Şimdi Ara

Tekrardan YKS'ye Girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adam ucundan kaçırmış resmen şaka gibi 2023te
    Bu sene ilk 5k ya girer gibi duruyor İTÜ de mükemmel ama ODTÜ de yazabilir bence , ODTÜ ve Bilkent açık ara mühendislik eğitiminin en iyi verildiği yerler şahsi fikrimce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent in egitimi odtu ve itu den daha kaliteli bu inkar edilemez hatta en iyi hazirlik egitimi de bilkent de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol10 K kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ucuz ve ilk 10k ya girenlere burs veriyor
    Koç Sabancı gibi Ticarethane de değil ideal eğitim yuvası
    Çok övdük bilkenti ctisci damlamasa bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 9 Eylül 2024; 17:33:27 >
  • :d ctis ci her yerde hocam ama sunu da soylemek lazım bolumden bolume degisiyor bu egitim prestij vs siralamasi makina ozelinde bilkent sistemi pek oturtamamis diyenler vardi. Yazmadan önce cok araştırma yaptim sektordeki insanlara 25 yillik lise hocama vs sordum itu makina nin bir ekol oldugunu soylemislerdi.

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt
    Evet haklı olabilirsiniz MIT de zamanında çalışmış hocalarınız da vardı yanlış hatırlamıyorsam

( İTÜ Makinede okuyan bir arkadaşımla konuşurken sohbet arasında belirtmişti ben onun yalancısıyım -_-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 9 Eylül 2024; 17:41:49 >
  • Prof Dr Mehmer Toner : ). Artı Ata Muğan gibi birçok efsane hocalar var hala bünyesinde. Savunma sanayiye çok fazla katkıda bulunmuş yurt dışında Michigan da çift master ve doktora yapmış yaşayan bir efsane kendisi. Daha bölüme başlamadım ama çok duydum.

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

çıkmışları ezberlemek yeter bol bol çıkmış oluyor. tabi derslere göre de değişiyor. kimi hocalar şıkların yerini değiştiriyor. biyokimyada, tıbbi biyolojide bol çıkmış oluyor. anatomide de çıkmış geliyor ama önemli olan akılda tutabilmek. ama siz derslere girip dinlerseniz ezbere gerek kalmaz. çok zor sormuyorlar. geçen sene arkadaşımın arkadaşı devamsızlık yapmayarak günde 2 saat çalışarak 85+ ortalama yaptı finalsiz geçti. ama devamsızlık yaparak da geçebilirsiniz çok sallamıyorlar devamsızlığı ben derslere gittiğimde sınıfın 3/4'ü dolu oluyordu max. sınıfın %90'ı geçmiştir. histoloji pratiklerine gidin onlar devamsızlıktan puan kırıyor ve yeteri kadar derse girmezseniz pratik sınavına da giremiyorsunuz.

• weexeq W kullanıcısına yanıt
    Okey 101 kafelerden çıkmayıp son hafta sadece çıkmış bakıp ( konu da çalışmıyorlardı , derse girmek desen zaten yoktu) 80 alanları duyuyordum geçen sene
    ( İlk duyduğumda çok içerlemiştim fakülteler arası nasıl bu kadar uçurum olabilir diye)
    Orda 101 kafe kültürü baya yaygın galiba
    İzmir'e gitmek için de minibüs 65-70 TL bayılmak gerekiyor en az galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 9 Eylül 2024; 17:53:27 >
  • Bugün 3D AYT mat sb'den 2. dereceden denklemler ve 2. dereceden denklemlerin grafikleri (parabol) konusunu bitirdim. Çalışmanın yoğunluğu zamanla arttıracağım. Böylelikle buraya son gönderimi atıyorum. Destekleriniz ve iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim. Seneye sınavdan sonra görüşmek üzere.

Harika işler çıkaracağına eminiz
    Başarılar :)

Şimdiden başarılar dilerim umarım umarım istediğin sıralamayı yaparsın  

• tıpta muğla da çok kolay diyordu herkes. en zor okul olarak duduklarım ise KTÜ, zonguldak ve hacettepe tıpta.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam muğlayı ben de duymuştum kolay diye söylentiler dolanıyordu

• thefinalfunction kullanıcısına yanıt

Haahahahahahahaha ek yerleştirmede giren yine girer bi de 150 paragraf döşemiş gir tedavi ol shdmdmeöeçrşfleödlfşekdödnwfmmaöam

• thefinalfunction kullanıcısına yanıt

Kuzgunlara 1000er lira ben vereyim de 3-5k için böyle boş işlerle uğraşmasınlar. Mağdur olduysan git dava aç, sanarsın monte kristo kontu shdmdmdldkdmrjelsjdmdjsa

• İnşaAllah Hayırlısı olur sizin için. İyi iş çıkaracağınıza inanıyorum başarılar. Annenize de çok geçmiş olsun.

Yalnız naçizane fikrimi söylemek istiyorum, isterseniz ne istediğinizi iyice düşünün öyle çalışın. Yaşım sizden bir tık büyük, kendim deneyimlediğim için söylüyorum tıp istiyorsanız tıpta kalın makine istiyorsanız makine gidin. İnsan çok yönlüdür ama biraz alakasız geldi bana bölümler, olabiliyor gerçi. Eğer tıpta kalacaksanız bence okulunuza odaklanın çünkü hem farklı il hem daha zor okulda biraz zorlanırsınız. Siz bilirsiniz yine de tabiki. Ben tıp hakkında çok bilgili değilim bakış açısı olsun diye yazıyorum. Tekrardan başarılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.