özel sipariş yapıyor musunuz? |
tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (168. sayfa)
-
-
yapıyoruz evet , istediğiniz modelin resim veya linkini watspp dan iletın bakalım 05356197730 -
Merhabalar Ferhat Bey,
Bu hafta sizden alışveriş yaptık, yıllar önce bir kez daha alıp memnun kalmıştık. Yine samimiyetiniz, dürüstlüğünüz ve güzel / zamanında kargo için çok teşekkürler.
Ankara'ya geldiğimizde çayınızı içmek isteriz, hayırlı satışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar :)
tabiki de ne zaman isterseniz buyrun bekleriz -
2 defa alış veriş yaptım. 10-11 sene olmuş. Sizi hala forumda görmek beni çok mutlu etti. Böyle güvenilir esnaf kalmadı. Ankara ya bir yolum düşmedi hem sizi görelim hem taşı büyütelim. 👏
Neden hocam ?
-
tesekkur ederim, ne zaman isterseniz buyrun gelin yardımcı olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
tesekkur ederim, ne zaman isterseniz buyrun gelin yardımcı olurumHocam ilk mesajdaki pırlanta set fiyatlarını güncelleseniz de karşılaştırma yapabilsek...
-
setler tas sayısına gramına caratına göre cok değişkenlik gösteriyor o yuzden guncellemedık öyle kaldı, suan 4-5 carat tas barındıran bir pirlanta set yaklasık 80 120 bın tl dolaylarını buluyor , isterseniz watspp tan yazın net bakalım nasıl bişey olacak kacar cıkar bakarız -
merhabalar hocam,
bir süredir konuya giriş ya da güncelleme yapılmamış gibi görüyorum o yüzden tekrar sormak istedim. ilk sayfadaki fiyatlar güncel midir, kredi kartı ile alım sağlıyor musunuz ve kafamda 1-2 model var bunlarla ilgili fikir ve fiyat almak isterim uygunsa size de
-
konu ve ılk sayfadakı fiyatlar gunceldir 05356197730 dan ulasabilirsiniz , fiyatlar nakittir karta tek cekim veya taksite kartın ankarada magazada olması lazım ilave komisyon oluyor . watspp tan yazabilirseniz hızlıca bilgi verebilirim . 05356197730 -
Belki 10 yıl önce sizde aldığım GIA sertifikalı taşı büyüğüyle takas istiyorum. Takas işini nasıl yapıyoruz haftaya Ankaraya geleceğim.
-
Merhaba. Liste ve fiyatlar güncel mi? Yeni taşlar geldi mi gelecek mi?
Aslında güncel modellerden yeni fotoğraflar ekleyebilirseniz hem konu canlanır hem de güncellenmiş olur. 2-3 yıldır ara ara konuya bakarken artık ben de bir tektaş arayışına girmiş bulunmaktayım :)
İlki 12 yıl önce gerçekleşen 3 uzaktan alışverişimiz oldu Ferhat beyle, memnun kalıp arkadaşlarıma da önerme seviyesinde memnun kalmıştım. hala burada devam ediyor olduğunuza sevindim.
-
sertifikası olmak sartıyla guncelsatıs dolar bazında sayarız üstünün farkını ödersıniz buyrun gelin bakarız . -
merhaba liste guncel satılanlar oldu yenigelenler oluyor , watspp tan ulasabilirseniz yardımcı olurum 05356197730 -
devam ediyorum, 1985 senesinde baslayan yolculugumuz daha da devam edecek ins, her zaman yardımcı olurum -
0.40 F SI2 555 USD GIA 2458059802
bu taştan mevcut mu hocam
Hocam Size Pm attım dönüş yaparsanız sevinirim selamlar..
-
Merhabalar Hocam, yıllardır görür takip ederim artık sanırım benimde senin dükkana uğrama vaktim geldi. :)
0,5 Karat Baget mi bişey dedikleri tarzların fiyatları nedir acaba ortalama . Ona göre para biriktirmeye başlayalım. Sanırım evliliğe gidiyo benim iş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X