Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.361
Cevap
370
Favori
547.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 3 sene önce İzmir'de oturan kuzenim burayı bulmuş, bana da Ankara'da olduğum için git bi Ferhat Bey'le muhabbet et güvenilir mi nasıl bi gör de ona göre sipariş vereyim demişti. Gittim yüzüklere baktım, dükkanı gördüm, sertifikaları gördüm. Açıkçası benim içime sinmişti ve o şekilde kuzenime buradan bir yüzük almıştık.

Şimdi nasipse benim bir evlenme teklifi durumum var, ilk aklıma gelen yine burası oldu. Bakıyorum güncel fiyatlara, hala oldukça uygun ve hala kaliteyi de ilgi alakayı da bozmamışlar. Önümüzdeki haftalarda parayı denkleştirip bir yüzük almaya gideceğim yine dükkana
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

Beyler Konu Hakkında Fiyat Ve güvenilirlik İçin Tavsiyeleriniz Varmı Alabilirmiyiz.
    fiyat kalite olarak en ıyı secem tasları en uygun fiyata sunuyoruz ilk sayfada fiyat listemiz var:)

güveninirlik acısından, tum ürünlerimizde kosulsuz iade var begenilmediği takdirde sorgusuz sualsız paranızı iade alabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Bundan 3 sene önce İzmir'de oturan kuzenim burayı bulmuş, bana da Ankara'da olduğum için git bi Ferhat Bey'le muhabbet et güvenilir mi nasıl bi gör de ona göre sipariş vereyim demişti. Gittim yüzüklere baktım, dükkanı gördüm, sertifikaları gördüm. Açıkçası benim içime sinmişti ve o şekilde kuzenime buradan bir yüzük almıştık.

Şimdi nasipse benim bir evlenme teklifi durumum var, ilk aklıma gelen yine burası oldu. Bakıyorum güncel fiyatlara, hala oldukça uygun ve hala kaliteyi de ilgi alakayı da bozmamışlar. Önümüzdeki haftalarda parayı denkleştirip bir yüzük almaya gideceğim yine dükkana
    tesekkürler, 33 yıllık magazacılık hayatımızda her zaman en iyisini sunma gayretimiz devam ediyor edecekte

ne zaman ihtiyacınız olursa yardımcı olurum

• Ferhat Bey meehaba, bir sorum olacak. Aldigimiz tek tas yuzugun, yine aldigimiz yerden monturunu degistirmek istersek bunun icin para istenmesi normal midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymm

Ferhat Bey meehaba, bir sorum olacak. Aldigimiz tek tas yuzugun, yine aldigimiz yerden monturunu degistirmek istersek bunun icin para istenmesi normal midir ?
    tabiki normaldir , eski modeliniz bir daha kullanılmayacak ve cöpe gidecek, her modelin bir üretim maliyeti var . böyle bir talepte arada kı farkı ödemeniz lazım . fark cıkmaması için sizin eski modeli başka bir müsterinin tasına kullanilması lazım , bu da hem etik değil hemde sağlam olmaz . özetle bir model sadece bir kez bir tasa uygulanabilir . o yuzden cıkan farkı odemek durumundasınız :)

edit : bu soruyu benden aldıgınız bir urun için mi soruyorsunuz yoksa genel bir soru mu bilmiyorum ama, bu işlem bende de böyle tum pıyasada da böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 14 Kasım 2018; 11:25:5 >

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler vakit ayırıp cevap yazdığınız için.

Ürün ablamın, 1 sene önce alnmış başka bir yerden de ben forumda konuyu daha önce gördüğümden gelip size sormak istedim. Gerçi keşke zamanında görseymişim de size yönlendirseymişim. :)
  • 1) 5 taş fiyatları tek taşa oranla % kaç daha düşük oluyor acaba?

2) gia sertifikası olmayan 0.30 karat satıyor musunuz yoksa sadece 0.30 karat altımı gia sertifikasız satıyorsunuz?
    hocam elimde 0,33 ct taş var. buna montür yaptırtmak istesem sizden, bir fiyat aralığı verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

1) 5 taş fiyatları tek taşa oranla % kaç daha düşük oluyor acaba?

2) gia sertifikası olmayan 0.30 karat satıyor musunuz yoksa sadece 0.30 karat altımı gia sertifikasız satıyorsunuz?
    1. bu soru cok bilinmeyenli denklem gibi olmuş :) kesin bir oran vermek olanaksız .

