Şimdi Ara

TEKNOSADAN TANSİYON ÖLÇERDE ŞOK FİYAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ümraniye carrefoura gittiğimde teknosada bu fırsatla karşılaştım ve hemen aldım tabiki

Sensacare SAW-102 Dijital Tansiyon Ölçme cihazı - 30 hafızalı - AAMI(Association for the Advancement of Medical Instrumentation) - ESH(European Society of Hypertension) - BHS(British Hypertension Society) onaylı

Sadece 19 YTL !!!

Buyrun buda linki..

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120260034&CS_Category=_TANSIYON_OLCERLER261&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM

Evet yanlış görmediniz stokta var ve satın al pozisyonda.. Yani teknosanın ucuz fiyatlı feyk ürünlerinden biri değil.

Umarım sıcak olduğunu düşündüğüm bu fırsat hoşunuza gitmiştir.İyi alışverişler

• tşk.ler, güzel fiyat, umarım ölçümde yanlışlık felan yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzeg

tşk.ler, güzel fiyat, umarım ölçümde yanlışlık felan yapmaz.
    bu fiyatlara bu tür cihazları alabilmek ne güzel.
    teşekkürler.
  • Teşekkürler fırsat için , aldım bakalım nasıl çıkacak :) . Avrupada da satılan bir ürünmüş 23 euro falan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Teşekkürler fırsat için , aldım bakalım nasıl çıkacak :) . Avrupada da satılan bir ürünmüş 23 euro falan .
    bende aldım bakalım kaliteside fiyatı gibi iyimi tşk haber için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsathabercisi

bende aldım bakalım kaliteside fiyatı gibi iyimi tşk haber için

Alıntıları Göster
    aldım bakalım nasıl çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

aldım bakalım nasıl çıkacak

Alıntıları Göster
    Bu ürün mağazalarında yok mu acaba, bende yarın mağazadan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzeg

Bu ürün mağazalarında yok mu acaba, bende yarın mağazadan almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    bende şimdi netten aldım.. sahura kalktık tansiyondan bahsettik sahurdan sonra hadi burda gördüm.. :)

inş hayırlı olur..:)

teknosa internet site alışveriş i nasılmış onuda anlarım bakalım..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

bende şimdi netten aldım.. sahura kalktık tansiyondan bahsettik sahurdan sonra hadi burda gördüm.. :)

inş hayırlı olur..:)

teknosa internet site alışveriş i nasılmış onuda anlarım bakalım..:)

Alıntıları Göster
    sitede hala satıl al butonu aktif..
    geçenlerde gördüğümüz saçmalıkları magaza elemanına sorduğumda site güncellenmiyor demişti

umarım ürünler elinize ulaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

sitede hala satıl al butonu aktif..
    geçenlerde gördüğümüz saçmalıkları magaza elemanına sorduğumda site güncellenmiyor demişti

umarım ürünler elinize ulaşır

Alıntıları Göster
    http://sensacare.com/enlarge.php?id=SAW-102_Wrist_blood_pressure_monitor
    resimleri burada

• Geçmiş olsuuuuun...

Artık stokta yok görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Geçmiş olsuuuuun...

Artık stokta yok görünüyor...
    kardeşim bi ürün yeterki sıcak fırsatlara düşmesin, anında silip süpürüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkartal

Alıntıları Göster
    Ürünün bittiğini düşünüpte üzülen arkadaşların şanslarını bir de mağazalara gidip denemelerini tavsiye ederim.Dün ben ürünü satın alırken ürünler kasada marketlerde satılan sakızlar gibi üstüste yığılı duruyorlardı.Miktar olarak ta boldu..İlginçtir pek de itibar eden yoktu çünkü üzerinde fiyat bilgisi bile yoktu.Bende teknosanın kitapçığında görüp mağazadaki elemana sorarak aldım.Ürünlerin üzerinde bir fiyat tabelası dahi yoktu.
    Teknosa mağaza satışı seven bir firma, net üzerinden kargo vs. uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum açıkçası.Bu yüzden yığılma olunca haberdar et moduna girmiş olabilirler diyorum.Eksik kalmamak adına açılmış bir sitesi olduğu sitenin amatörlüğünden de belli değil mi zaten...

Sonuç olarak ben mağazalardan bu ürünü kesinlikle bulabileceğinize inanıyorum.Umarım yanılmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austin -- 21 Eylül 2007; 10:47:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: austin

Ürünün bittiğini düşünüpte üzülen arkadaşların şanslarını bir de mağazalara gidip denemelerini tavsiye ederim.Dün ben ürünü satın alırken ürünler kasada marketlerde satılan sakızlar gibi üstüste yığılı duruyorlardı.Miktar olarak ta boldu..İlginçtir pek de itibar eden yoktu çünkü üzerinde fiyat bilgisi bile yoktu.Bende teknosanın kitapçığında görüp mağazadaki elemana sorarak aldım.Ürünlerin üzerinde bir fiyat tabelası dahi yoktu.
    Teknosa mağaza satışı seven bir firma, net üzerinden kargo vs. uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum açıkçası.Bu yüzden yığılma olunca haberdar et moduna girmiş olabilirler diyorum.Eksik kalmamak adına açılmış bir sitesi olduğu sitenin amatörlüğünden de belli değil mi zaten...

Sonuç olarak ben mağazalardan bu ürünü kesinlikle bulabileceğinize inanıyorum.Umarım yanılmam..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: austin

cihazdan memnun musun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazkartal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

• quote:

Orijinalden alıntı: Fb100.Yil

quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

Alıntıları Göster
    teknosa millete attıgı kazıklardan sonra tansiyon hastasi olan musterileri icin dusundu sanırım bu indirimi

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

teknosa millete attıgı kazıklardan sonra tansiyon hastasi olan musterileri icin dusundu sanırım bu indirimi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

• quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    ben de aldım gayet uygun fiyatı ve düzgün ölçen bir alet normal pompalı tansiyon ölçerlerle olmasada piyasadakiler kadar hassas sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

ben de aldım gayet uygun fiyatı ve düzgün ölçen bir alet normal pompalı tansiyon ölçerlerle olmasada piyasadakiler kadar hassas sayılır

Alıntıları Göster
    bende de beurer marka alman mali bir tansiyon olcer var evde arasira kullaniyoruz ama bircok kisi ve doktor vs dahil yanilma payi var bunlarda diyor anlamadim gitti :) bende gecen hafta tahtakaleden 40 ytl ye almistim bosuna mi aldik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

bende de beurer marka alman mali bir tansiyon olcer var evde arasira kullaniyoruz ama bircok kisi ve doktor vs dahil yanilma payi var bunlarda diyor anlamadim gitti :) bende gecen hafta tahtakaleden 40 ytl ye almistim bosuna mi aldik :)

Alıntıları Göster
    saw-102 modeli... tırstım biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.