Şimdi Ara

TELEDÜNYA,Abone olmadan çok iyi düşünün,paranıza üzülebilirsiniz ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerenin sansürlenip sansürlenmeyeceğini sinema tv değil rtük belirler ünlem
    Türkiyede yaşıyorsun hayat standardın bu. ünlem
    sinema tv ailesine yakında üç kanal eklenecek ünlem
    sinema tv kanallarına altyazı seçme özelliği getirilecek ünlem
  • Öncelikle teledünya çalışanı değilim buradaki birçok arkadaş gibi " en iyiyi tercih eden" lerdenim. öncelikle avantajlarını sayalım Samsung c650 serisi lcd TV sahibiyim 1500 tl ye aldım vatandan. Yani ucuz bir TV de de conax modül desteği var. öncelikle bunu belirteyim. 80 tl ye conax modül aldım. 3 ay ücretsiz 9 ay 21 tl ücret ile teledünya ve hd sinemaya üye oldum. aktivasyon ücreti ödemedim. Film kanallarıyla beraber 6 tane HD kanal izliyorum. Hemde 6 kanalıda beğenerek izliyorum. SD yayınlara gelince 1500 tl lik TV de inanılmaz bir görüntü kalitesi var d-smart ve digitürkün kalitesinden çok çok iyi. yani bunu aksini kimse iddia edemez. ayrıca elimde sadece 1 kumanda ve tv de sadece 1 anten girşinden bunca kanalı seyretmekte ayrı bir konfor.

HD film kanallarına gelince tabiki vizyondaki son filmleri ya da imdb deki en iyi filmleri vermeleri beklenemez. ama hangi filmi verirse versin benim şikayetim film boyutlarının bazı filmlerde kare şeklinde olması. buda bence eski filmlerin geniş ekran desteği olmamasınından kaynaklanıyor. 3-5 ay sonra böyle filmleri yayınlamayacakalrını düşünüyorum.

Bunun dışında teledünya Türkiye sınırları içindeki en konforlu en cazip en kaliteli platform. hiç düşündünüz mi discovery ve national kanallarının 2 sinin beraber olduğu tek platform Kablotv ve teledünyadır.

ülkemizi başka ülkelerle karşılaştırmak zaten başlı başına saçmalık. ülke sınırlarında hangi platform varsa onla karşılaştırırsın bu kadar basit.

Teledünyayı aldığınız anda kalacak şekliyle düşünmemek lazım kendilerini geliştireceklerdir. Ayrıca devletin gücü arkasındadır. Ben objektif olarak izlenimlerimi sundum yazdığım herşey eleştirilere açıktır. Tartışalım ki doğrusunu öğrenelim...

• Aldım 40C650'mi.Ondan sonra bu televizyonda en iyi ne yapılır diye düşündüm,cevap basit film izlemek.Gittim Conax modül aldım,Teledünya HD pakete başvurdum.Sinema paketine üye olmadım,çünkü hem filmler çok tatmin edici değil,hem de çok tekrarlıyormuş.İnternetten indireceğim diyen de gider 150 liraya 1TB HDD alır,içine 1080p filmleri atar,mis gibi izler.

Haberleri ve birkaç programı izliyorum zaten televizyonda.
  • arkadaş sen ney almışın böyle ayda 500lira veriyorum diyorsun ya sen teledünya kullanmıyorsun yada bizim kullandıgımız baska bişey ayrıca ne teledunya calısanıyım ne de teledunya savunucusu ben sana sadece beklediğin hizmetlerin şuan hiç biri ülkede yok diyorum yok sen diyosun teledunya geri kalmış ozaman alma kardeşim al bi uydu alıcı uydu izle sinema kanallarını eleştiriyorsun paketini iptal et şahsen ben sinema paketi almadım film izleyeceğim zaman internettten indirip tv'imde rahat rahat izliyorum hd kanalları tekrar ediyo diyosun digiturkdeki nat geo hd ve wild ile aynı programın sunuldugunu biliyosundur umarım digiturk alsanda hd kanallardaki program aynı benim sana olan sitemim teledünyayı öyle bir kötülüyosunki sanki ondan daha iyi bi platform var onu kacırdımda buna mahkum izliyorum diyosun ben hepsini arastırdım ne dsmart ne digiturk bu kalitede yayın bu fiyata teledünya suan türkiyedeki en iyi platform sen tabi 500 lira veriyorum diyosun oda işin diğer kısmı o nasıl oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 9 Ocak 2011; 16:31:36 >

