dediğiniz meselede detaylar kısmında türk telekomdan geçişlerle ilgili bir bilgi eklemeleri gerekiyor. Ben bir bakayım. Edit: Bana olmuyor gibi geldi. Bu paketler aslında Türk Telekom'un isimlendirmesi gibi bir şey. Telekom'un sitesinde de birebir aynı açıklamalar yazılmış. O maddelerdeki şirketimizce ibaresi Türk Telekomsa olmayacaktır muhtemelen. Tabii en net bilgiyi siz geçmeye çalışınca alırız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 10 Kasım 2024; 19:47:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (44. sayfa)

-
-
Şu an kullandığım 4 GB 1000 dk 71 lira idi. 3 katı fiyat teklif ettiler işte 6 GB yaparak. Yılbaşından sonra düşünemiyorum fiyatları. Pttcell için müşteri hizmetlerini arayacağım artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fena değil bu dönem de, bence geçilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyv hocam
-
Evet Vodafone 10 GB geçiş yarın gerçekleşiyor. Bana bu teklif gelse hemen kabul ederdim, çok iyi. Dalga geçer gibi 6 GB 1000 dk 205 lira teklif ettiler.
ben zaten bedavaya kullanıyordum 2 senedir feci zam kitliyorlar, önce 8 gb 45 liradan 20 gb 120ye çıkardılar şimdi de 27 gb 245 yaptılar. yine de kabul edeceğim gibi bazı eski vodafonecular hariç kimseye bu kadar güzel teklif gelmemiş zaten
size de hayırlı olsun vodafone iyidir
-
Teşekkürler. Gsmobile'e kızmıştım 29 liradan 107 lira yapmıştı. Teknosa çocuk saati tarifesine geçmiştim 29 liraya. Sonra 71 lira 4 GB teklif geldi taahhütte 4 ay kala sanırım. Ben de bedavaya kullanıyordum ama son teklif iyi değildi. Güle güle kullanın.
Az önce telefonla teklif sundular 319 TL 60 GB kabul ettim, umarım diğer hatlarıma da aynı teklifi sunarlar :)
-
Gelen teklifler çok iyiymiş hadi darısı başımıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 e 250 tl gayet uygun geldi bana ..
-
Hocam az önce telefonla arayıp 208e düşürdüler teklifi :)) düşünmeden kabul ettim bu sefer
-
Dopdolu 100gb 470 ödüyordum, sms geldi, ocak sonunda taahhut bitiyor normal tarife ücretinden diye...
Bin liranın üzerinde, taahhutsüz 2bine yakın. Muşteri hizmetlerini aradım, memnunum ancak indirimli fiyat sunmazsanız operatör değiştireceğim dedim. Kampanya birimine not iletiyorum dedi. 2 güne aramazlarsa kasım kampanyalarında vodafon 60 gb 440, turkcell 60 gb 490 tl diyor, birini tercih edicem mecbur. Cayma bedeli de 1500e yakın:(
Şunu da anlamış oldum taahhüt verilecekse en uygun zaman kasım aralık ki önümüzdeki yıl yeni zamlardan önce uygun tarife bulabilelim.
Aradılar mı?
-
Teknosacell kapanacak mı acaba neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Cayma bedelini de göze alarak Turkcell Büyük Festival 40'a geçiş başvurusu yaptım. Tek sorun dakikanın yetersiz olması. Onu da diğer hattımı ucuz sadece dakika olan bir paket ve operatöre geçirmeyi düşünüyorum. Çekim kalitesinden genel olarak memnundum. Diğer hattım Turkcell, o da iyi ondan da memnunum interneti daha hızlı. Kusura bakmasınlar yani 1-2 ay kala teklif sunamadılarsa bekleyemeyiz onları.
-
Teknosacell tamamen türk telekom neredeyse. Sim kartlar telekom, mh sistemi telekomda. Faturayı da telekom kesiyor. Yalnızca yeni abone kaydını teknosacell mağazalarında kendi yapıyor. Batma gibi durum olmaz ama yeteri kârı edemezlerse kapatırlar. Sonuçta kapatınca işsiz kalacak eleman derdi falan yok adamların. Mevcut müşterilere inanılmaz cazip kampanyalar yapıyorlardı ki bunu da 2 3 ay önceden gönderiyorlardı. Sanki sonu vestelcell'e dönecek gibi geldi diye dedim. Onlar da tarifeleri falan kapatmışlardı. Gerçi öyle olsa o zaman mağazadaki yeni abone alımını yapmazlardı. Garipleştiler iyice
Kusura bakmayın, yeni gördüm. Hata yok işine gelirse mealinde bir cevap geldi.
Turkcele 60 gb 360tlye numara tasıdim ben de. Bugün yarın cezalı faturamı bekliyorum teknosacellden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X