Şimdi Ara

teknosadan PSP ALma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teknosada fiyat 405ytl+oyun veriyorlar
    ben garantili almak istediğim için bu fiyata alıyorum ben şimdi bir umd disk takıp hafıza kartına oyun yükleyip çalıştırabilirmiyim bide sony center fiyatları ne kadar

• Yazık edersin.. Forumda 280 ytl ye slim satılıyor.. 2. el, tertemiz, jelatinli, 4 gb kartlı cihazlar 300 ytl den gidiyor..

PSP de garantinin en ufak önemi yok..
  • sıfır gfarantisiz 280 e satılıyo çok par a yazık edersin kesinlikle psp de garanti gereksiz
  • arkadaşlar ben hurşitten alamak istiyorum karagül iş hanı tavsiye edermisiniz yani alete bişi olduğu zaman ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan_funfighter

arkadaşlar teknosada fiyat 405ytl+oyun veriyorlar
    ben garantili almak istediğim için bu fiyata alıyorum ben şimdi bir umd disk takıp hafıza kartına oyun yükleyip çalıştırabilirmiyim bide sony center fiyatları ne kadar

Hafıza kartına oyun yükleyip çalıştırmak için versiyon atmak gerekiyor, bu işlem de zaten garantiyi bozuyor diye biliyorum. O yüzden 280 YTL'ye sıfır satılırken 400 küsüre almak mantıklı değil.
  • zaten psp fabrikasyon hatasıyla bozulabilen bir alet değil ben 2.5senedir kendiliğinden bozulan psp görmedim.ha bozuldu diyelim gayet makul fiyatlarla tamir eden yerler var.bence garantiye boşu boşuna para verme
  • hersey gercek PSP de garanti YALAN PANDORAN varsa eger hayat bir başka gusel :) bu ne ya slogan gibi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosa'dan PSP ALMA!

khalkedon'dan al
  • Evet başlık gayet hoş olmuş
  • bende Almayın manasında sanmıştım :) bencede garantiye para dökeceğine kart alırsın onunla.
  • 350 ytl ye khalkedondan psp slim 0 +350 oyun+4 gb çakma hafıza kartı alırsın____yani teknosadan almak mantıksız hemde cok mantıksız........khalkedonda hersey cok ucuz hemde dürüst
  • Ölü piksel dışında garantinin pek bir avantajı yok(Khalkedon'da zaten 0 ölü piksel garantisi var) ama garantili bir PSP için fiyat iyi.
  • zaten versiyon atınca garanti pufff oluyor..garanti önemsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

zaten versiyon atınca garanti pufff oluyor..garanti önemsiz

alakası yok yanlıs bilgi vermeyelim.!!
  • neyi yanlış? versiyon attırıldığını anlayabiliyor adamlar (diye biliyorum) ?
  • arkadasım kopya oyun calıstırması için atılan versiyon garantiyi yok ediyor..bilmeden konusmayalım lütfenbu yanlıs bir bilgi değil ayrıyetten
  • 400 liraya acırım ben zaten kopya oyun atarsan garanti die bişi kalmaz,ama kopya oyun olmazsa da 400 lira oyun parası bayarsın 280 e fln slimler var forumda onlara bak teknosa fln akıl karı diil
  • bu khalkedon nerede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aiko

bu khalkedon nerede

Khalkedon' dan Alıntıdır:
    Adresim: İstanbul Cad. İskele Cad. İskele Çıkmazı Sok. No: 1/D Bakırköy - İST. İş Tel: (0212) 571 30 71, Cep Tel: 0536 480 55 03.

Carousel Alışveriş Merkezinin yakınında sayılırız (bilindik bir yerdir burası).
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yazık edersin.. Forumda 280 ytl ye slim satılıyor.. 2. el, tertemiz, jelatinli, 4 gb kartlı cihazlar 300 ytl den gidiyor..

PSP de garantinin en ufak önemi yok..

Dogru söze ne denir (:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.