• bu başlığı ilk okuduğumda teledünyaya üye olmamıştım neredeyse etkilenecektim. Ama saolsun diğer arkadaşların başka sayfasındaki yazıları sayesinde hemen üye oldum. Ayrıca bizlere teledünya çalışanı mısınız diye soracağına kendine bu soruyu sor d-smart digitürk çalışanımıyım ben acaba diye. Bu kadar yersiz bir kötülemeyi ancak böyle ticari kaygısı olan biri yapabilir. 500 tl nasıl ödeme yaptıysanız bu sizin sorununuz teledünyanın sorunu değil.

ayrıca yayınlardaki sansürden bahsetmişsiniz. tamamen dünyaya bakış açısıdır ancak en ahlaklı platformda teledünyadır!!!
  • Arkadaşlar 3 tane platform altermatifi var. Hangisini beğeniyorsan onu kullanırsın. Hiçbirini beğenmiyorsan da sadece birine yüklenmek yanlış bence.
  • teledunya kullanicisi degilim ama bu konudan sonra kucuk bi arastirma yaptim yine en mantiklisi teledunya cikiyor he arkadas hic birini begenmiyorum diyor teledunyaya yukleniyor onuda anlamis degililm adama demezlermi kardesim onu sevmiyorum bunu sevmiyorum ozaman hic birini alma diye?
  • bende kablo tv kullanıyorum tele dünya abonesi değilim ama evde lcd olduğu için iyi gösterir diye almak istemiştim ama yakınımdakilerin sıkıntılarını ve görüntünün çok fark etmediğini görünce vazgeçmiştim çok iyi de yapmışım ve biliyorum ki hd,sinema falan yalan sıkıntılı bir platform eğer tvde dvb/c varsa en mantıklısı conax alıp takmak ve ayda 9,5 tl vermek gerisi hikaye.ben kaç kez evde yayın kötü deyim şikayet bıraktım 1.2.3... gerisi gelmiyor sonradan ilgilenmiyorlar.ayrıca uydunet kullanıyorum son 2.5 yıldır, ttnet te 1024 deyipte 800 lük hız alınca yakın olmama rağmen merkezine uydunet aldım ilk başlarda sorunları hemen çözüyorlardı ama sonra 1.2.3... yine aynı tas aynı ilgisizlik ama buna rağmen sorunsuz bir kurulum olacaksa uyduneti ttnette tercih edin derim.onlarda aynı tekel oldukları için.yani teledünya ya fazla para vermemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333
    bende kablo tv kullanıyorum tele dünya abonesi değilim ama evde lcd olduğu için iyi gösterir diye almak istemiştim ama yakınımdakilerin sıkıntılarını ve görüntünün çok fark etmediğini görünce vazgeçmiştim çok iyi de yapmışım ve biliyorum ki hd,sinema falan yalan sıkıntılı bir platform eğer tvde dvb/c varsa en mantıklısı conax alıp takmak ve ayda 9,5 tl vermek gerisi hikaye.ben kaç kez evde yayın kötü deyim şikayet bıraktım 1.2.3... gerisi gelmiyor sonradan ilgilenmiyorlar.ayrıca uydunet kullanıyorum son 2.5 yıldır, ttnet te 1024 deyipte 800 lük hız alınca yakın olmama rağmen merkezine uydunet aldım ilk başlarda sorunları hemen çözüyorlardı ama sonra 1.2.3... yine aynı tas aynı ilgisizlik ama buna rağmen sorunsuz bir kurulum olacaksa uyduneti ttnette tercih edin derim.onlarda aynı tekel oldukları için.yani teledünya ya fazla para vermemek gerekir.

