Şimdi Ara

Tekrar başlıyorum 7.3 için tavsiye alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7.2 nin başında bırakmıştım oyunu casual oynuyodum
    World quest ve gold farm yapıyodum 890 ilwl dh var
    Ama ah item satamıyodum skining yapıyodum leather ları ah ye en ucuz fiyattan koyuyodum ama satılmıyodu yarısından azı belki satılır belki satılmaz böle olunca mining e başladım o da öle oldu fazla para kazanamıyodum yani elimde kalıyodu satamıyodum ben oyuna gold kasarak game time alırım diye başlamıştım ama öle olmadı .ilk defa legion la oyuna başladım oyun çok eğlenceli avrupa ve asya pazarındaki tüm oyunları oynadım genelde mmorpglerde pvp yapmayı severim ama wow da gezmek bile eğlenceli garip bi sempatisi var oyunun kararlıyım bu sefer tekrar başlamayı ve game time gold ile almak istiyorum oyuna aylık 45 tl gibi bi fiyat benim bütçemi sarsar o yüzden sizlerin engin tecrübelerine baş vurdum yardımlarınız için teşekkürler

Değişmem gereken meslekleri ve hangi yöntemleri kullanmalıyım söylerseniz sevinirim

Skining 3 yıldız
    Mining 2 yıldız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ah ile gold kasacaksan toplama değil de üretici meslekler lazım, bütün meslekler zamanla değerini yitirir paket sonlarına doğru da dibi vurur, raid açılış haftaları biraz hareketlenir sonra yine aynı terane.
    ---------
    Ah ile al-sat yaparak kasabilirsin ama yanında yine uygun meslek lazım, alchemy - enchat gibi ikisini de alabilirsin başta kasması sıkıntı verir ama uzun vadeli olarak karı yüksektir.
    Addon olarak tsm şart bence:https://forum.donanimhaber.com/tradeskillmaster-rehberi--119696159
    ---------
    Mesleği aldım kastım nasıl gol kasacağım ?

Önce kendine bir alınacak listesi yapıyorsun. Misal pot basacaksın, ah üzerinden meteryalleri kontrol ediyorsun fiyat olarak dibi görmüş ve sana kar sağlayan alana yönelip alım yapıyorsun, ucuz olan ve satına her şeyi alıyorsun. Addon da satılma oranı ve fiyat yüzdesi yazıyor tüm bunları oradan takip ediyorsun. Bu şekilde kasıyorsun.
    Misal ah üzerinde 25 tane enchat olsun tanesi 1k hepsini alıyorsun 2k veya 2.5k dan koyup satmaya başlıyorsun fiyat zamanla düşüyor mutlaka kıranlar olur ama mühim değil her türlü kara geçen sen oluyorsun, çok kıranları da sen alabilirsin gold durumuna göre.
    ayrıca boe takibi yapıyorsun, absürd oranla düşük miktara koyanlar oluyor mesela 50k ya gidecek bir itemi 5k ya koyanlar oluyor bunları da yakalarsan yine karın iyi olut (sniper)
    kısaca kastığın mesleğin meteryallerini ayrıntılı olarak takip edip satışını yapıyorsun.
    + xmog item diğer ıvır zıvırlar da sana ek geliyor sağlıyor.
    kısaca bu olay.

ekleme: ah üzerinde satışınız olmuyorsa takip sistemini yapmıyorsunuz demektir. Ah önlerinde onlarca oyuncu görmüşsünüzdür bunlar ora da sürekli neden duruyor hiç düşündünüz mü ?

oyuncu raid çıkışında ah gidiyor itemı koyup oyununa devam ediyor bu item satılma oranı düşük çünkü arkasından hemen -1 oranla başka bir oyuncu koyuyor onun itemı en üstte oluyor doğal olarak, takip etmezseniz satılmaz. takip saatleriniz de genel olarak 18.00-01.00 arası olsun 21.00-00.00 arası da en yoğun zamanlar.

ekleme: gold kasma işlerinde ilk olarak oyunu sadece gold kasmak için oynayın 2-3 ay sonra çok az zamanla kendi tokeninizi alabilecek potansiyele gelirsiniz. bu şekilde de rahat bir şekilde oyununuzu oynama devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 22 Eylül 2017; 17:46:14 >

• aga hic baslama oyuna bence :D pislik oyun ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.