Şimdi Ara

TEKRAR SAMSUNG 860 EVO 250GB İNDİRİM İLE FİYAT: 222,49 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
20.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tedirgin ettin hocam beni şimdi. Nasıl, ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 860 Evo 250 GB mı yoksa Crucial BX500 240 GB mi? (Fiyatlar neredeyse aynı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Tedirgin ettin hocam beni şimdi. Nasıl, ne oldu?
    Sorma kardeşim 20 yıldır pc işindeyim 20 yıllık hhd hala çalışıyor,bu mereti alalı 1ay oldu 2 gün önce pc dondu kaldı resetledim mecbur baktım bios ekranı geliyor anladım zaten,eski hhd sini taktım açıldı,çıkarrtım baya ısınmıştı satıcıyı aradım % de 5 böyle oluyormuş oda beni bulmuş vs yenisini yollayacaklar,verileri yedekleyin diyor zaten çogu forumlar bu ssd ler sadece program içinmiş vs vs
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Seneler önce benim de başıma buna benzer bir kaza geldi. Üzüldüm, geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 850 evo.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Hocam bahsettiğiniz program sadece Samsung SSD ler için mi geçerli? Mesela Toshiba veya Crucial marka SSD alsam eski HDD deki herşeyi eksiksiz bir şekilde taşıyabilir miyim?
    @teknokolik71
    Denemedim dediğiniz şekil ama muhtemelen hdd'lerden en az birinin samsung olması gerekir. Daha önce WD ile de klonlama yapmıştım böyle bi şart vardı. Wd'nin kendi klon programı çok daha hızlı bu arada.

@355GTS Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

Sorma kardeşim 20 yıldır pc işindeyim 20 yıllık hhd hala çalışıyor,bu mereti alalı 1ay oldu 2 gün önce pc dondu kaldı resetledim mecbur baktım bios ekranı geliyor anladım zaten,eski hhd sini taktım açıldı,çıkarrtım baya ısınmıştı satıcıyı aradım % de 5 böyle oluyormuş oda beni bulmuş vs yenisini yollayacaklar,verileri yedekleyin diyor zaten çogu forumlar bu ssd ler sadece program içinmiş vs vs

Alıntıları Göster
    hiçbir depolama aygıtının garantisi yoktur ,bir anda tüm veriler yok olabilir
    bende yaklaşık 5 yıllık ssd. var (belki daha eskidir tam hatırlamıyorum),oğlumda ise daha eski tarihli ve şu zamana kadar kullandığım hiçbir ssd. sorun çıkartmadı (belki 14-15 taneden fazla bilgisayara kendim taktım)

kullandığım aklıma gelen bazı markalar şunlar :adata -kingston-corsair-sandisk-james donkey ve en son m2 samsung evo ssd taktım bir arkadaşın bilgisayarına
    bunların içinde beğenmediklerim ise :adata-kingston ve sandisk plus (hızlarını yeterli görmedim)

sizinkisi büyük şanssızlık olmuş ,ki her elektrikli cihazda bu tür sorunlar çıkabilir

lakin % 5 de çok büyük bir oran ,en kötü denilen ssd. leri dahi kullandım sorun çıkmadı ,onların sattığı ürün nasıl bir şeymiş öyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 8 Mart 2019; 3:12:32 >

• Neden bu konu üzerinden yazıp yazıp duruyorsunuz.indirim bitmş.konu hala duruyor üstüne mesaj atıp konuyu üste taşıyorsnuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.