Şimdi Ara

Teledünya - Digiturk Aynı Kabloyumu Kullanıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digiturk'u iptal ettirip, Teledunya ya geciyorum.

Merak ettiğim, evde digiturk icin kurulu olan mevcut kablo duzenini kullanabilecekmiyim. Apartmanda Kablotv kutusu var. Benim katıma kadar kablo cekecekler, bunları biliyorum. Benim için önemli olan kısım; Daire icinde hazır kurulu olan, digiturk kutusuna kadar giden kablo kullanılabilecek dimi? Ev icinde yeni bir kablo dolastırmaya gerek yok Teledunya kutusu icin.?

Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunneroz -- 2 Kasım 2009; 13:17:38 >

• yazılarınızdan anladığım kadarı : hayır malesef yeni kablo dolastırıcaklar
    biri uydu sistemi kablolafr yukardan iniyordur td kablosu ise apartman girisinden yukarı dogru gelir
    ancak : eyer sizin dt kablosuda evde örnegin kapının ordan giriyor ise ordan eklenip belki olabilir ama sanmıyorum
  • Cevap icin tesekkurler Dj Iceman;

Bugun kuruluma geldiler.Acıkcası iyi niyetli ama cok cok tecrubesiz ve yonlendirmeyince cozum uretemeyen bir ekiple karsılastım. Dairem de benden once kablotv tesisatı varmıs, eger zorlamasaydım bulmaları konusunda, onlarca metre kablo cekiceklerdi gereksiz yere.! Halbuki butun apartmanda,duvardaki prizlerde kablotv tesisatı mevcutmus! Daire de bulunan tesisatın ucunu, coaxiel kablo ile birlestirdiler.(israr ve yonlendirmemle)... ve yeni kablo cekmeye gerek kalmadı.

Yani CEVAP; daire icinde digiturk icin daha once dosenmis kabloyu kullanabiliyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.