Şimdi Ara

Telefon alacağım ama kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır 3 modeli araştırıyorum lg g2 - lg g flex - iphone 5s sizce hangisini almayalıyım kafam çok karışık bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum

• Beklentilerin ne telefondan 5s oyuncak gibi kalir diger iki telefonun yaninda 5s sadece telefondur digerleri cep bilgisayaridir
  • Beklentilerim uzun ömürlü batarya ve 2-3 yıl sıkıntısız zevkle kullanabileceğim bir telefon. Gerek burası olsun gerekse başka sitelerde araştırdım yorumları çok kafamı karıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcam -- 3 Haziran 2014; 10:55:08 >
  • mcam M kullanıcısına yanıt
    En uzun omurlu 5s olur ama sarji az gider batarya konusunda en iyisi g2 benim tavsiyem g2 olur hem daha ucuz hem de 1080 p buyuk ekranda film oyun keyfi baska olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uacellat_63 -- 3 Haziran 2014; 11:22:43 >
  • uacellat_63 kullanıcısına yanıt
    peki flex nasıl sence onunda bataryası 3500 ve ekranı 720 p . bu gidişle g2 alacağım heralde
    Flex e ekstradan fazla para vermeye degmez batarya performanslari aynidir ama g flexin ekrani daha buyuk ve kavisli zevk meselesi tabi bence 1250 tl ya g2 32gb alin kafaniz rahat etsin
    gold sitesi güvenilir mi niyeyse bayağı uygun fiyatları .

http://www.gold.com.tr/lg-g2-d802-32gb-beyaz-cep-telefonu_u

http://www.gold.com.tr/lg-g-flex-d958-siyah-cep-telefonu_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcam

gold sitesi güvenilir mi niyeyse bayağı uygun fiyatları .

http://www.gold.com.tr/lg-g2-d802-32gb-beyaz-cep-telefonu_u

http://www.gold.com.tr/lg-g-flex-d958-siyah-cep-telefonu_u
    1250 tl mi yok artık bende gold ucuz diye seviniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcam -- 3 Haziran 2014; 11:08:02 >

Forumda bircok arkadas aldi merak etmeyin guvenilidir kutudan hiyar falan cikmaz forumda g2 sicak firsatlar konusunu takip ederseniz kredi karti kampayalariyla 1150 tlya alan arkadaslar var
    çok iyiymiş ya burdaki fiyatlara göre flex bile alınabilir çünkü diğer sitelere göre dağlar kadar fark yok. site için ayrı yardım için ayrı teşekkür ederim
    Ne demek teknosa,gold gibi kazikçilara ekmek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uacellat_63 -- 3 Haziran 2014; 11:13:25 >
    fiyat farkından dolayı flex'e olmaz gözüyle bakıyordum ama şimdi iş değişti. daha çok kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcam

fiyat farkından dolayı flex'e olmaz gözüyle bakıyordum ama şimdi iş değişti. daha çok kararsız kaldım
    Flex 6 inc ve kavisli ekran pantolon cebine sigmaz haberiniz olsun
    içime sindikten sonra ben cebime sığdıttırırım
    Kışın neyse de yazın zor oluyor büyük telefon taşımak yine de siz bilirsiniz içinize siniyorsa terziye pantolon diktirirsiniz
    boy ve kilodan ötürü sıkıntı çekmem ama bizdeuygun sitesinde ki yorumlardan sonra lg g2 alacağım ya. öyle bir yorum yapıyolar ki telefon olmaktan soğuyorum arkadaş
    Bir telefondan herkesin memnun olmasi mumkun degil git sikayetvar.com a gir sikayet edilmeyen telefon var mi tavsiyem bir teknomarketi gidip telefonlari orda da inceleyin gorun az cok fikir edinirsiniz
  • Flex kullanıslı gelmedi pek. G2 alabllirsin. 5s ufak kalır.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    niyeyse iphone'yi pek sevmiyorum hoşumada gitmiyo çok itici
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.