Şimdi Ara

TeknoTarzi.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet üzerinde birçok teknoloji sitesi mevcut fakat bunların hepsi birbirinden alıntı yaparak interneti çöplüğe çevirmektedirler. Bende internet dünyasında biraz farklılık yapmak ve diğer sitelerden farklı olarak teknolojiyi eğlenceli bi tarzda sunmak için teknolojitarzi.blogspot.com sitesini kurdum.

TeknoTarzi.com Amacı Nedir?

TeknoTarzi.com Teknoloji haberlerini olabildiğince özgün ve eğlenceli tarzda sunmayı amaç edinmektedir. Her geçen gün gelişen aile ortamımızla da amacımıza ulaştığımızı hissedebiliyorum.

TeknoTarzi.com Bize Nasıl Ulaşabilirsin?

TeknoTarzi.com da her yazının altına yorum yaparak, sosyal medyalardan ulaşarak veya iletişim sayfasından bana ulaşabilirsin. Ayrıca sametyldrym2@gmail.com adresine de mail atabilirsin. Aklına herhangi bir soru takılmasa bile canın sıkıldığında, kafa dağıtmak istediğinde veya iki çift kelime sohbet etmek istediğinde bana ulaşabilirsin.

İnşallah TeknoTarzi.com hakkında aklındaki soruları cevaplayabilmişimdir. Yinede aklındaki sorular için iletişime geçebilirsin. Kendine iyi bak görüşmek üzere.

Tekno Tarzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASametYıldırım -- 20 Ocak 2018; 15:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    gizliteknoloji.com
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.