2. gia olmayan taslarda var temin ederim ozelden yazın bakalım olmazsa veya watspp 05356197730
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

hocam elimde 0,33 ct taş var. buna montür yaptırtmak istesem sizden, bir fiyat aralığı verebilir misiniz?
    yaparız , bu sececegınız modele göre 500-750 tl aralıgında cıkabilir:)
  • merhabalar

İlk sayfada bulunan fiyatlara montür + işçilik dahilmi, eğer dahilse istediğimiz montürün fotoğrafını size atsak taşı yerleştirebiliyormusunuz yoksa kendiniz belirlediğiniz montöremi yerleştiriyorsunuz.Ben şahsen 0.45-0.50 carat almayı düşüyorum ve taşın ön planda tutulduğu bi montür tasarım istiyorum (örn.ince tırnaklı montürler) bilgilendirseniz sevirim.

bi sorum daha var :)

0.50 E SI2 1092 USD 7298984788
    0.45 D SI1 1060 USD 5293218051 arasındaki farklar gözle görülür derecedemi
  • Hocam taştaki kodu görmek için özel bir mikroskop vs mi gerekli ?

Hastanedeki büyük mikroskopta bakmak istedik ancak kodu göremiyoruz tam olarak bakmamız gereken yer neresidir ? Acaba yüzüğün altında kalmış olabilir mi ?
  • Merhabalar, oval kesim taş var mı acaba elinizde, oval kesim taşlarda sertifika oluyor mu?
  • linedo L kullanıcısına yanıt
    evet hepsi dahil fyatlardır ,standart modellerden hepsi var ,ayrıca ozel tasarımlarda yapabiliyoruz talebe göre bir görseli olsa yeteli . sizin istediğiniz sekilde model de var watspp tan yazın resim atım olmasa sizde atabilirsiniz bakarız modeli belirlerim kolay :)05356197730

bu iki tas arasında cok fark olmamakla birlikte 45 olan bi tık daha iyi parlar:) 50 olan da satıldı bu arada yenisi gelir azıcık zaman alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Hocam taştaki kodu görmek için özel bir mikroskop vs mi gerekli ?

Hastanedeki büyük mikroskopta bakmak istedik ancak kodu göremiyoruz tam olarak bakmamız gereken yer neresidir ? Acaba yüzüğün altında kalmış olabilir mi ?
    microskop gerekli evet , buyutecle görmek çok zor microskop varsa görülebilir tasın kemer tabir ettiğimiz kısımda yazar isterseniz watspp tan yazın resimli anlatım daha kolay olur . hatta bu sekilde soran biri daha olmustu mesajlara resim anlatım yapmıstık ama arada bir yerlerde kalmış olabilir ,isterseniz bır ara ugrayın bana göstereyim tekrar veya watpp 05356197730
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Merhabalar, oval kesim taş var mı acaba elinizde, oval kesim taşlarda sertifika oluyor mu?
    oval veya farklı kesimlerde temin ederiz, 0.30 40 üzerinde her kesimde gia sertifikalı calısıyoruz
    Merhaba Ferhat bey, forumdan yazınca iletilmedi mesaj hakkımı doldurmamışım galiba o yüzden.
    3 yıl önce sizin yönlendirmenizle 5 taş almıştık, şimdi değiştirmek istiyorum aldığım fiyattan mı kesinti yapılıyor acaba? Yoksa güncel fiyattan mı?
  • hocam dolar fiyatları düştü ama siz fiyatları dolar cinsinden arttırdınız,zaten dövize endeksli fiyatı son 2 ay içinde neden arttırdınız ki?

malum ekonomik koşullar zorluyor, o yüzden soruyorum
  • 0.30 D SI1

Fiyat ne olur hocam

Evlilik teklifi için almayı düşünüyorum bu yeterli olur mu sizce

Aslında evleneceğim kız pırlanta almasan da olur diyor ama ben pırlanta olsun istedim.

Bir de bu özellikler iyi olanı değil mi yazınızı okuyarak seçim yapmaya çalıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1-2 ay sonra evlilik teklifi için bana bir yüzük lazım olacak. Hem beni üzmeyecek hem kızı mutlu edecek orta halli bir model önerir misin? Bütçe 2 bini geçmemeli.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.