Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.360
Cevap
369
Favori
546.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Longg_Night L kullanıcısına yanıt
    yapıyoruz evet , istediğiniz modelin resim veya linkini watspp dan iletın bakalım 05356197730
  • Merhabalar Ferhat Bey,

Bu hafta sizden alışveriş yaptık, yıllar önce bir kez daha alıp memnun kalmıştık. Yine samimiyetiniz, dürüstlüğünüz ve güzel / zamanında kargo için çok teşekkürler.

Ankara'ya geldiğimizde çayınızı içmek isteriz, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtci M kullanıcısına yanıt
    merhabalar :)

tabiki de ne zaman isterseniz buyrun bekleriz
  • 2 defa alış veriş yaptım. 10-11 sene olmuş. Sizi hala forumda görmek beni çok mutlu etti. Böyle güvenilir esnaf kalmadı. Ankara ya bir yolum düşmedi hem sizi görelim hem taşı büyütelim. 👏

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Neden hocam ?

• ademn A kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim, ne zaman isterseniz buyrun gelin yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

tesekkur ederim, ne zaman isterseniz buyrun gelin yardımcı olurum

Hocam ilk mesajdaki pırlanta set fiyatlarını güncelleseniz de karşılaştırma yapabilsek...

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    setler tas sayısına gramına caratına göre cok değişkenlik gösteriyor o yuzden guncellemedık öyle kaldı, suan 4-5 carat tas barındıran bir pirlanta set yaklasık 80 120 bın tl dolaylarını buluyor , isterseniz watspp tan yazın net bakalım nasıl bişey olacak kacar cıkar bakarız
  • merhabalar hocam,

bir süredir konuya giriş ya da güncelleme yapılmamış gibi görüyorum o yüzden tekrar sormak istedim. ilk sayfadaki fiyatlar güncel midir, kredi kartı ile alım sağlıyor musunuz ve kafamda 1-2 model var bunlarla ilgili fikir ve fiyat almak isterim uygunsa size de

• asy1 A kullanıcısına yanıt
    konu ve ılk sayfadakı fiyatlar gunceldir 05356197730 dan ulasabilirsiniz , fiyatlar nakittir karta tek cekim veya taksite kartın ankarada magazada olması lazım ilave komisyon oluyor . watspp tan yazabilirseniz hızlıca bilgi verebilirim . 05356197730
  • Belki 10 yıl önce sizde aldığım GIA sertifikalı taşı büyüğüyle takas istiyorum. Takas işini nasıl yapıyoruz haftaya Ankaraya geleceğim.

• Merhaba. Liste ve fiyatlar güncel mi? Yeni taşlar geldi mi gelecek mi?
    Aslında güncel modellerden yeni fotoğraflar ekleyebilirseniz hem konu canlanır hem de güncellenmiş olur. 2-3 yıldır ara ara konuya bakarken artık ben de bir tektaş arayışına girmiş bulunmaktayım :)

• İlki 12 yıl önce gerçekleşen 3 uzaktan alışverişimiz oldu Ferhat beyle, memnun kalıp arkadaşlarıma da önerme seviyesinde memnun kalmıştım. hala burada devam ediyor olduğunuza sevindim.

• serghat kullanıcısına yanıt
    sertifikası olmak sartıyla guncelsatıs dolar bazında sayarız üstünün farkını ödersıniz buyrun gelin bakarız .
  • iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    merhaba liste guncel satılanlar oldu yenigelenler oluyor , watspp tan ulasabilirseniz yardımcı olurum 05356197730
  • SB1907_23 kullanıcısına yanıt
    devam ediyorum, 1985 senesinde baslayan yolculugumuz daha da devam edecek ins, her zaman yardımcı olurum
  • 0.40 F SI2 555 USD GIA 2458059802
    bu taştan mevcut mu hocam

• hunter06 kullanıcısına yanıt

Hocam Size Pm attım dönüş yaparsanız sevinirim selamlar..

• Merhabalar Hocam, yıllardır görür takip ederim artık sanırım benimde senin dükkana uğrama vaktim geldi. :)

0,5 Karat Baget mi bişey dedikleri tarzların fiyatları nedir acaba ortalama . Ona göre para biriktirmeye başlayalım. Sanırım evliliğe gidiyo benim iş.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.