Şimdi Ara

Teledünya şova başladı.. İşte yeni kanallarımız.. TVSA ve BALKAN TV..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ewet dalga geçiyorlar n.g ve eurosport u çıkar ekstra hiçbir kanal yok böyle giderse digitürk ve dsmart ın yolu gözüküyor
  • Eurosport hd de mi gitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

ewet dalga geçiyorlar n.g ve eurosport u çıkar ekstra hiçbir kanal yok böyle giderse digitürk ve dsmart ın yolu gözüküyor

Bunları öyle korkutamazsın. Dayamışlar sırtlarını devlete ister izle ister izleme ay başında maaşları hesapta. Sen bunlardan hizmet bekleme.

D-Smart'ın modüllü aboneliğini her fırsatta yazıyorum yine yazıcam. Senelik 199 aylık 16 lira 60 kuruşa yakın bir paraya geliyor içeriği ise resimde gözüküyor. Türksat uydusunda şifresiz olup da Teledünya'ya gelmeyen gelse Teledünya kullanıcılarının bayram edeceği Planet kanalları, Ztv gibi kanallar da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 13 Ağustos 2011; 17:08:21 >

• Modülle izliyorum teledünyayı. Balkan TV otomatik olarak eklendi ama daha önce yayına giren Mobility Channel eklenmedi. Ne fark var aralarında ki anlamadım gitti. Otomatik eklenme için teledünyanın ayar mı yapması gerekiyor kanal bazında. ve bu ayarı mobility channel'da unuttular mı acaba?
  • engünaydın 199 tlye listedeki kanalların hepsini veriyorlarmı eminmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

engünaydın 199 tlye listedeki kanalların hepsini veriyorlarmı eminmisin

+1

Evet kesinlikle eminim. D-Smart bayisine de sordum. Yalnız burada taahhüt ver sana receiver verelim gibi şeyler yok. Ya dahili uydu tunerlı bir TV'niz olacak ya da kendinize ait modül yuvalı bir receiverınız. 299'a da futbol kanalları ve vermediği 2 tane belgesel kanalı ile HD4Men, HD4Women gibi iki üç hd kanal ekleniyor maxi paket ile. Bence 100 lira fazladan vermeye değmez özellikle Beşiktaş'ın UEFA liginde tek başına kalma adayı olduğu düşünülürse. Tek takım olunca maçı malum şifresiz kanalda oluyor. Artı olarak da 100 onlara vereceğinize 100 euro araplara verince dünyanın futbolunu yığıyorlar 10 spor kanalından Al Jazeraa Sports aboneliği ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende DSmart eğlence modullu üyeliği var. Digiturk kadar olmasada memnunum.
  • baydı artık teledünya
  • Discovery gidiyor yeni getirdikleri kanallara bak.
  • Aylardır Balkan Tv olmazsa yaşayamam diye mail attım sonunda rüyalarım gerçekleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvek

Aylardır Balkan Tv olmazsa yaşayamam diye mail attım sonunda rüyalarım gerçekleşti

o zaman hayırlı olsun, ne diyelim
  • Bence bu hayırlı haberi mutlaka kutlamalıyız.
    Daha önceden Balkan TV yokken hayat ne de boşmuş....

Beyler herkes evinde belirli bir saatte Balkan TV'yi açsın.. Reytingleri patlatalım... Balkan TV'yi 1 numaraya yükseltelim..
  • şaka gibi yaa gelen kanallara bak puhaaaa bunlara guluyorum yazık yaaa okadar yatırım yap sonra da yaptıgın yatırımıda gectım verdıgım paraya yazık yazıklar olsun teledunya sana yazık bıdaha teledunyamı bıtıııııııııııııııı
  • Teledünya iyice işin suyunu çıkardı.
    Geçenlerde dedemlerde baktım Türk kanalından çok yabancı kanal var .Teledünya yı Çinliler basmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightning -- 15 Ağustos 2011; 20:19:10 >
  • öğrendiğim kadarıyla bu kanalların Türkiye yayın hakları sadece teledünyaya aitmiş, diğer platformlara büyük kazık atmış oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

+1

Evet kesinlikle eminim. D-Smart bayisine de sordum. Yalnız burada taahhüt ver sana receiver verelim gibi şeyler yok. Ya dahili uydu tunerlı bir TV'niz olacak ya da kendinize ait modül yuvalı bir receiverınız. 299'a da futbol kanalları ve vermediği 2 tane belgesel kanalı ile HD4Men, HD4Women gibi iki üç hd kanal ekleniyor maxi paket ile. Bence 100 lira fazladan vermeye değmez özellikle Beşiktaş'ın UEFA liginde tek başına kalma adayı olduğu düşünülürse. Tek takım olunca maçı malum şifresiz kanalda oluyor. Artı olarak da 100 onlara vereceğinize 100 euro araplara verince dünyanın futbolunu yığıyorlar 10 spor kanalından Al Jazeraa Sports aboneliği ile.

ben siteden bakıyorum ama bu bilgiyi hiç göremedim :(
    199 TL verip 2 yıl sd alınabiliyor yazıyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

+1

ben siteden bakıyorum ama bu bilgiyi hiç göremedim :(
    199 TL verip 2 yıl sd alınabiliyor yazıyor sadece.

Teknosada 199 lira taksitle satılıyor. Sitede bulamadıysanız bir bayiye ya da teknosaya uğrama zahmetine giriverin. Söylüyoruz 199 diye hala aksini iddia ediyorsunuz webde bulamadım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 19 Ağustos 2011; 22:06:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Bence bu hayırlı haberi mutlaka kutlamalıyız.
    Daha önceden Balkan TV yokken hayat ne de boşmuş....

Beyler herkes evinde belirli bir saatte Balkan TV'yi açsın.. Reytingleri patlatalım... Balkan TV'yi 1 numaraya yükseltelim..

Helal olsun bende aynı şeyleri düşünüyorum
  • Paso dini içerikli kanallar kanal 7 arap kanalları dost tv vs vs bıktım ya dinsiz değiliz yanlış anlamayın fakat tv karşısına gectim mi güzel kanallar istiyorum tercih bana kalmalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.