Şimdi Ara

teknosadan PSP ALma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakın alma.Gereksiz yere para verme teknosaya meknosaya.Al forumda mis gibi temiz makineler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

arkadasım kopya oyun calıstırması için atılan versiyon garantiyi yok ediyor..bilmeden konusmayalım lütfenbu yanlıs bir bilgi değil ayrıyetten

asıl sen yanlış bilgi veriyorsun ben teknosa dan aldım psp yi garantili versiyon düşürürken brick oldu götürdüm garantiye adamlar anakartını(başka bişeyde olabilir tm hatırlamıom) deiştirdiler ve tekrar çalıştı versiyon atınca garanti gitmiyor yani bilip bilmeden konuşuosunuz başınıza gelmiş gibi kulakdan dolma haberleri buraya yazıosunuz en azından fikrini kendine sakla başkalarını aldatma dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

arkadasım kopya oyun calıstırması için atılan versiyon garantiyi yok ediyor..bilmeden konusmayalım lütfenbu yanlıs bir bilgi değil ayrıyetten

asıl sen yanlış bilgi veriyorsun ben teknosa dan aldım psp yi garantili versiyon düşürürken brick oldu götürdüm garantiye adamlar anakartını(başka bişeyde olabilir tm hatırlamıom) deiştirdiler ve tekrar çalıştı versiyon atınca garanti gitmiyor yani bilip bilmeden konuşuosunuz başınıza gelmiş gibi kulakdan dolma haberleri buraya yazıosunuz en azından fikrini kendine sakla başkalarını aldatma dimi

Hocam gerçekten böyleyse, o zaman benim versiyon attırmak için hiç bir engel kalmadı anlamını taşır

• geçici versiyon atarsan hiç bir problem olmaz çükü makine kapandığında versiyon eski hale geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.