Şimdi Ara

Teledünya sinema ve internet paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, binamızda teledünya kutusu var teledünya bağlatmak istiyorum. İlk sorum hangi tarifeyi tavsiye edersiniz. İkinci sorum teledünya sinema kanallarında hangi filmler gösteriliyor. Yani eski filmler ünlü filmler ya da yeni çıkmış filmler gibi.üçüncü sorum da altın sinema paketiyle vizyon sinema paketi arasında 5 tane kanal farkı var. Vizyon seçsem bişey kaybeder miyim yani altın sinema paketindeki kanallar daha mı iyi. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski bir superonline kullanıcısıyım.dsmartı da 3 yıl kullandım. şu an digiturk ile birlikte uydunet/teledünya aboneliğim var. tek başına internet sağlayıcı aboneliğinin üzerine tv platformu abonelikleri epey pahalıya geldiğinden teledünya ve uydunet aboneliğine geçtim.64 liraya teledünya sinema(vizyon+altın) vs. en dolu paketle 25 mpbs 75 gb akk şekilde kullanıyorum. Genel olarak memnunum. dsmart'a göre sinema kanalları daha iyi, digiturk'un ise gerisinde. digiturk'e göre +olarak fx,foxcrime ve foxlife gibi güzel bulduğum dizi kanallarını da edinmiş olursunuz 3 lira gibi bir farkla. bu kanallar da güzel kriminal,polisiye,komedi dizileri yayınlanır hep.sanırım üst paket farkı bu dizi kanalları ve bazı belgesel kanalları. digiturk'te sadece dizi paketi 10 liradan başlar. o da indirimli hali. futbol takip etmeseydim, digiturk'un yanından geçmezdim. bunu derken 11 yıldır digiturk abonesi olduğumu da belirtiyim. ama 60 küsür lira fiber internete superonline'a tek başına öderken şimdi hem aynı hız ve kotada fiber internet hem full paket teledünya kullanıyorum. sabit fiyat garantisiyle sürpriz fatura yok.

vizyon sinema kanalları daha spesifik filmler yayınlıyor. örneğin adı sanı duyulmamış festival vizyon kanalında güzel filmler denk geliyor.az kişinin bildiği ödüllü festival filmleri oynuyor. sinema tv kanalları daha çok genel kullanıcılara hitap eden,bol tekrar eden, zamanında iyi gişe yapmış filmlerin oynadığı kanallar. fazla güncellenmiyor filmler.

asıl tavsiyem uydu alıcıyla değil de televizyonunuz destekliyorsa modülle izlemeniz(120 liraya aldığım conax modülden memnunum). yine evinize kablo çekerler ama bu kabloyu tv'ye taktığınızda receiver derdi kalmaz.böylece kablo ve kumanda karmaşasından kurtarıyor kullanıcıyı. uydu alıcı verirlerse ayda 3 lira isterler zaten 24 ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 9 Ağustos 2017; 11:55:31 >

• http://www.kablonetbasvuru.com/kablotv/ kısmında kampanya fiyatları mevcut.
    Vizioon Sinema Paketi : 12,99 TL / AY
    Altın Sinema Paketi : 19,99 TL / AY

eğer film izlemek için zamanın varsa altın paketi seçmeni öneririm çünkü aradaki fiyat farkı oldukça az. ekstra 5 kanal daha izleme şansın bulunuyor altın pakette. ayrıca hem görüntü kalitesi hemde yayın akışı oldukça başarılı.
  • Sansürlü veriyor filmleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.