sevgili kardeşim eğer lcd de hd ye yakın sd kalitesi almak istiyorsan kesinlikle teledünya ya geçmelisin..ya hd receiver yada conax modül tercih senin..akrabalarımda ya dsmart ya digi var..dünyanın parasını veriyolar aylık yayınlar çamur gibi..benim eve gelenler 120 ekranda ki sd yayını cam gibi görünce direk yayının nereden geldiğini soruyolar..

• bence tele dünyaya yok sinema yok hd falan için fazla para verilecekse gerek olmadığını söylüyorum standart yayın için 9,5 tl yeterli oluyor bana çünkü kablolu sinyalim çok iyi değil kanallar içinde parazitlenme falan var ondan çokk ve genel olarakta kablolu yayında bir çok kişide bu parazitlenme var anlaşılan sende olmadığı için şanslısınki herkes harika diyor diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

bence tele dünyaya yok sinema yok hd falan için fazla para verilecekse gerek olmadığını söylüyorum standart yayın için 9,5 tl yeterli oluyor bana çünkü kablolu sinyalim çok iyi değil kanallar içinde parazitlenme falan var ondan çokk ve genel olarakta kablolu yayında bir çok kişide bu parazitlenme var anlaşılan sende olmadığı için şanslısınki herkes harika diyor diyorsun.

benim anlamadigim sende receiver yok mu ?? eger yoksa parazitli yayin alman cok normal..hd receiver i olup ta parazitlenme yasayan kimse gormedim de duymadimda..bu arada hd yayinda alsan 9.5 veriyosun fiyat ayni..arti hd receiver aldigin zaman receiver i SCART yerine HDMI kablo ile tv ye bagliyosun..bunun da SD yayinlari iyilestirmede oldukca faydasi oluyo tabiki..
  • Beyler,senelik toplamda yaklaşık 500 lira dedim,bu pakete HD+SD olmak üzere 2 aboneliğim mevcut +sinema kanalları üyeliği,durum budur !

Elbetteki daha kaliteli yayınlar isteme hakkım var,ne yapmalıyım yani,eğlence eğitimle alakası olmayan,haber ağırlıklı kanallara şükretmemmi lazım ?

Avrupadan kanal yok,neden acaba ?

16 seneden fazladır kablo tv abonesiyim 15 senedir aynı avrupa kanalları,TVE-TV5-RTL-BBC 15 senedir demekki yapılan birşey yok,bulmuşlar işin kolayını bir 15 sene daha böyle devam ederler !

Beyler,Digitürk-Dsmartla kıyas yapmıyorum kıyas yapmakta mümkün değil neden derseniz,2 platformda Teledünya ile hiç kulvarda yarışamaz,isteselerde yarışamazlar !

Teledünya Türksat en büyük kar eden firmaların başında geliyor,yani gönderilen uydular fazlasıyla paralarını çıkarıp üstelikte Tüsksata müthiş bir kar getiriyor !

Sinema kanallarının durumu ortada,tekrar filmler,umursamazlık verdikleri film kuşaklarından net ve açık !

5 sinema kanalının 4 tanesinde birden aynı film oynuyorsa benim verdiğim paralarla alay ediyorlar demektir !

Digital platforumdu sözüm ona son zamanlar verilen filmlerin kalitesi ortada 4:3 formatında ucuz çin vurdu kırdı filmleri,izlemek için hiç bir sebeb yok,izlemiyorumda zaten !

