Son 1 aydır türkcell süperbox mu redbox mu teknobox mu derken dün bir teknosa mağazasına gittim teknobox ve 4g modem cihazı aldım cihaz TP-Link M7000 ve fiyatı 599 TL gitmeden önce ki araştırmalarımda internette en uygun 1000tl den asagı bulamadım cihaz 10 bağlantıya kadar destekliyor ve baglantıda kopma kesilme kendi kendine restart gibi sorunlar yok ( daha önce türkcell 3g cihazlarında yaşamıstım ) internete 4g hızında baglanıyorsunuz speed test sonucu bu konuyu acarken yapıldı aksam 110mpbs leri görüyordum kablosuz modem cihazını acıp hattı takıp başlıyorsunuz direkt ve internete baglandıgınızda telefona tpmifi uygulamasını indirip herşeyi kontrol edebilirsiniz cihaz bloklama gibi özellikleri var ve cok basit cihaza ban atıldıgınd direkt kesiliyor baya sevdim
neyse
fiyatı 24 ay taahutlu 135 tl herşey dahil ve teknosa 250tl lik hediye ceki veriyor magazadan cıkmadan onu da kullandım bonus kart kullananlar varsa elektrik elektronik katagorisinde 150tl bonus kampanyasınada katılıyorsunuz teknosacell türk telekom altyapısında oldugu için vodafone dan daha cok güveniyorum acıkcası ayrıca normal ev interneti baglatmaya kalktıgınızda fiyatlar daha pahalı geldi bu arada gelecek aydan itibaren zam gelecekmiş personel söyledi tasınabilir internet almak isteyenlere bunu tavsiye ederim bir artısı daha var vodafone redbox ve türkcell superbox da sabit noktada girebiliyorsunuz sadece modemi elinize alıp herhangi bir yerde nete baglanmaya kalkarsanız ekstra ücret ödemeniz gerekiyor 20tl diye biliyorum ( ek lokasyon ücreti ) teknobox da böyle bir sınır bulunmuyor KONU GÜNCELLEME TP LİNK M7000 MODEMİ 599 TL YE ALDIM ARKADAŞLAR bu modem 150mbps download 50 mbps upload olarak kısıtlanmış tp link tarafından tplink sitesinde öyle yazıyor yani 4g hızınız daha yüksek olsada alabileceğiniz maks hızlar bunlar örneğin bana gündüz saatlerinde 90-110 arası download hızı geliyor upload hızım ise 30-45 arası geziyor aksam saatlerindede 8-12 arası download hızım 30-50lere düşüyor aydın da şehir merkezinde kullanıyorum tabi herkesin yasadıgı şehire konuma göre hızlar değişir azalır artar bilemem en objektif sekilde aktarmaya calıstım teknosacelli türkcelli vodafone u babamızın şirketi değil herkes verdiği paraya aldıgı performansa bakar bakması lazım< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 19 Ekim 2022; 11:33:35 > |
Teknosacell Teknobox 100 GB: Deneyimler
Teknosacell'in sunduğu Teknobox, kullanıcılarına 100 GB'a kadar sınırsız internet erişimi sağlayan bir mobil veri paketidir. Bu paket, sürekli çevrimiçi kalmak, video izlemek, oyun oynamak ve daha fazlasını yapmak isteyenler için idealdir.
Teknobox Yorumları
Teknobox kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, paketin sunduğu yüksek veri sınırını ve uygun fiyatını övmektedir. Ayrıca, ağ kapsamı ve bağlantı hızları da genellikle övülmektedir.
Teknobox Sınırsız
Teknobox paketleri, adından da anlaşılacağı gibi, kullanıcıların aylık veri sınırını aşmadan istedikleri kadar internet kullanmalarına olanak tanır. Bu, özellikle veri kullanımını çok fazla olanlar için faydalıdır.
Teknobox Fiyat
Teknobox paketlerinin fiyatları, veri sınırına ve sözleşme süresine bağlı olarak değişmektedir. Mevcut en son fiyatlar için Teknosacell'in web sitesini veya yetkili bir satıcıyı kontrol edebilirsiniz.
Teknobox 100 GB
Teknobox 100 GB paketi, yüksek veri kullanımına sahip kullanıcılar için tasarlanmış en büyük pakettir. Bu paket, video akışı, oyun ve diğer veri yoğun etkinlikler için idealdir.
Tekno Box
Teknobox, Teknosacell'in mobil veri paketleri markasıdır. Tekno Box paketleri, çeşitli veri sınırları ve sözleşme süreleri ile mevcuttur.
Teknosacell Teknobox
Teknosacell Teknobox, Teknosacell tarafından sunulan ve kullanıcılarına uygun fiyata sınırsız internet erişimi sağlayan bir mobil veri paketidir. Bu paket, yüksek veri kullanımı olanlar için idealdir.