Şimdi Ara

TELEDÜNYA,Abone olmadan çok iyi düşünün,paranıza üzülebilirsiniz ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teledünyayı savunanlar o kadar komik bir şeyi savunuyorlar ki akıllı adam böyle bir şey söylemez."Görüntü kalitesi çok iyi" ,biz diyoruz ki seyredecek kaliteli kanal sayısı az,hep trt,cemaat ve şimdide arap kanalları ile dolu.Adam çıkıyor karşımıza " ee ama görüntüsü iyi" .Akıl var mantık var seyredecek bir şey olmadıktan sonra blueray görüntü olsa kaç yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Teledünyayı savunanlar o kadar komik bir şeyi savunuyorlar ki akıllı adam böyle bir şey söylemez."Görüntü kalitesi çok iyi" ,biz diyoruz ki seyredecek kaliteli kanal sayısı az,hep trt,cemaat ve şimdide arap kanalları ile dolu.Adam çıkıyor karşımıza " ee ama görüntüsü iyi" .Akıl var mantık var seyredecek bir şey olmadıktan sonra blueray görüntü olsa kaç yazar.

Teledünya düşük maliyeti ile öne çıkıyor. Kanal çeşitliliği tabii ki daha yüksek maliyetli alternatif platformlara göre zayıf kalıyor. Benim uydunet + teledünya seçmemdeki sebep tamamen maddiyattır. 512 kbit limitsiz internet + HD kanallara (5 adet) sahip dijital platformun maliyeti ayda 27 lira. Üstelik sabit telefona (TT sabit ücet de yok) da ihtiyacım yok. Buna yakın maliyetli bir alternatif sunabilirseniz onu kullanalım.

D-smart'la en ucuz HD'li platform Smart paketli HD paketi 20 lira. Internete de 29 lira versek, 15 lira da TT'a versek toplamda 64 lira yaptı. Arada 37 lira fark var. 2 mislinden daha pahalı.

Digitürk'ün hesabını da siz yapın.

• Teledünya'nın sorunu yaygın olmadığı için rekabet de edememesi.Kimle rekabet edecek ki,Kablo TV altyapısı olan yerde alan çıkıyor,gerisi zaten alamıyor.NGC ve Sinema TV hakkındaki eleştirilere de katılıyorum,aynı şeyleri dönüp dolandırmaktan bıkmıyorlar ki Sinema TV için ekstra para ödeniyor.5 kanalın 4 tanesi aynı şeyi gösteriyor zaten,bir de bu filmleri 2 gün üst üste veriyorlar,5-10 gün sonra yine izletiyorlar.OMG'nin yöneticisi olsam Sinema TV için para istemeye utanırım.Burada TD'nin yapması gereken şey kaliteli ve farklı kanalları eklemek olmalıdır,Zulu dilinde haber kanalı eklemek değil.Mesela HDen'in gelmesi lazımdı ama ellerinden kaçırdılar.Spor kanalları açısından çok zayıf,ESPN'ler gelmeli,Eurosport 2 HD gelmeli.Sports TV de uygun olur.Hatta Sports TV ve Spormax'ı paket yapıp ekstra ücretle verebilirler.Ne Digiturk ne D-Smart yanaşmaz ama yapılabilse gerçekten çok iyi olur.Planet'ler,Yacht&Sail vb. de gelirse iyi olur.Jeromax nickli bir arkadaş vardı Disney XD istiyordu o da gelsin

Edit:Bir de gelen kanallar en azından 16:9 olmalı.HD kanal sayısı da artmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 2 Şubat 2011; 10:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Teledünya'nın sorunu yaygın olmadığı için rekabet de edememesi.Kimle rekabet edecek ki,Kablo TV altyapısı olan yerde alan çıkıyor,gerisi zaten alamıyor.NGC ve Sinema TV hakkındaki eleştirilere de katılıyorum,aynı şeyleri dönüp dolandırmaktan bıkmıyorlar ki Sinema TV için ekstra para ödeniyor.5 kanalın 4 tanesi aynı şeyi gösteriyor zaten,bir de bu filmleri 2 gün üst üste veriyorlar,5-10 gün sonra yine izletiyorlar.OMG'nin yöneticisi olsam Sinema TV için para istemeye utanırım.Burada TD'nin yapması gereken şey kaliteli ve farklı kanalları eklemek olmalıdır,Zulu dilinde haber kanalı eklemek değil.Mesela HDen'in gelmesi lazımdı ama ellerinden kaçırdılar.Spor kanalları açısından çok zayıf,ESPN'ler gelmeli,Eurosport 2 HD gelmeli.Sports TV de uygun olur.Hatta Sports TV ve Spormax'ı paket yapıp ekstra ücretle verebilirler.Ne Digiturk ne D-Smart yanaşmaz ama yapılabilse gerçekten çok iyi olur.Planet'ler,Yacht&Sail vb. de gelirse iyi olur.Jeromax nickli bir arkadaş vardı Disney XD istiyordu o da gelsin

Edit:Bir de gelen kanallar en azından 16:9 olmalı.HD kanal sayısı da artmalı.

Bu gidişle biz bu kanalları zor görürüz.Türksat'ta elde tutulan kanalları eklemiyorlar,10 seneye aşkın yayın yapan kanalı eklicekler ha.Kablo lisansı var,kablo tvde yayın yapmış Teledünya'da yoklar.Ama Kablo tvde olmuş sonradan kalkmış Tve,Mesaj tv,Ulusal kanal,Türkç vs ekleniyorlar ama nedense Türkçe düzgün kanallar eklenmiyor.Kablo lisansları olup her kablo platfromda bulunan kanallar bir de.

• konuyu hortlatayım bari ben teledünya dan memnunum bütün istediğim hd belgesel kanalları var hem çanak pisliği olmuyor sınırsız internetli beraber 58 lira veriyordum yeni ev aldığım için taşındım burada altyapı olmadığı için iptal ettirmek zorunda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husocan11 kullanıcısına yanıt
    sansürüne nasıl tahammül ediyordun? TURKCELL TV dene... tabi TURKCELL hattın varsa... yoksa bi manası yok...
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Avea kullanıyor um.olduğum yerde fiber yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen çok vermişsin yavv
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.