HD kanallar 5 tane,TRT1 ve EuroSport harici devamlı tekrardan ibaret 3 kanal var,devamlı tekrar veren kanllar ise işi iyice abarttı,BBC HD ve NG açıkca milletle kafa buluyorlar,devamlı tekrarlar,normal SD NG çok çok daha iyi inanın en azından bu kadar tekrar yok !

HD izleyicem diye 220 lira vermenin bir mantığı yok,bunu alıp izleyince insan fark ediyor !

SD izleyenlere lafım yok ama hd+sinema kanllarına şu şartlarda abone olmak mantıklı değil,eğer bilseydim elbetteki boş yere paramı vermezdim,zengin olsam zaten buraya yazmam,300-500 liralarla kimseyi rahatsızda etmezdim !

Normal bir vatandaş olarak,çok şeylermi istiyorum acaba ?

• Herkes nedense andy1 'in üzerine yüklenmiş . :) ya zaten arkadaş burada Teledünya'nın görüntü kalitesini eleştirmiyor . Söylemiş olduklarına bir teledünya üyesi olarak şahsen bende hak veriyorum . Sinema kanalları hakkında şahsen bir eleştiride bulunmayacağım ancak saçma sapan ulusal yabancı kanallar yerine (özellikle şu ccvt lere sinir oluyorum) bana göre daha fazla yabancı müzik kanallarına ağırlık verilebilir . ayda 9.5 tl değilde 15 tl olur en azından seçme hakkı verilebilir . Seçmeli paket haline getirilebilir . Şahsen ben MTVHD Vh1 gibi müzik kanallarını o saçma sapan sinema kanallarına tercih edebilirim. Üstelik arkadaşın dediği gibi Teledünya diğer platformlara göre bu yarışta aslında çok çok önde hem deneyim olarak hem maddi olarak . Bana göre isteseler her kanalı getirebilirler . 100 kanal 9,5 tl olacağına 80 kanal 15 tl olsun kaliteli yayınlar olsun buda benim şahsi görüşüm.

• Sn.ExCools

Desteğinize teşekkür ederim :) ,yayın kalitelerini eleştirmiyorum adamlar oldukça iyiler,Dsmart yada Digitürkle kıyas etmem,ayıp olur !

Teledünya deiğimiz gibi 9-5 lira değil 15 lira olsun ama kaliteli kanallar eklensin,TRT1 HD TRT beni utandırdı şahsen oldukça iyiler,kaliteli programlar,görüntü ve ses kalitesi diğer bütün HD kanallara fark atıyor (teledünya HD kanalları arasında),Eurosprt 2 kanal harici diğerleri sadece tekrardan ibaret !

Özellikle NG hiç ama hiç meşhur logosunun hakkını vermiyor,sadece tekrardan ibaret !

Fazlada birşey istemiyoruz,120 değil 70 tane kanal versinler HD kanalları enazından 10 tane yapsınlar,Avrupanın Devlet değilde kaliteli özel kanallarından eklemeri zor olmasa gerek !

E2 kanalı orjinali çoğu programı HD olduğu halde neden halen normal yayınlanır onuda analmıyorum,Teledünya bu gidişle müşterilerini kendinden soğutmaya hızla devam eder !

Açıkcası bende yasal serverli başka bir HD reciver peşindeyim,Teledünyadaki kanallar izlenmiyor inanın !

Yerli kanallar durumu ortada,kanalların çoğu malesef dini Ticarete dökmüşler,diğerleri dizi diye kan şiddet tecavüzle dolu,eğitim programları yok,gençlere hitap eden kanallar yok !

Teledünya bilinçli olarakmı bunları yapıyor diyede kendime sormadan edemiyorum !

Gençler neyi seyredecek,kan şiddet tecavüzle dolu dizilerimi,yoksa bir birleriyle çatışan bir birlerini sevmeyen sözüm ona bazı radikal kanallarımı ?

