konuyu teledünya başlığına 5 gün önce yazmıştım. ses soluk çıkmayınca dün yine teledünya başlığında sorumu dile getirdim yine cevap veren çıkmadı.oraya bakanların çok önemli imla hataları üzerine tartışmaları var.soruyu burada soruyorum. sorunum stb ı televizyona takınca sesde cızırtı vardı.ilk başlarda televizyonun amfisini scarttan kullandığı için olduğunu zannettim ve televizyon kumandasında sesi belirli bir yere getirip stb ın kumandasından ayar yaptım. ancak geçenlerde 2+1 i bağladım stb a.amfili 2+1.genede cızırtı geliyor.herhalde stb arızalı.acaba bu sorunu yaşayanlar varmı.veya bu sorun nasıl düzeltilebilinir.
Selam Aynı sorunu ben yaşıyorum .Servis çağırdım ama bu modeller böyleymiş yapabilecekleri bişeyde yokmuş. televizyonun sesini biraz aç uydu netin sesinide fazla aç biraz ses kesilir dedi ve hatta internette şikayet et dedi ve gitti. kısaca paket olarak bize çaktılar.24 aylık abonelik yaptım çıkılmıyoda.
ARKADAŞLAR O SORUN BENDE VAR. ANCAK HDMI KABLO İLE BİRAZ AZALIYOR. SCART ve RGB KABLODA BARİZ BİR ŞEKİLDE VAR RAHATSIZ EDİYOR. SERVİS ÇAĞIRDIM ÇÖZÜM BULMADI. Böyle kullanacaksız yapacak bir şey yok dediler. birde PLAZMA TV çamur attılar HDMI desteği yok diyo. sonra kendim uğraştım. HDMI kablo taktım.
servısı cagırdım.gelen eleman her uydu cihazında bu tür cızırtı oldugunu soyledı.kendısı d-smart kullanıyomus.ondada cızırtı varmıs. ancak bırsey dıkkat ettım.stb ın sesını full acınca tv kumandasından tamamen sesı kontrol edınce hıc rahatsız etmıyor cızırtı.benımde aklıma soyle bır yontem geldı.öğrenebilen bır kumanda alsak.kumanda da butun tusları stb a gore yapsak ancak ses acıp kapatmayı tv ye gore öğretsek.zaten stb acılısda kapandıgında ses sevıyesı nerede ıse oyle acılıyor.yanı bu ayarlamayı yaparken stb ın sesını son ses yaparız.bundan sonra her ses acma dugmesıne bastıgımızda tvden ses acılır.dıger kanal degıstırme falan tuslarıda stb a müdahale eder. tam anlatabıldım mı bılemıyorum...
anlattıgım olayı denedım fav-rml828 ile. dedıgım sekılde mukemmel oldu.kumandada butun tuslar stb ı kontrol etmek ıcın sadece ses acıp kapama tv yı kontrol etmek ıcın ogrettım.zaten her seferınde stb ın sesını son ses olacak sekılde ayarladım.cızırtı dıye bırsey kalmadı. yanlız kumanda cok cok yavas.bır ıkı gun bu sekılde denıyecegım.yavaslık pek fazla rahatsız etmezse mukemmel oldu.yoksa baska bır akıllı kumanda alcam. FAV rm-l828 akıllı kumanda izmir carfour da 13,90tl.haberınız olsun.
JEDI , aynı sorunu ben de yaşıyorum.HDMI kabloyu nasıl taktın? Bildiğim kadarıyla HDMI çıkış yok SD kutularda.
sd kutularda hdmi çıkışı var mı ben de merak ediyorum..
bir de aynı sorun hd kutularda da var mı?
arkadaşlar bemde HD kutu var. Hd kutuda HDMI çıkışı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme