< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 3 Ekim 2022; 18:55:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teknosacell Teknobox 100gb tecrubelerim (2. sayfa)
-
-
Şu cihaz daha iyi cat7
akakce.comAlcatel Link Zone Wifi CAT 7 4G LTE Modem MW70VK Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/modem/en-ucuz-alcatel-link-zone-wifi-cat-7-4g-lte-modem-mw70vk-beyaz-fiyati,972645257.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar bir sorum olacaktı, online başvuru ile bu tarifeden yararlanabiliyor muyuz ? Yakın çevremde gidebileceğim bir teknosa mağazası yok eğer internet üzerinden başvuru yapabiliyorsam anca öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi efendim
modem pilinin çıkıyor olması çok iyi dışarıda şarj edilebilir veya eskitmemek için sökülebilir. ama ben modem almayacağım elimde 4g modem var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 20 Ekim 2022; 0:11:52 > -
Ben musteri hizmetlerini arayip sormustum magazalardan aktivasyon oluyor sadece demislerdi.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam 🙏
Ben de aradım sordum dediğiniz gibiymiş, başlamadan bitti. En yakın teknosa 200 km :)
Merhaba bu teknocell kimin alt yapısını kullanıyor aydın İncirliova da oturuyorum ben de burada çekme de sorun yasarmiyim ayrıca mobil hattımı da degistircem Uygun bir kalitesi varsa geçiş yaparım
Turk telekom alt yapisi
Merhabalar bu sim kartı telefona taksak çalışıyor mu acaba? yoksa bir cihaz almak gerekiyor mu
-
Merhaba calisiyor cihaza gerek yok disaridan arama gelmiyor sadece data hatti oldugu icin ben o yuzden aldim mobil veriyi paylasipta kullanabiliyorsunuz
çok teşekkür ederim cevabınız için, aslında sınırsız sosyal medya paketim var, hatta telefondan bilgisayara paylaşınca bile yemiyor youtubeda falan fakat oyunlarda ekran kartında falan sürekli güncelleme geliyor ve online oyunlar fazla internet yiyor bu yüzden 60 gb almayı düşünüyorum. kaldığım yurtta türk telekom iyi çekiyor sizce sorun yaşar mıyım?
bir de 2 hat olsa 2 farklı mobil veriyi aynı anda kullanabiliyor muyum? bu konu hakkında bilginiz var mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbaki -- 28 Ekim 2022; 0:14:16 > -
Telefonunuz çift simli mi
evet çift sim kart girişli
-
Hocam 1 mobil veri açıkken diğeri kapalı olur
Ama istediğinizi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz
anladım teşekkür ederim
-
Rica ederim
Teknosacell Teknobox data tarifelerinde gördüğüm.kadarıyla Sil Süpür olmuyor deģil mi?
Modem sarjı kaç saat gidiyor?
İlk fatura gün bazlı mı yansıyor,kullanım miktarına göre mi. Mesela 20 Kasım'da tarifeye geçen bir abonenin faturası Ay sonu yani ayın 1'inde 00.01'de kesilecek.
Bu durumda 10 gün kullanm olmuş oluyor.
Ben 6 Kasımda tarifeye Turk Telekom faturasız hattı geçirdim,haliyle 5 günlük ücret az yansıması lazım ama fatura şuan 145 TL.
135 TL + TKÜ olsa bile 145 TL olmamalı.
Müşteri hizmetleri de bilmiyor neden az da olsa fazlalık var,fatura kesilince anlayabiliriz diyor.
Hat yeni hat değil,yalnız 120 TL TKÜ borcu vardı Turkcell'den Turk Telekoma taşımadan önce. Onu alsa peşin alması gerekiyor.
sil süpür yok, ben hat olarak aldım telefona 2.sim olarak kullanıyorum, evet 20 kasımda alırsan faturan ay başı gelicek 3-4 gün önce aldım ve ay başı yenilenecek.
-
3-4 gündür hat olarak aldım ve telefona 2.sim olarak kullanıyorum. Türk telekom ana hattım normalde onu kullanıyordum ve indirme yükleme hızı biraz daha iyi telekomun kendisinin fakat teknosa hattı da sorunsuz şuan. Çorumda kykda kalıyorum sorunsuz lol valorant falan 40 ms oynuyorum. Yorumlarınız için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X