Şimdi Ara

Telefon Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benm telefonum 1 hafta once kendı kendıne kapandı ve power tusuna basıyorum LG yazısı geliyor beklıyor orda arada LG yazıyor kapanıypr hiç bir şekilde açlmoyor ses acma home power ile format atmya çalışıyorum oda etki etmiyor format menüsü hiç bir şekilde gelmiyor yardım ederseniz aevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNC1992

Arkadaşlar merhaba benm telefonum 1 hafta once kendı kendıne kapandı ve power tusuna basıyorum LG yazısı geliyor beklıyor orda arada LG yazıyor kapanıypr hiç bir şekilde açlmoyor ses acma home power ile format atmya çalışıyorum oda etki etmiyor format menüsü hiç bir şekilde gelmiyor yardım ederseniz aevinirim teşekkürler

Ustam hard reset için telefonu kapat power+ses kısmaya bas bırakma lg ekranı gelince elini çek power+ses kısma açmaya birlikte bas bekle dene bakalım ustam birde senin sürüm neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 19 Temmuz 2015; 20:51:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim olmuyor ya Pover+ses kosmaa LG geliyo cekıp power+ses ac ve ses kos aynı anda bastım kapandı reset menusu fılam gelmedı kardesıö yrdmcı oldum yıne saol guzel kardesım @coco1912

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.