Dikkat edin digitürk yada dsmart kıyası yapmıyorum,yapmamda iki platformda Teledünya ile yarışamazlar,ne yayınlarıyla nede yayın kaliteleriyle,nede uçuk fiyatlarıyla !

Teledünya biraz önce kendisini yapılandırmalı !

• 8 yıldır kablo tv üyesiyim teledünyaya geçecektim arkadaşta görünce vazgeçtim. yayın kalitesinden değil yayın bütün platformlardan iyi. sıkıntım 8 yıl önce de bu adamlar 150 kanal gelecek istediğin 50 kanalı seçip izleyeceksin dediler, sonra teledünya diye bişey çıkardılar çok heveslendim. andy1 in dediği gibi gördüm ve rezalet kanallar var insanın izleyesi gelmiyor. çince haber, japonca haber, arapça haber, haber de haber. geri kalanı bütün bu devletlerin resmi saçma sapan kanalları.
    tabii devlet kuruluşu olduğu için yöneticilerin rekabet, para kazanma hırsları yok. yesende budur yemesende budur mantığıyla çalışıyorlar. bu altyapı şu an özel bir şirkette olacaktı piyasayı sallar atardı. sevgili yöneticiler işinizi ne zaman severek yapacaksınız?
  • 2 tane arap kuran kanalı da eklenmişş, artık gönül rahatlığı ile alabilirizz, hangi platform da var böylesii...
  • Aybaşında yazmıştım,Teledünyaya islmai kanal istedğinizi belirtin hemen eklerler diye,galiba yazımı okumuşlar ertesi gün 2 adet kanalı eklediler :)

Bu yazımıda umarım okurlar,Kueyt ve Katar televizyonları yok,Teledünya uyumayın hemen ekleyin,ben size burdan olmayan arap kanallarını yazarım :)

Canım Türkiyem,bir tek İslami Kanal platformumuz yoktu,Türkiyenin %80 arapça bildiği için arap kanallarını eklmeye devam ediyorlar !
  • Arkadaşlar;
    2 yıl digitürk kullandım. Sonra taşındım ama taşındığım binanın konumu sebebiyle kablo tv'ye geçtim. 6 ay da onu kullandım.
    2gündür teledünya kullanıyorum. Bu tarz platformlara yabancı biri değilim. Hasbelkader tecrübem var. Demem o ki, iki islami kanal yüklendi diye ortalığı velveleye veren arkadaşlara kanmayın. Bakın süper kampanya var. 85 liralık kutu bedava. 35 liralık kurulum ücreti de yok. 9.5 lira temel paket, 7.5 lira sinema paketi. bu paraya bu hizmeti digitürk'te ya da d-smart'ta bulmak mümkün değildir.

Haa, benim param çok derseniz kralından digitürk'e geçin, d-smart'a ise aslaaa bulaşmayın. Gerisi laf-u güzaf arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Aybaşında yazmıştım,Teledünyaya islmai kanal istedğinizi belirtin hemen eklerler diye,galiba yazımı okumuşlar ertesi gün 2 adet kanalı eklediler :)

Bu yazımıda umarım okurlar,Kueyt ve Katar televizyonları yok,Teledünya uyumayın hemen ekleyin,ben size burdan olmayan arap kanallarını yazarım :)

Canım Türkiyem,bir tek İslami Kanal platformumuz yoktu,Türkiyenin %80 arapça bildiği için arap kanallarını eklmeye devam ediyorlar !

