ben tv ile pc yi ethernet ile birbirine bağladım. dlna ile pc den tv ye görüntü aktarımı vs yapabiliyorum. teledünyada da usb ye kayıt yapabiliyorum...
yapamadığım; trt belgesel hd kanalı kayıt için şifreli kanalmış ve ordaki insan doğaya karşı programını nasıl kayıt yapabilirim?
teledünya ya ilk kayıt olurken giriş kablosunu ikiye böldürüp pc nin dibine kadar getirtmiştim. o kablo aracılığı ile teledünya yı pc ye bağlayıp kayıt yapmam mümkün müdür? (araya nasıl bir kart/parça) alacağımı yazabilir misiniz.
cevap için @serkanguzel beye teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: lomion1
cevap için @serkanguzel beye teşekkür ederim.
Özel mesaj yerine buraya yazsaydı arkadaş keşke ki bizde öğrenmiş olurduk nasıl yapıldığını...
Üç yolla yapabilirsiniz ;
1. PC'ye "HDMI capture card" alıp monte etmek. ( Bu yolla, capture card marifeti ile teledünya cihazın HDMI out çıkışından yakalayacağınız görüntüyü, PC'ye kaydedebilirsiniz. ) http://www.ebay.com/itm...-Xbox-DVD-/171477229303
Yine bu ikinci seçenekte görüntüyü TV'ye aktarmak için, PC'nin ekran kartı çıkışından, TV'ye HDMI kablo ile bağlantı yapmak gerekecektir. Tabi bu yöntemde TV'den izleme yapılırken, PC sürekli açık kalmak zorundadır. Ancak sorunsuz kayıt yapılmaya da devam edilecektir.