< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (159. sayfa)
-
-
Hocam merhaba, ilk maaşımla anneme beştaş almak istiyorum bunda fiyatlar ve modeller hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse. Bir de karta taksit ya da peşin olduğundaki fiyatları.
-
merhaba bestasta aralık baya fazla 2000 tl civarından başlayıp 20 bine kadar var , 2000tl den ucuzu da var ama almaya degmez görünmez ufaklıkta olur isterseniz watspp tan yazın net bakalım 05356197730quote:
Orijinalden alıntı: bilkentli06Hocam merhaba, ilk maaşımla anneme beştaş almak istiyorum bunda fiyatlar ve modeller hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse. Bir de karta taksit ya da peşin olduğundaki fiyatları.
fatih399 hayırlı olsun gule gule kullansınlar
-
Ferhat Bey merhaba,
Tamtur modelleriniz var mı?
-
Merhaba alyans almayi dusunuyoruz mevcutmudur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ferhat bey merhaba, linkteki ürünü ne kadara mal edebiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 21 Kasım 2020; 14:41:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı işler , Kolay gelsin.
bu ürünün yapabilir misiniz , Fiyat ne kadara olur ?
Link düzenleme 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylicnives -- 21 Kasım 2020; 17:40:39 > -
Merhabalar Ferhat bey, baget yüzük modellerimiz mevcut mudur? Uzun incelemeler sonunda donanım haber de sizin sayfanızı gördüm ve bilgi sahibi oldum çok teşekkür ederim . İzmir'de olsanız mutlaka sizi ziyarete gelmek isterdim. Kız arkadaşıma evlenme teklifi yapmak istiyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. @hunter35
jahnny ,var watspp tan resim atabilirim isterseniz 05356197730
Pellev, mevcut watspp tan yazın olmazsa bakalım sizin begendiğiniz model varsa onuda yapabiliriz -
SYE35 ben size özelden yazayım , link veya örnek ürünleri lütfen özelden veya watspp üzerinden paylaşalım , konuda görünmesi bize sıkıntı oluyor,ben yazdım , size zahmet linki silmenizi rica edeceğim
saylicnives aynı şekilde özelden yazıyorum linki silmenizi rica edeceğim yine -
var, her türlü ürün var :) tamam ne zaman isterseniz buyrun yardımcı olalım , isterseniz sigortalı kargo ile izmire de yollayabilirim sorun olmazquote:
Orijinalden alıntı: dvl35
Merhabalar Ferhat bey, baget yüzük modellerimiz mevcut mudur? Uzun incelemeler sonunda donanım haber de sizin sayfanızı gördüm ve bilgi sahibi oldum çok teşekkür ederim . İzmir'de olsanız mutlaka sizi ziyarete gelmek isterdim. Kız arkadaşıma evlenme teklifi yapmak istiyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. @hunter35 -
quote:
Orijinalden alıntı: dvl35
Merhabalar Ferhat bey, baget yüzük modellerimiz mevcut mudur? Uzun incelemeler sonunda donanım haber de sizin sayfanızı gördüm ve bilgi sahibi oldum çok teşekkür ederim . İzmir'de olsanız mutlaka sizi ziyarete gelmek isterdim. Kız arkadaşıma evlenme teklifi yapmak istiyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. @hunter35Hocam akıl vermek haddime değil ama kız arkadaşınızın baget diye özel tercihi yoksa bütçenize göre bir tektaş almanız uygun olur. Teklifte tektas beklerler.
0.20-25 karat aralığında beştaşlar için fiyat bilgisi alabilir miyim, nereden inceleyebilirim modelleri acaba?
-
Ferhat Bey'in dükkanını Ankara'da ziyaret etmiştim ilgilendi sağ olsun. Maalesef şimdilik bir alışverişim olmadı fakat gelecek zamanlarda umuyorum olacaktır.
-
1800 2200 TL civarlarında 05356197730 iletişime gecerseniz bakabiliriz :) -
selam, eşime aldığım pırlanta tek taşın kenarındaki ufak 2 taş düştü, tamir yapabiliyormusunuz?
-
-
Ferhat Bey merhaba, satın almak istediğim bir pırlanta tektaş yüzüğün sertifikasını sorguladığımda sayfanın sonunda aşağıdaki gibi bir uyarının olduğunu gördüm. Bu neden kaynaklı olabilir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Remarks:
Inscription(s):
laser inscription(s) on diamond -
ufak taslar sorun değil musait bir zamanda ulaştırabilirseniz ücretsiz yaparızquote:
Orijinalden alıntı: emReaLtyselam, eşime aldığım pırlanta tek taşın kenarındaki ufak 2 taş düştü, tamir yapabiliyormusunuz?
-
hayırlı gunler merhaba , aslında piyasadakı modellere göre daha kalın ve saglam modeller kullanıyoruz ama uzun senelerce alınan ufak darbeler carpmalar sonucu, yamulma eğilme sonucu dusme yasanabilir bunu engellenemek imkansız ,zira sizin resmini attıgınız yuzukte halkasından eğilmiş yuvarlaklıgını kaybetmiş bu da tası tutan yuva kısmını esnetmiş dusmesine sebep olmus bana ulastırabilirseniz kasayı duzeltip tası tekrar monte edebiliriz (ucretsiz yaparız) veya ufak bir masrafla kasayı komple yenileyebiliriz .quote:
Orijinalden alıntı: omer1414
Hayırlı günler ferhat bey 2018de sizden ankaradaki dükkanınıza gelip tektaş almıştım. Tektaşın dün durduğu yerde taşı düştü anlamadık ve eşimle sonradan farkettik tüm evi didik didik edip aradık en sonunda yerde taşı bulabildik neyse ki. Anlıyorum tabiki garanti veremezsiniz ama bu durum kötü oldu. Ev yerine başka bir yerde de düşebilirdi veya taşı bulamayadabilirdik.
bu tarz olaylarda, yurtdısında cok yaygın bir uygulama, turkıyede pek bilinmiyor ama tası sıgorta ettirebilirsiniz ,aynı araclarınızı kasko yaptırıyormussunuz gibi . dusup kaybolması durumunda sigorta karsılayabilir
genel tavsiyem de, yuzugunuzu ufak veya buyuk darbelerden koruyunuz , ellerinizle herhengi bir işte calısırken yuzugu çıkarınız,
yuzugun genel yapısındakı, yuvasındakı yamulmaları veya tasın yuvasında hareket etmeye başlaması gibi durumları gözlemleyınız ve boyle bir şey gordugunuzde bize ulaşınız .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X