maalesef şuan bütçem 1000 TL civarında bana yüzük önerisi yapabilecek var mı ? cinsi önemli değil sadece paslanmasın yeterli. |
tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (164. sayfa)
-
-
wattspp tan yazabilirmisiniz atım 05356197730 -
pm attım sze biraz yogundum kusura bakamyın pm attım -
var watspp tan yazın secenek atım isterseniz
riseof pm attım
zifiri34 maalesef o butcede urunumuz yok -
Haftasonu olduğu için whatsappdan rahatsız etmek istemedi. Hocam mesajı gördüğünüz pm'den dönüş yapabilir misiniz?
-
-
Üstad akşam 6-8 gibi yerinizde sizi ziyaret etmek istiyoruz. Yerinizde olur musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aksam 6-6.30 gibi kapatıyoruz , buyrun gelin yardımcı olayım . carsıda oldugumuz için 7-8 e kadar bekleyemiyoruz carsı kapanıyor -
Özel mesaj attım size.
-
Ferhat Beyle iletişime geçip hızlı bir şekilde bütçeme uygun bir seçim yaptık, Dün kargoya verildi sabah teslim aldım. Her şey için teşekkürler, hayırlı işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 26 Nisan 2022; 10:36:11 >
-
özel mesaj attım dönüş bekliyorum
-
hayırlı olsun gule gule kullansınlar -
ferhat bey selamlar yıllardır forumdaki arkadaşlara gösterdiğiniz ilgiyi takdir ediyorum yakın zamanda bende evlilik teklifi edeceim desteklerinizi rica ediyorum
-
özel mesajtan yazdım:) -
ekonomik kriz buraya da yansımış .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halhal çeşitleriniz varmı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reis cevaplamadın bizim mesajı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok maaalesef:) mecburi bir seyahat dolayısı ile bakamadım da -
Ferhat Bey den cuma günü beğendiğimiz modeli satın aldık WhatsApp üzerinden, bugün de kargodan teslim aldık. Konya da gerek kurumsal gerekse yerel kuyumcuları gezmiştik, forumda daha önce okumuştum açtığı konuyu. Kendisiyle iletişime geçip beğendimiz modeli ve elindeki modelleri gösterdi bizde siparişi verdik. Fiyat ve alışveriş konusunda kesinlikle tereddüt edilmemesi gereken bir arkadaş. Kendisine khayırlı bol kazançlar diliyorum. Özellikle Ankara da olanlar mutlaka kendisinden fiyat almadan farklı yerden alışveriş yapmasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayırlı olsun gule gule kullansınlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X