Şimdi Ara

telefon açık ama arayınca ulaşılamıyor dedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n79 kullanıyorum bugun öylesine skypetan telefonu arıyım dedim telesekreter ulşılamıyor dedi. sonra ev telefonundan aradım o da öyle dedi. sonra teli açıp kapattım düzeldi. acaba telden kaynaklanan bir sorun mu yoksa vodafone hattanmı? teli alalı 2 yıl oldu ve turkcell hat kullanırken hiç böyle olmadı.

• kesinlikle vodafonedan bazen bende yaşıyorum aynı sorunu hatta o durum olduğunda sende arama yapamıyorsun eskiden daha sık oluyordu farkedip aç kapa yaptığımda arka arkaya msj gelirdi şimdi de oluyor da eskisi kadar değil...

vodafone a durumu bildirdiğimde sorun olmadığı söylendi ama var annemde de vodafone var o da yaşıyor aynısını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

kesinlikle vodafonedan bazen bende yaşıyorum aynı sorunu hatta o durum olduğunda sende arama yapamıyorsun eskiden daha sık oluyordu farkedip aç kapa yaptığımda arka arkaya msj gelirdi şimdi de oluyor da eskisi kadar değil...

vodafone a durumu bildirdiğimde sorun olmadığı söylendi ama var annemde de vodafone var o da yaşıyor aynısını...

evet kesinlikle size katılıyorum, 6 aydır vodafone kullanıyorum aynı sorunu ben de yaşayanlardanım. mesela bezen telefon açık olduğu halde kim aramış mesajı geliyor mesajlardaki sizin de belirttiğiniz sorun o kadar sıkıntı yaratıyor ki, arkadaşımla mesajlaşamayacak düzeyde. bunu 2 kez bildirmeme rağmen, telefon ayarlarınızı kontrol edin demezler mi

• Eğer Edge acıksa ulasilamama oluyor. Ya 3g kullanacaksınız yada 2g ( Edge yi kapatacaksınız)
  • ben zaten 2g deyim ...

eski telefonumun açılıp kapanması uzun sürüyordu çareyi uçak modunu açıp kapamakta bulmuştum...

sizde de oluyor mu bazen durduk yerde telefonun ışığı kendi kendine yanıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 19 Nisan 2011; 22:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

ben zaten 2g deyim ...

eski telefonumun açılıp kapanması uzun sürüyordu çareyi uçak modunu açıp kapamakta bulmuştum...

sizde de oluyor mu bazen durduk yerde telefonun ışığı kendi kendine yanıyor ...

evet bende de kendi kendine bazen telefonun ışığı yanıyor. ben bu durumu telfonla alakalı düşünmüştüm. acaba hat ile alakalı mı?
  • hattan o zaman ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.