Şimdi Ara

TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000-2000 lira bütçem var telefon alacağım ama telefonların özelliklerinden anlamayan birisiyim ,şuan tablet kullanıyorum,kitap çözüm uygulamasını indirmem lazım ama benim tabletimin hem hafızası az hem de sürekli şarjı bitiyor.hem kitap çözüm uygulamalarını indirebileceğim hem kamerası güzel olan ,beni üniversite hayatım boyunca götürecek bir telefon alacağım ama hangi marka model alacağını bilmiyorum ?sizin kullandığın 1000-2000 ya da2500 lirayı aşmayan iyi özellikleri olan telefonlar nelerdir?internette nerelerden hangi sitelerden fikir edinebilirim internetten mi akşam yoksa turkcell vodafone gibi bayiden mi?

• Alma kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konunun yeri burası değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış forum

• Bilgisi olmayanlarda up larsa sevinirim.telefonlar hakkında hiç bilgim yok almışken en iyi olanı almak istiyorum huawei ve Xami o markalarına baktım acaba Samsung mu alsam
  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Samsung best :) samsung galaxy a50 - m30s

• Kanka konu yanlış yerde istediğin cevapları alamayabilirsin bu arada xiaomi redmi 8A öneririm arkadaşta var geyet memnun

• Samsung sakın alma çöp
    Xiaomi redmi note 5 kullanıyorum 1 seneyi geçti taş gibi çalışıyor hâlâ. Yeni telefonları hakkında çok bilgim yok biraz geri kaldım bu konularda ama redmi note 8, k20 IMEI kayıtlı bulabilirsen işini görür.
    Forumun 2.el kısmında 2000 lira civarında sıfır mi9t yani k20 bulabilirsin fena cihazdır. Hatta 300-500 daha koyup mi9t pro da bakabilirsin. Bunun işlemcisi sadece üst seviyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 31 Ekim 2019; 9:33:50 >
  • Up

• Xiaomi redmi note 6 pro kullanıyorum. Ekranı büyük,4000 mah batarya, şık tasarım, kamerası da fena değil. Tavsiye ederim. 32 GB olan modelini kullanıyorum ama alacaksanız bence 64 alın. 1300-1400 e bulursunuz 64 GB hafızalı.

• Xiaomi mi 8 Lite veya Xiaomi redmi note 7 al, özellikler ve fiyat bakımından en iyi telefonlar.

• Upp yardım

• Up

• ben de xiaomi redmi note 6 pro 64 gb kullanıyorum baya memnunum. ders videosu izlemek falan rahat oluyor ekran büyük olduğundan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.