Aynen öyle.D-Smart,Teledünya karşılaştırıyordum bir de.Teledünya ile arasında fark yok diyordum.En azından Türksat'ta elde tutulan kanalları ekliyorlar.Teledünya'da o da yok.9,5Tlyi kendimi Arabistan'da hissetmek için vermiyorum mükemmel olmayan ucuz ama güzel bir hizmet istiyorum.Türksat'ki şifresiz el tutulan kanalları ekleyebilirler.Sonuçta ek bir ücrete de gerek yok bedava izliyor millet.TRT,Arap,Yabancı ve gereksiz kanallar bu sırayla gidiyor.Böyle yorumlar yapılıyor haberleri yok.Sanıyorlar ki kanal sayısı artsın her şey kanal sayısı ucuz ne var ne yok ekleyelim milleti kandıralım.Böylece söz verdikleri gibi 300 kanal yapacaklar.Böyle yorumları görür görmez,düzgün kanallar ekleyip her iki kısımıda mutlu edebilir.Sırf Arap kanalı bir bakın diğer kısım memnun mu ve diğer kısım daha çok(memnun olmayanlar).

• Beyler,haybeye tartışıyorsunuz,heleki burada şimdi kalkıpta "Teledünya" denen zımbırtı paketi savunuyorsanız hepten komik olursunuz

-Ben ilk olarak "KabloTV" denen merete 1991 de o zaman İstanbul da yaşarken üye olmuştum ve 2007 ye kadar da kullandım,sonra
    Antalya ya göç ettik,çoktan İstanbul da iken bitirecektim ama bir kaç sebebten iptal etmedim ama Antalya da yaşadığımız yerde
    KabloTV alt-yapısı olmadığı içinde unuttum gitti bu olayı,Allahtan bizim Semtte yok bu KabloTV(Teledünya)

-Anadoluda amiyane bir tabir vardır;Eşşeğin kuyruğu gibi ne uzanır nede kısalır!!
    işte bu Teledünya da aynen böyledir
    Ülen 15-20 senedir yayın(KabloTV sistemi diyelim buna) yapıyorsunuz;ne zihniyet değişti nede verilen kanalların yapıları-kaliteleri vede içerikleri v.s
    hiç bir şey değişmedi;sadece resim kalitesi o da sistemin kendisi itibarıyla! her zaman iyi sayılır....
    Kısaca hepsi budur

-Türksat A.Ş sanırım KabloTV de buradan ayrıldı ve ayrı şirket oldu v.s v.s ama bunların hepsi DEVLET elinde yada güdümünde v.s
    yaw 2011 yılına geldik,kaldımı böyle dandik yada çarpık zihniyetli TV işleri????
    Ne işi var Devletin TV işinde?
    Burası Kuzey-Koremi yoksa Küba mı!

ülen çıkın şu Edirne den dışarıda görn Bulgaristan dan başlayarak Internet ve TV konusundaki gelişmelere-çalışmalara vede özellikle "fiyatlara" bakın!
    Sonra gelin memlekette Teledünya denen garabeti eleştirmeye!
    Milleti keriz yerine koymak zaten bizde adeta farz gibi olmuş!
    Millete bazı hizmetleri veren Devlet veya Özel sektör özellikle kaliteyi geçtim ama "rakamları" neye göre ve hangi vicdani duruma göre veya hangi kaliteye
    göre bunları "utandamadan" satabiliyorlar???

İnsanlarımızı maalesef çok ciddi uyutmuşlar,zaten bunu bazı "neticelere" baktığınız zaman şak diye anlıyorsunuz!

KabloTV-Teledünya cart-curt;yaw bunu hizmet diye veripte birde bundan para istemek günah be!!!
    O diğer iki çakal firma;hepinizin malumu SD/HD yayın yapan vede veren v.s onları hepten geçiyorum,herifler köşeyi bu hizmetlerle nasıl
    dönmüşler;doğrusu Üniversite için tam bir Araştırma TEZİ gibi yaw

Müthiş abukluklar oluyor memlekette konumuz olan kısaca TV yayınları dediğimiz işlerde vede işin traji-komik tarafı ise "hala" bunları savunanlar var

Maalesef insanımızda "kamuoyu bilinci" hak getire!
    Zaten asıl sıkıntı burada,bu "bilinç" olsa idi burada çok başka şeyler konuşuyor olacaktık!

