Arkadaslar ben eskı pokemon creatercıyım ve dh de tabi pokemon icin uye olmustum bu postuda orda yaptım :D
Creater kapandıgından beri sacma pokemon oyunları gelıyodu begenmıyordum bu seferki sankı guzele benziyor Bakayım dedim basladım ama trailer mıydi bilmiyorum artık hızlı kasma vardı ona ney oldu bilen varmı neyler değişti kısaca özet geçersenız sevinirim ;:D
rehbere bak
Hoşgeldin, Trainer vs. için rehbere bakmanı öneririm
Hoş Geldin...
Hoşgeldin Bu arada klavyede ö,ü ünlüleri yok mu ?
Saolunda itachi pek alışık deilim Türkçe karakterlere kullanamadım bu zamana kadar ondan koymuyuyorum unutuyorum bir nevi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Ownl
Saolunda itachi pek alışık deilim Türkçe karakterlere kullanamadım bu zamana kadar ondan koymuyuyorum unutuyorum bir nevi :D
1. TrainingGrassWater=Grass water ve Steel 2. TrainingElectric=Electric 3. TrainingFireFlying=Fire, Flying ve Poison. 4. TrainingGroundFight=Ground veFighting. 5. TrainingRock=Rock. 6. TrainingPsychic=Psychic. 7. TrainingBug=Bug. 8. TrainingIce=Ice ve Dragon. 9. TrainingDark=Dark ve Ghost. Yardımcı olur herhalde? Hoşgeldin.
Hoşgeldin. Yukarıya ek olarak. TrainingNormal=Normal pokemonlar için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme