Şimdi Ara

TELEFON AÇILMIYOR (YARDIM EDENE 10 TL) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N Gage telefonum açılmıyor. Arada sırada deneyince sorunsuzca açılıyor ama kısa süre sonra tekrar kapanıyor. Mesela bu sabah denedim açıldı tekrar kapandı ve ne kadar denediysem de açılmadı.

Anlamadığım sorun neresinde bataryasını değiştirdim 2-3 batarya ile denedim. İşlemci vs yanmış olsaydı hiç açılmazdı. Nadiren açıldığında sorunsuz bunun nedeni nedir?

Sorunu çözene paypaldan 10 tl. Anısı olmasa parça parça edip çöpe atardım.

• Hocam, açma-kapama düğmesine uzunca basmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Hocam, açma-kapama düğmesine uzunca basmayı dene.

5 dk basılı tuttuğum oldu telefonculara falan götürsem tamir ederler mi aceba
  • kardeşim önce bi imza kurallarına uymayı bi öğren kimse senin paypaldaki 10tlne tenezzül etmez zaten forum anlayışına ters bir durum.

telefonun açılmamasının nedeni açma kapama tuşu gibi görünüyor.git bi telefoncuya senin için özel bir cihaz sa yaptır yoksa telefonun ederi 10tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

kardeşim önce bi imza kurallarına uymayı bi öğren kimse senin paypaldaki 10tlne tenezzül etmez zaten forum anlayışına ters bir durum.

telefonun açılmamasının nedeni açma kapama tuşu gibi görünüyor.git bi telefoncuya senin için özel bir cihaz sa yaptır yoksa telefonun ederi 10tl

açma kapama tuşunda sorun yok. bu arada özel bir cihaazdır nadir bulunur

• Bataryanın geldiği noktalara bak,ayrılma kopma gibi birşey olabilir..
  • telefonu kapat şarja sok bekle 1-2 saat sonra telefonu aç açınılınca da şarja sok bir de öyle dene olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK ya götür tamir etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

KVK ya götür tamir etsinler.

Telefonculara götürdüm parçası yok diyorlar. kvk yapar mı.
  • batarya olabilir.temassızlık yüzünde durduk yere kapanır batarya gevşekse kağıtla sıkıştırmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

KVK ya götür tamir etsinler.

Telefonculara götürdüm parçası yok diyorlar. kvk yapar mı.

Masrafdan kaçınmazsan yaparlar.
  • quote:

kardeşim önce bi imza kurallarına uymayı bi öğren kimse senin paypaldaki 10tlne tenezzül etmez zaten forum anlayışına ters bir durum.

Kesinlikle haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 8 Temmuz 2013; 12:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Kesinlikle haklısınız.

yardım etmeyecekseniz konudan çıkın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.