Şimdi Ara

Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle iyi günler,benim 20 gün sonra doğum günüm ve telefon alıcam,1200 tl(biraz zorlarsam 50 tl artar) bütçem var.htc one x,galaxy s3,note,htc one mini,lg g2,xperia z,lumia 925 ve s4 mini gibi telefonları çok uzun süredir araştırıyorum.Aslında note 2 çok yakın geliyor,fakat tek sorunu büyüklüğü,lumia da öyle fakat wp içime sinmiyo.2-3 sene kullanıcam,çok oyun oynarım,sosyal medyaya girerim işte uçakta 1-2 film seyrederim.Sizin önerileriniz nelerdir ? kullanan var mı veyatta.

tekrardan iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: alisvolatproplis

arkadaşlar öncelikle iyi günler,benim 20 gün sonra doğum günüm ve telefon alıcam,1200 tl(biraz zorlarsam 50 tl artar) bütçem var.htc one x,galaxy s3,note,htc one mini,lg g2,xperia z,lumia 925 ve s4 mini gibi telefonları çok uzun süredir araştırıyorum.Aslında note 2 çok yakın geliyor,fakat tek sorunu büyüklüğü,lumia da öyle fakat wp içime sinmiyo.2-3 sene kullanıcam,çok oyun oynarım,sosyal medyaya girerim işte uçakta 1-2 film seyrederim.Sizin önerileriniz nelerdir ? kullanan var mı veyatta.

tekrardan iyi günler

oncelıkle one x yada s3 gıbı cıhazlara artık para verılmez eskı nesıl teknolojı,ozellıkle guclu donanımı ınce yapısı ve cok lazım olan guzel bataryasında dolayı o cıvarda G2 onerırım.

• NEXUS 5 AKAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

arkadaşlar öncelikle iyi günler,benim 20 gün sonra doğum günüm ve telefon alıcam,1200 tl(biraz zorlarsam 50 tl artar) bütçem var.htc one x,galaxy s3,note,htc one mini,lg g2,xperia z,lumia 925 ve s4 mini gibi telefonları çok uzun süredir araştırıyorum.Aslında note 2 çok yakın geliyor,fakat tek sorunu büyüklüğü,lumia da öyle fakat wp içime sinmiyo.2-3 sene kullanıcam,çok oyun oynarım,sosyal medyaya girerim işte uçakta 1-2 film seyrederim.Sizin önerileriniz nelerdir ? kullanan var mı veyatta.

tekrardan iyi günler

oncelıkle one x yada s3 gıbı cıhazlara artık para verılmez eskı nesıl teknolojı,ozellıkle guclu donanımı ınce yapısı ve cok lazım olan guzel bataryasında dolayı o cıvarda G2 onerırım.

Xperia z nasıl peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2

Abi şöyle g2 yazıp bırakma neden söyle

• quote:

quote:

quote:

tekrardan iyi günler

Xperia z nasıl peki

g2 ıle aynı paralarda yaklasık fakat g2 donanımı daha guclu tabı z de dıger yandan daha saglam ve dayanıklı,eger ılla ıhtıyacınız olandan fazla donanıma para vermek ıstemez,saglamlıkta on olanda olsun dersenız xperıa Z gayet ıyıdır.Sonucta suan ıcın Z nınde yapamayacagı hıcbır oyun uygulama program yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrardan iyi günler

Xperia z nasıl peki

g2 ıle aynı paralarda yaklasık fakat g2 donanımı daha guclu tabı z de dıger yandan daha saglam ve dayanıklı,eger ılla ıhtıyacınız olandan fazla donanıma para vermek ıstemez,saglamlıkta on olanda olsun dersenız xperıa Z gayet ıyıdır.Sonucta suan ıcın Z nınde yapamayacagı hıcbır oyun uygulama program yok.

G2 sağlam değil diyolar bide zaten oyun amacım değil yani oynarım ama tabletimde 7/24 yanımda sadece telefonu uçakta falan işte

• yaklasık uc hafta oldu g2 sahıbyım dusurmedımde cok sukur,fakat htc one yada xperıa z saglamlık olarak daha memnun edecektır sızı,oyunda devre dısı madem sırasıyla xperıa Z htc ONE xperıa Sp (2370 bataryası ile hem cok saglam hemde sarj olarak en makul uzun surelerı veren cıhazlardan bırısıdır) lıstedekı cıhazlarda fılm ızlemek ıcın bana gore s4mını ve htc one mını ekran olarak kucuk kalacaktır,ama zevk sızın tabıkı bırsey dıyemem.
  • quote:

yaklasık uc hafta oldu g2 sahıbyım dusurmedımde cok sukur,fakat htc one yada xperıa z saglamlık olarak daha memnun edecektır sızı,oyunda devre dısı madem sırasıyla xperıa Z htc ONE xperıa Sp (2370 bataryası ile hem cok saglam hemde sarj olarak en makul uzun surelerı veren cıhazlardan bırısıdır) lıstedekı cıhazlarda fılm ızlemek ıcın bana gore s4mını ve htc one mını ekran olarak kucuk kalacaktır,ama zevk sızın tabıkı bırsey dıyemem.

Peki sizce note 2 hala alınabilir bir telefon mu
  • alisvolatproplis A kullanıcısına yanıt
    Ben de xperia z var telefondan memnunum çok hızlı bir telefon kesinlikle parasını hak ediyor
  • Lg g2 ve nexus 5 dışına çıkma.İkisi arasında dur.Note 2,S3 vs saydıklarının hepsi bu devirde çöp telefon kardeşim.

Nexus 5 in işlemcisi çok küçük bi farkla güçlü.
    Lg g2 nin ekranı büyük ve kamerası 13 mp-8mp daha iyi yani g2.
    Nexus 5 2300 mah-Lg g2 3000 mah.

Seçim senin ama genel lg g2 diyor.
  • quote:

quote:

yaklasık uc hafta oldu g2 sahıbyım dusurmedımde cok sukur,fakat htc one yada xperıa z saglamlık olarak daha memnun edecektır sızı,oyunda devre dısı madem sırasıyla xperıa Z htc ONE xperıa Sp (2370 bataryası ile hem cok saglam hemde sarj olarak en makul uzun surelerı veren cıhazlardan bırısıdır) lıstedekı cıhazlarda fılm ızlemek ıcın bana gore s4mını ve htc one mını ekran olarak kucuk kalacaktır,ama zevk sızın tabıkı bırsey dıyemem.

Peki sizce note 2 hala alınabilir bir telefon mu

Kesinlikle alınmaz.Bu saydıklarımın yanında ezilir.Zaten eski bi cihaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2

Abi şöyle g2 yazıp bırakma neden söyle

g2 nin donanımı 2000 tl lik telefoonlarda var da o yüzden malzeme kalitesi hafıza kartı girişi taasarımdan vazgeçip ucuz yapmışlar ama donanımı çok güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulgisalgi

NEXUS 5 AKAR

İlk parti hatalı diyorlar hocam nexus 5 için senin bi bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Detroit_90

quote:

NEXUS 5 AKAR

htc one da da vardi xperia s dede vardi ilk partilerde cok kucuk hata olmasi normal zaten fazla kimsede gorulmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Detroit_90

quote:

NEXUS 5 AKAR

htc one da da vardi xperia s dede vardi ilk partilerde cok kucuk hata olmasi normal zaten fazla kimsede gorulmedi

Tmm hocam teşk söyylediklerin için allaha emanet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.