Şimdi Ara

TELEDÜNYA Sinema Paketi 'ERİŞİM YOK' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce kurulan SD teledünya aboneliğimde taahüt gereği 12 ay sinema paketine de abone olmuş buluyorum. Fakat ekrana bu sinema kanallarını getirdiğimde program listesine ulaşmama rağmen "ERİŞİM YOK" uyarısı ile karşılaşıyorum. Aboneliğimin başlamış olmasına ve diğer kanalları izliyor olmama rağmen sinema paketinin de aktif olması için ayrıca bir işlem yapmam gerekiyor mu?

• müşteri hizmetlerini arayıp sorsan daha hızlı bilgiye ulaşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagen

müşteri hizmetlerini arayıp sorsan daha hızlı bilgiye ulaşırsın

İlginiz için teşekkür ederim,http://www.teledunya.com.tr/teledunya_sinema.html linkinde Sinema Paketi Başvuru Formu yer alıyor, üye no. üyelik durumu gibi bilgiler soruluyor, sanırım, üyeliğin ardından bu şekilde bir form doldurulabilir, ardından aktif ediyor olabilirler diye düşünüyorum..
  • Sorun çözüldü, c.tesi bağlandığından arada pazar günü "tatil" olduğundan aktif edilmemiş, dün akşam gidip baktım, 3 sinema kanalım da çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcam

Sorun çözüldü, c.tesi bağlandığından arada pazar günü "tatil" olduğundan aktif edilmemiş, dün akşam gidip baktım, 3 sinema kanalım da çalışıyordu.

ayrıca web üzerinden formlarla uğraşmanı tavsiye etmem, her sorununu telefon ile çok hızlı çözebilirsin.
  • Bendede tanıtım kanalları hariç hepsinde erişim yok yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.