Şimdi Ara

Telefon alacağım ama kararsızım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcam

hakaret ? ben 5s'i işletim sisteminden dolayı koydum listeye çünkü diğerlerinden iyi farkı bir tek o ama aşağılayıcı bir şekilde de söylemedim bunu

niyeyse iphone'yi pek sevmiyorum hoşumada gitmiyo çok itici
    harbiden 5s bana çok kötü geliyo.

Tamam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Noldu zoruna mi gitti 5s alirsan yapacagin sey facebook,twitter,whatsapp kullanmak

• hiç düşünme iphone 5s
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    hakaret göremedim ki profiline bakıp millete attığın mesajlara göz gezdirdimde sana açıklama yapmak en büyük hakaret zaten kusura bakmayasın

Tamam...
  • iphone ne yaa?? bu saatten sonra 4.7 inç den ufak ekranlı telefon almak akıl karı değil bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

iphone ne yaa?? bu saatten sonra 4.7 inç den ufak ekranlı telefon almak akıl karı değil bence...

O guzel kafani yorma kardes :)
    Paran varsa al iphone 5s kafan rahat olsun Galaxy mega , note 3 cihazimda var ama hic birisi bi ipjone degil

Ve emin olunki 1 hafta kullanin iphonu .. Daha sonra elinize bir android aldinizmi diosunuzki bu telefonmu yavasliga bak gibisinden

• İyi bi internet deneyimi istiyorsanız 5 inç altı telefon bakmamalısınız ben size g2yi öneririm g flex daha olmamış artı kullanışlı değil.

• smail14 S kullanıcısına yanıt
    iphone 4s kullandım pederde varken ama niyeyse ısınamadım iphone tercih meselesi tabi ki benim tercihimde g2 olacak :)
  • uacellat_63 kullanıcısına yanıt
    Görüşüne saygı duyuyorum ben de almam ama 2~3 yıl kullanacaksam alırım tabii ki. Fabrikadan kronik bi hatayla gelmez ise iyi kullanıldığı taktirde özellik olarak da kamera olarak da daha uzun süre idare edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcam

iphone 4s kullandım pederde varken ama niyeyse ısınamadım iphone tercih meselesi tabi ki benim tercihimde g2 olacak :)

G2 ye lafim yok tasarim olarak beni cezbediyor :)

Hocam tercih meselesi hani ben alistim
    Ama soyle bisey var g2 den gecince 4s e ekrani kucuk gelecektir ama 1 hafta kullandiginizda g2 yi unuta bilirsiniz diye bilirim :)

Ama kacinilmaz bisey var ne kadar alissanizda buyuk bi tel gordunuzmu gozunuz kayiyor hocam :)

• G2 al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.