Merhaba arkadaşlar. Oyuna tekrardan dönmek gibi bir düşüncem ama öyle tek başıma tek düze başlamak istemiyorum. Eskiden çok fazla olmasa da oynamışlığım var. Catanın ilk zamanlarında ve MOPun ilk zamanlarında oynadım ama öyle detaylı bilgilere sahip değilim. Tekrardan güzel bir arkadaş ortamıyla başlamak istiyorum. Serverlarla ilgili pek bir bilgim yok. Güzel bir servarda güzel bir guild ile güzel vakit geçirmek istiyorum. Ayrıca elimde iki tane account var ikisinde de cataya kadar yüklü. Bunlara sor atılabiliyorsa öyle başlamak istiyorum. Şuan için 10 günlük deneme sürümü var onunla oynuyorum güzel bir ortam olursa game time alıp düzenli olarak devam edeceğim. Ayrıca Hearthstone a da başladım. O konuda da aydınlatacak birisi varsa sevinirim.
Twisting Nether server i şu an için Türk yoğunluğunun en yüksek olduğu realm. horde için söylüyorum tabi. ALLY durumu nasıl bilmiyorum. forumlarda guild için baya bir konular var. oralardan ulaşmaya çalışırsan daha hızlı sonuç alırsın.
devam etmeyi düşünüyorsan bence uygun bir zaman. Warlords of Dreanor ekpaketi gelene kadar hem ortamını kurarsın hem de oyunu iyice öğrenirsin. yeni ek paketle beraber sıfırdan başlamış gibi devam edersin.
heartstone olayınna gelince. ben oynadım ama herolar arası dengesizlik çok canımı sıktı bıraktım. belki ilerde düzeltmeler olursa geri başlarım. ama illa oynayacaksan priest oyna. tauntla healle keyfine bak.
WoW un bir espirisi kalmadı artık, sana tavsiyem cıkacak oyunları beklemen. Wildstar, Blade and Soul gibi. Emin ol bu ve aklıma suanda gelmeyen bir kaç oyun daha efsane olucak. Şuan WoW oynayan kısımın bir çoğu eminim ki eskiden beri bu oyunu oynadıkları için devam ediyorlar. Sıkılsalar bile oynuyorlar öyle birşey olmuş tabi arkadaş ortamı var eskiden beri birde o yani. Hardcore oynayan bir insan cabuk sıkılır şuanda WoW dan. Yok ben casualım kardeş diyorsan buyur