Şimdi Ara

Teknosadan 16gb hafıza kartı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam teknosadan 16gblık bir ms almak istiyorum fiyat olarak 250 diyo sizce bu fiyat nasıl e daha önemlisi psp de performansı nasıl kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim, bide kartta MARK2 yazıyo? mark 2 yazmayanla arasındaki fark ne?

Teknosadan 16gb  hafıza kartı..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171672&CS_Category=_SBSHAD_868_1577_994_4&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_HAFIZA_KARTI868

• quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

Hocam teknosadan 16gblık bir ms almak istiyorum fiyat olarak 250 diyo sizce bu fiyat nasıl e daha önemlisi psp de performansı nasıl kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim, bide kartta MARK2 yazıyo? mark 2 yazmayanla arasındaki fark ne?

Teknosadan 16gb  hafıza kartı..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171672&CS_Category=_SBSHAD_868_1577_994_4&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_HAFIZA_KARTI868

16gb ler yaygınlaşmadığından fiyatı hakkında yorum yapamayacağım ama MARK 2 ler öbürlerine göre daha hızlı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Ocak 2009; 19:13:20 >

• yav mark2'nin ne farkı var? bende de mark2 yazıyo 2gb. diğerlerinden hız farkı çoooooooook mu yoksa çok mu?
  • Bence Pahalı Biraz Daha Bekle 210a Almıştı arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 28 Ocak 2009; 20:31:20 >
  • Kriz var bitene kadar pekle fiyat şimdi inmez
  • pahali fiyati.
  • tertemiz 2.El psp yi 4 gb kart ile 280 tl ye aldım el insaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende de çakma 4gb var ama beni deli etti ya oyunlar kapanır kapanmayanlar yavaşlar ne bilim video izlerken takılır.. adamı kanser eder yani..

almışken iisini alam dedim ama fiyatta az deil yani.. böyle 170-200 arası bir fiyat olsa çok ii olurdu..8gblık alcam galiba..16gblık kartın psp performansından da emin deilim üstelik...
  • en saglami orjinal 8 gb almak veysa kaliteli cakmalardan 2*4 gb almak.
    ama asla ve asla cakma 8gb almayin.
  • Çok pahalı bence de. Şimdilik çakma bir 4 GB işimi görüyor. İleride ucuzlayınca ben de 16 GB düşünebilirim.
  • Vaaay be. Vakti zamanin orjinal 4gb sandisk alicam diye cekmedigim kalmamisti. Amazondan arkadas yoluyla siüaris vermeler. gunlerce beklemeler. Eeee o zamanlar harp zamani simdiki gibi imkanlar yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 29 Ocak 2009; 14:50:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

en saglami orjinal 8 gb almak veysa kaliteli cakmalardan 2*4 gb almak.
    ama asla ve asla cakma 8gb almayin.

Arkadaşlar çok abartmayın bende 8 GB çakma var doğubanktan aldım dosya kopyalamadaki yavaşlık dışında başka hiçbir sorun yok...
  • arkadasim sende olmadi diye kimsede olmayacak anlamina gelmez,elimden onlarcas 8 gb cakma ms gecti sadeec 2 tanesinde problem yasamadim.kalan hepsi ufakta olsa okuma problemi yapti.sadece uyari mahiyetindeki bu tavsiyemizi dileyen alir dileyen almaz.
  • Merhaba Birsey Sorcam Ben 16 GB hafıza Kartı Aldım Ama Oyunda Yukledım calısmıyor Oyunlar Daha Dogrusu Oyunlar Gozukmuyor PSP......
    Saygılar...
  • Yurtdışından arkadaşıma bir kaç tane sipariş ettim gelirken getirecek. Satıcam forumda 120-130 arası düşündüğüm bir fiyattan Bekleyin derim
  • Ya Biri Bana Yardım Etsin... Lutfennnn Bende 16GB Hafıza Kartı Aldım AMA Bırsey Yaramıyor oFFF Yardım Lutfen
  • Yaptimmmmmm
  • Dostum, o parayla yeni PSP alırsın..
  • Ya Yine Olmadı Ya 6 Tane Oyun Attım 2 Tanesı Gozukuyor Oyuna Gırıyor Sonra Donuyor... Nedeni Bılıyorsanız Yardım EDERMİSİNİZ?
    Saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazGülüm

Ya Yine Olmadı Ya 6 Tane Oyun Attım 2 Tanesı Gozukuyor Oyuna Gırıyor Sonra Donuyor... Nedeni Bılıyorsanız Yardım EDERMİSİNİZ?
    Saygılar....

Dostum hiçbir fikrim yok valla..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.