Şimdi Ara

Telefon %20'ye kadar şarj olabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum (Motorola Atrix) dün kendi kendine atmış olduğu reset sonrasında açıldığında %40'lı şarj seviyelerinden bir anda %1'e indi. Akabinde şarja taktım ve ertesi gün baktığımda (aradan 7-8 saat geçtikten sonra) %20 seviyesine kadar yükselebildiğini fark ettim. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bileniniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotland -- 27 Haziran 2013; 11:22:19 >

• Yeni batarya al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotland

Merhabalar,

Telefonum (Motorola Atrix) dün kendi kendine atmış olduğu reset sonrasında açıldığında %40'lı şarj seviyelerinden bir anda %1'e indi. Akabinde şarja taktım ve ertesi gün baktığımda (aradan 7-8 saat geçtikten sonra) %20 seviyesine kadar yükselebildiğini fark ettim. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bileniniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler.

Orjinal sarj aleti ile boyle bir sorun yasiyorsaniz bataryada sıkıntı var. Telefonun sarjini %0 indirin telefonu kapatin usb ile pc ye baglayin aksamdan sabaha kalsin ve deneyin duzelme olmazsa bataryayi yenileyin.. Arada bunu yapmakta yarar var cunku usb ile batarya cok agir sarj olucak ve sabah cikardiginizda tam dolmus olucak. Telefon kapali iken sarji emen birsey olmus olmayacak. Denemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.