< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Mart 2024; 15:5:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Mart 2024; 15:5:17 > |
Geçen(3 gün önce) düğünde taktığımız seti bozduk. 14 ayardı, gramı 82 tl den zor bozdurdum. (Güncel kur 85tl idi)
Üstelik bunun üstünde nereden baksan 4gr kadar taş var, bunları düşeceğiz dedi esnafların hepsi. En son aldığım yere gittim, taşları 2gr saydı da ona sattım. Şuan bu seti almaya kalksam gramını kaçtan tutardın dedim, 130tl dedi. Düşün, gramını 130a alıyorsun aynı gün gel geri ver, gramı 80tl. Gramda 50tl fark var. Bu ürün tek taş değil, bildiğin altın takı seti. Gidip kapısında bu adam böyle böyle, zamanında bana şu fiyattan sattı şimdi bu fiyattan alıyor diye yaygaramı yapayım. Mesleği bu. Tek taşın altına göre daha çok zarar ettireceği zaten malum. Zen in adı geçmiş. 0.40 karat gdi li taşı Ferhat Bey' den 2500-3000tl ye alıyorsun, Zende 7500 tl(Gia sertifika bile yok) Uluslararası sertifikası ile öyle bir fiyata ürün almışsın ki dışarıdaki kuyumcuda bile satsan birkaç yüz lira zarar ile kurtulabiliyorsunuz. Taşı alırken yapacağın zararı zaten minimize etmişsin. Ee daha ne istiyorsunuz, bu adam taş mı yiyecek? Bunca yıldır forumdayım almış olduğum en sıcak fırsatlı ürün. Konuyu lütfen baltalamayın artık. |
Ne kadar ben merkezli bir ruh hali var insanlarımızda inanamıyorum ... Her fırsatın her ürünün size uygun, size göre olma zorunluluğu mu var ? Bu forumun bu 4 taşı alacak değil 4 kişi, en az 4000 üyesi vardır emin olun ... Ki hunter06 arkadaş bizzat en az 20 taş sattı yanılmıyorsam sadece bu foruma ... |
Gia Sertifikalı
0.35 Karat D renginde VS1 Berraklığında 3x Excellent kesimli Tek taş yüzük için Ferhan Bey'e 805$ ( 2980TL) havale geçtim. Umarım memnun kalacağım bir alışveriş olur. Konuyu uzun zamandır takip ediyordum. Kısmet bugüneymiş:) Hayırlı işler dilerim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|