Şimdi Ara

TEKRAR SATILIKTIR (Redsea) LvL 87 FuLL STR Glavie Char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Char Adı ve Serveri : _SouLLeSS_ Redsea
    * Build Bilgisi : FuLL STR
    * Ödeme Opsiyonu : Peşin ödeme 500 YTL
    * Başlangıç fiyat: 500 YTL
    * Minumum artış: 10 YTL
    * Hemen Al : 595 YTL

* Özel Notlar :

REDSEA serverında _SouLLeSS_ satılıktır.Elinde 87+5 glavie olan full str char.Farm bitmemiştir.
    HEUKSAL LVL 87,FIRE 83,LIGHTING LVL 76,COLD LVL 40.

Muğla,İzmir,Isparta cevresine elden satış yapılabilir.Diğer iller karşılıklı güven ve posta havalesi ile.

Not:Charımın +7 basma hobisi vardır.Redsea'de beni tanıyan bilir zaten.

Fiyat 500takas YTL peşindir.Fazlasını vermek isteyen varsa hayır demem.

BANA 0555-422-5115 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.
    (ÖNCELİKLİ İRTİBAT YOLU TERCİHİM TELEFONDUR)
    Msn pek olmuyorum.Ama siz srosatis@windowslive.com mail atabilirsiniz.

BÜTÜN SS'ler tek seferde görmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLLeSS81 -- 15 Ekim 2008; 18:32:25 >

• Hayırlı satışlar char çok sağlam kolaygelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Hayırlı satışlar char çok sağlam kolaygelsin
    Teşekkürler umarım istediğim fiyata gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLLeSS81

Teşekkürler umarım istediğim fiyata gider

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın kurallara aykırı satış mesajı yazmışım şimdi değiştirdim.
  • quote:

Kusura bakmayın kurallara aykırı satış mesajı yazmışım şimdi değiştirdim.

Alıntıları Göster
    Cok sağlam chardır.PalaRemzinin eski manitasıdır.El değmemiş bir çicekten farkı azdır.Umarım istediğin fiyata satarsın.
    Kardeşim sendeki sun chest satmıyorsun dimi yanında?Ben alabilirim,aklında olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul

Cok sağlam chardır.PalaRemzinin eski manitasıdır.El değmemiş bir çicekten farkı azdır.Umarım istediğin fiyata satarsın.
    Kardeşim sendeki sun chest satmıyorsun dimi yanında?Ben alabilirim,aklında olsun.

Alıntıları Göster
    Seni Hatirliom dw de east ta cok yiyiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Seni Hatirliom dw de east ta cok yiyiştik

Alıntıları Göster
    Charın sp eksiği var açmadın skiller var ordan baktım
    Bu arada çok temiz bir satış sayfası ve sunum yapmışsın her şeyi özenle yazmışsın tebrikler herkes böyle yazsa char satışlarında ne iyi olur
    İyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _MACESTE_

Charın sp eksiği var açmadın skiller var ordan baktım
    Bu arada çok temiz bir satış sayfası ve sunum yapmışsın her şeyi özenle yazmışsın tebrikler herkes böyle yazsa char satışlarında ne iyi olur
    İyi satışlar

Alıntıları Göster
    Bencede char süper alan kişinin memnun kalacagından eminim inş. istedigin fiyata satarsın..Good Luck semih abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Bencede char süper alan kişinin memnun kalacagından eminim inş. istedigin fiyata satarsın..Good Luck semih abi :)

Alıntıları Göster
    Evet sp eksiği var.Max 3 haftalık farmla işi biter üstüne güzelde sp kalır fazladan.43,263 sp 2 haftada toplamıştım.Hesaplarıma göre 50.000 sp ile işi biter.Kasada aylık pre ve sp ticketler açılmayı bekliyor.
    Thieflik yaparken kandırmak için nukeleri açmıştım.Hunter ben nukerim diye saldırıyor sonra +7 crt12 glavie görünce ava giden avlanır hesabı şaşırıyordu.
    Ayrıca combolardan bir tanesi kullanma taraftarıyım bu yüzden tek comboyu açtım.

• quote:

Evet sp eksiği var.Max 3 haftalık farmla işi biter üstüne güzelde sp kalır fazladan.43,263 sp 2 haftada toplamıştım.Hesaplarıma göre 50.000 sp ile işi biter.Kasada aylık pre ve sp ticketler açılmayı bekliyor.
    Thieflik yaparken kandırmak için nukeleri açmıştım.Hunter ben nukerim diye saldırıyor sonra +7 crt12 glavie görünce ava giden avlanır hesabı şaşırıyordu.
    Ayrıca combolardan bir tanesi kullanma taraftarıyım bu yüzden tek comboyu açtım.

Alıntıları Göster
    eğer up olayı yasak değilse. UP FOR...

• quote:

eğer up olayı yasak değilse. UP FOR...

Alıntıları Göster
    OFF BE PARAM OLCAK 400 VERİRDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyifci815

OFF BE PARAM OLCAK 400 VERİRDİM

Alıntıları Göster
    teşekkürler umarım tez zamanda satarım.Acelem olmasaydı bu fiyata satmazdım çünkü önce silahımı ve değerli itemleri mi sattım.Goldları nakit cevirdim.Alacak arkadaşlar gittigidiyor alabilirler 6 taksitle.
  • quote:

teşekkürler umarım tez zamanda satarım.Acelem olmasaydı bu fiyata satmazdım çünkü önce silahımı ve değerli itemleri mi sattım.Goldları nakit cevirdim.Alacak arkadaşlar gittigidiyor alabilirler 6 taksitle.

Alıntıları Göster
    UP for Money
  • quote:

UP for Money

Alıntıları Göster
    Güzel char hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pushy

Güzel char hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    Sağol.Umarım ii iyi dilekleriniz charı güzel bir fiyata satıp borçlarımı kapatabilrim.Hiç olmazsa okul harçımı yatırabilirsem cok güzel olacak.Subat ilk haftası son hafta harçlar için ve charımı satma umudum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

Şu GDF mi versen diyorum 1 sene oldu be

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul

quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

Şu GDF mi versen diyorum 1 sene oldu be

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fiyat 300 kadar cekilebilir ama şu 2 gün içinde alacak olan kişiler için.Bana en kötü ihtmal 0555-422-5115 numaralı telefonda ulaşabilirsiniz.

• quote:

Arkadaşlar fiyat 300 kadar cekilebilir ama şu 2 gün içinde alacak olan kişiler için.Bana en kötü ihtmal 0555-422-5115 numaralı telefonda ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Charın Çok GüzeLmiş HayırLı satısLar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolex

Charın Çok GüzeLmiş HayırLı satısLar

Alıntıları Göster
    çar gerçekten çok sağlam bende redseadeyim ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkeskin

çar gerçekten çok sağlam bende redseadeyim ordan biliyorum

Alıntıları Göster
    Teşekkürle.Bende öyle olmasına çalışmıştım ama baktım asıl derslerime çalışıp iktisat bitirmeye çalışmam lazımmış :(
    Umarım emek verdiğim char emeklerimi boş cıkarmazda bi alıcıya satılıp harç parasına katkıda bulunur.

Hepinize teşekkürler.Kulağınıza küpe olmasını istediğim bir lafım var.
    Online oyunlar bağımlılık yapar eğer dozunu aşıp bütün hırsını bu yöne kanalize edersen.Hayatta hırs yapacak ve başarılı olarak o kadar cok sey varki.Oyun oynarken hırslı olmanız değil zevk almanız eğlenemeniz önemlidir.Herşey dozunda zevklidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.