Şimdi Ara

Teledünya modülle kulanılmak üzere televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablo tv den Teledünya'ya geçiş yapacağım. Tüplü tv kullanıyorum, yeni bir 32 inch led Tv alacağım ve modül ile kullanmak istiyorum . Sizce modül ile en iyi görüntü ve kanal geçiş hızı en iyi hangi televizyondur?

Teledünya modül ile kullanan arkadaşlardan önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

• bütcen nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 max ama full hd sart

• quote:

Orijinalden alıntı: ulk

1000 max ama full hd sart

32” H5373 5 Serisi Smart Full HD TV bunu alabilirsin. DVB-T / C / S2 yani hem karasal yayınları hem kablo tv yayınlarını hemde içinde uydu modülü olduğu için uydu yayınlarını izleyebilirsin. modül yeri var.

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-32h5373-32-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam32h5373&categoryId=163192 899 TL

Birde 46" var 1499 TL

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-46h5373-46-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam46h5373&categoryId=163192

• İlgine teşekkür ederim. Philips'in pfk4309 modeli ile birde Sony kdl 32r435b hakkındaki görüşlerini alabilrmiyim.
    Modül ile kullanacağımdan dolayı kanal geçişkri nasıldır ve tabiki görüntü kaliteside

• quote:

Orijinalden alıntı: ulk

İlgine teşekkür ederim. Philips'in pfk4309 modeli ile birde Sony kdl 32r435b hakkındaki görüşlerini alabilrmiyim.
    Modül ile kullanacağımdan dolayı kanal geçişkri nasıldır ve tabiki görüntü kaliteside

modülde kanal geçişleri sd kanallarda 2 sn, hd lerde 3-4 sn'dir. hemen hemen tüm tvlerde aynıdır ,bir fark yok. bence samsung al pişman olmazsın. görüntü kalitesi iyidir verdiğim linktekinin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.