USA/Canada/Japan gibi bu işlerde müthiş gelişmiş TV pazarında bir kere Devletin "D" si bile yoktur nede gölgesi!!
    Rakamları bizimle mukayese edince;ortaya absürt manzaralar çıkmaktadır(yayın kalitesinden hiç bahsetmiyorum daha!)

Elin adamı;adam gibi rekabet sistemi kurmuş ve pazarda fiyatlar bu durumda komik oluyor,
    peki bizde rekabet varmı;YOK
    Teledünya neyin nesidir bu bile belli değil??
    KabloTV bütün dünyada(gelişmiş pazarlarda)vardır ama en ucuz sistemdir+hizmet süperdir!

Bizi görende yaklaşık 20 senedir bu KabloTV memlekette olsada bir yerde olduğumuzu sanır,ama ne gezer

İşin bir başka garip tarafıda "tepki" gösterileceğine birde adeta ödüllendiriliyor bu hizmet gerek vatandaş gereksede Devlet tarafından
    yaw 20 senedir olan bir hizmet için kimseden tık yok,dolayısıyla ortada düzeltilecek bir şeyde yok!

Biraz araştırın,bu işleri nasılsa biz bulmadık Allaha şükürler olsun! neyi buldukki çünkü??
    Elin adamı bulmuş bizde her bir şeyi kendi kafamıza göre "revize" etmişisiz ve millete buyrun buradan yakın demişiz,birde para istiyorlar
    bu hizmetler için vatadaştan

Herifler HD yi sankim kendileri bulmuş,zira paketlere bakınca bunların sankim "4K" yayın yaptıklarını sanırsınız vede yaratılan hava ile bu uyanıklar
    HD olayını öyle bir abartmışlarki,aldıkları para azmış gibide hava yaratmışlar!

Verdikleri STB/Receiver v.s cihazlar kötü değil,çok kötü
    Bundan alınan resim kaliteside kötü doğal olarak!
    Ama millet artık SD/HD yi bile unutmuş,renk körü olmuş bu yayınlara bu cihazlarla bakmaktan

HD ler gerek sistemden gereksede(özellikle yerli HD diye verilen yayınlar v.s)çoğu kötü ve SD gibi yada iyi bir SD gibi v.s
    Heriflerin HD yayın kalitesi konusunda ne rekabetleri nede böyle bir zihniyetleri var

Birde hiç sıkılmadan vede utanmadan TDünya ve diğer iki uyanık firmanın HD diye sattıkları yayın hizmetleride kötü!
    heleki bunu günümüz dünyası bu hizmetlerin genel satışı açısından bakıncada ortaya bizim aleyhimize inanılmaz kötü
    yansıması olmaktadır(satış fiyatları bazından bakılınca)

Kısaca Türkiye 'de TDünya/DS/DT ürünleri hem kötü hemde rakamlar çok ciddi geçirmece!!
    Hani bu hizmetlerde örneğin rakamlar mantıklı/düşük v.s olsa amenna,hiç bir şey söylemiyelim,ama böyle hizmete böyle rakamlar
    olunca işte şimdiki vahim durum ortaya çıkmaktadır!

Konu Teledünya denen meret ise,yaw iteleyin gitsin bunu,konuşulacak bir şey değil ama insanlar elbette haklı olarak verdikleri
    paranın hem hakkını istiyor hemde belli bir zihniyetle yönetilen bir sistem istemiyor!
    Bakınız kanallara TDünya da durumu anlarsınız,yine garip bir olayda,KabloTV alt-yapısı artık yok yani çalışmıyor ilerlemiyor!
    Hangi Semtlere geldiyse orada kaldı gibi,ben bir ilerleme göremiyorum,NEDEN?

Konuyu Teledünya ile kapatırsam;yukarıda yazdığım gibi aynen Eşşeğin kuyruğu misali

Saygılar++

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.